видалення тем

Тема у розділі 'Модерування', створена користувачем Semargl, 10 гру 2012.

1. Semargl

Semargl Feldwebel

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    50
    Лоти
      на продажу:
    18
      продані:
    113
    Повідомлення:
    222
    Адреса:
    Ненька Україна
    Всім привіт, в можливостях для членів Клубу "REIBERT.info" зазначено, що я можу закривати особисто свої теми, на своїй сторінці я не знайшов відповідної функції, прошу розяснити як це можна робити, так само я не можу знайти функції для редактування теми.
    наперед всім дякую за відповідь

2. Цікаві лоти

1. 1 грн.
    2. Знак Член команды подводной лодки.Остатки золочения.Цинк.Иголка крючок и петля латунь.Клеймо f.o.- Ф...
      23000 грн.
    3. Запальничка бензинова виробництва Франціі у робочому стані Іскра є Треба заправити
      650 грн.
    4. (в наявності 2 шт.)
      Снят с рабочего макета
      250 грн.
    5. Орлан-10, повна комплектація, є ушкодження корпусу вм'ятинки на общивці, без зламів, трохи дефо...
      180000 грн.
  3. mushichok

mushichok General-major Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    231
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    372
    Повідомлення:
    6.592
    Адреса:
    Украина
    В верхней панели, над заглавием темы есть кнопки -"Опции темы", "Поиск в теме".
    В "Опциях" есть подпункт - "Опции администрирования" - "Закрыть тему". Ставите галочку и жмете - "Выполнить действие"
    С ув.

4. Semargl

Semargl Feldwebel

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    50
    Лоти
      на продажу:
    18
      продані:
    113
    Повідомлення:
    222
    Адреса:
    Ненька Україна
    вже робив, заходив, нажимав, вибиває сторінку з написом

...Semargl, вы не имеете прав для доступа к этой странице. Это может быть вызвано несколькими причинами:
    Ваш аккаунт имеет недостаточно прав для доступа к этой странице. Вы пытаетесь редактировать чьё-то сообщение, использовать административные полномочия или прочие опции ограниченного доступа?
    Вы пытаетесь написать сообщение, но ваш аккаунт отключён администрацией или ожидает активации....

5. Allex761

Allex761 Standartenführer

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    21
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    33
    Повідомлення:
    15.001
    Адреса:
    Лісостеп
    Дана можливість поширюється лише на теми торгових розділів. Якщо Ви ведете мову про такі теми - значить якийсь глюк.