У нас особист был капитан « такой-то» - честно, не помню . Его боялись даже подполковники .Так вот он , помню хотел сколотить свою банду (конец 91 года)... Предложения поступали от него ...
Рукава и с бюстом , это круто.Жил в интернате, Вечерм Ильичу от нас по-всякому. Но следов не оставляли, Даже комсоргом , пардонс секретарём был. Сейчас не об этом( как в иронии судьбы...) На первом курсе это было, пацаны пива напились по пупок. А оно м...горное, а 80е, разве в подворотне.Ну и патруль приняль.Телега в институт, студенческие всегда с собой. Хвостону.
Так вот , идет собрание комсомольской ячейки , 33 рыла из рих 7 из дружественных стран , остальные местные СССР, Грузия ,РСФСР, УССР, МССР, БССР....короче, я выступил с имею по Уставу и пацанов отдали на поруки, а так век из ВУЗА.Отака херня ,до 5 курса и выпустились .. Так и от ВЛКСМ хоть чуток , но польза. Не ваши армейские ,но пятачок плюс.
с латунным лейнером и мощностью 5-7 Дж,для понятия как это работает и куда попадает с 10-ти метров,а лучше с 5-ти,как в тирах.
Работает отлично, Это племянница Дианы 22, и сестра BSA, 30х годов 20 века Их точности просто удивительны из технодогичности чуток не доьягивала до "октобергевере" или люфтгевере ,но респект, не одно поколение выращенных стрелков.
В 5 коп с 10м , легко, а вот в10 коп, только с упора. Поосто тема пневмы ... Так профиль не закрыт мой.
Оно конечно просто ,подворотня была тупиковая, а парни один на барже оружие в Афганистан сопровождал по армии, в 1978-79 годах, а другой ВВ служил, а ментята молодые да с ПМи были, Ну вот так
Воооот,пути отхода не обеспечены.рекогносцировки не было,конспиративной квартиры тем более.Разброд и шатание,нарушение безобразий.
Блин , самое смешное , что пару кварталов до квартиры одного из парней Но ,как говорили: пусть лучше лопнет совесть ,чем мочевой пузырь
возлияния и излияния трошки отличаются,физически,одно можно терпеть,другое нет.Нельзя терпеть возлияний,потому шо самые нетерплячие все выжрут раньше.
Я тоже ...знаменоносцем школы был..потом изгнали, бо полгода по 2 копейки не платил......хотя особо и не переживал.....директор был за меня- я на соревнования ездить был безотказный....
Добрый вечер парни ))) Не пьянства ради, а удовольствия для, опрокинул сегодня стаканчик красного под Хаварти. Хорошо пошли ))))
жовтеня, піонер, комсомолець... староста, комсорг ... о..щас спою (с): на екзамені по географії в 80і доказав що Україна спроможна бути самостійною поза сересер...отримав за це 4 бала (ви не розумієте політику партії)..послав екзаменатора (вчителька перед екзаменами переїхала - прислали партєйця з бурси )...заучка вискочила в калідор - намагалась заспокоїти...тіпа перездаш! - зказав хфіг вам...да пішов він...4 знач 4! (в той час ще йшов на золоту)...і звалив... пройшли роки...я вже був енергетиком заводу...завод мав своє РП-10, свою підстанцію від якої живився майданчик де колись був хлібзавод...територію хлібзаводу викупило підприємство і почало будівництво іншого заводу...новий директор вирішив навести свої порядки...а заковика була в тому, що заводи будувались за часів сересер і в нашого заводу була підстанція а в хлібзаводу КНС (каналізаційна насосна станція)..оскільки хлібзавод загнувся - ми повністю перебрали обслуговування КНС на себе - ми туди скидали стоки, тож живилась КНС від нас і слюсарі обслуговували наші...В один прекрасний день приїхав директор підприємства що викупило територію хлібзаводу і побачив що відкрита фірточка в заборі і якісь "лєві" люди ходять і щось роблять в КНС...піднявся гвалт: нємєдлєнно завіріть калітку! нікаго нє пущать!...сторожа намагались втовкмачити телепню шо так нізя...вони все роблять, живлять КНС...та і вся площадка живиться від них...заваріть і нє єб...т! приходять мої слєсаря і кажуть - капут...в КНС не пустили, хвіртку заварюють...в нас максимум 4-5 годин і ми тонем - скидати стоки нема куди...план помсти навіть не визрівав...ключі від РУ-10 були в кишені...2 хвилини пішком до підстанції...княпочку тиць - масляник бах - хлібзавод потух...через пару хвилин дзвінок від охорони сусідньої площадки: з вами хочє пагаваріть дірєхтак...ну взяв трубочку: - што єта случілась? пачіму нєт свєта?... - кажу всьо..кирдик...кіна не буде - елєктрічєство кончілось! - робимо профілактику на РП-10...відключили вашу лінію... - а кагда включітє?.. - нуууууууу....не знаююююю...роботи ще на пару днів...і да кстаті: коли ви останній раз робили наладку свох комірок? ...де протоколи випробувань?..коли надасте?... - какіє такіє пратаколи? до етого ж нічєго нє нада било?.... - ну то було давно і не правда а тепер без протоколів не можу вас включити ...от хочу просто капець як...но німагу тож піднімайте дупу - шукайте наладчиків і робіть наладку...надасте протоколи 1 екземпляр мені, 1 екземпляр в РЕС , напишите в РЕСі заявку на включення, РЕС дасть мені дозвіл і я з великим задоволенням вас включу...ок? ...на другому кінці повісили трубку... через хвилин 10 викликає мене мій директор (перед цим я йому все розповів) заходжу в кабінет...а там...сцуко мій екзаменатор по географії...мій дірик ніби нічого не знає давай все розпитувати...я в 2х словах повторив наш діаог з діриком хлібзаводу...той все підтвердив і давай уговарювати включити їх...давай розповідати про добросусідські відносини...про те що в них наступив якийсь капут...в кінці вже чуть не умоляв... мій дірик сидів і насилу стримував сміх ...ну я не витримав і запитав: а калітку до КНС вже заварили?...і тут до ідійото дійшло!...відразу набрав своїх і дав команду терміново відновити калітку, і персонал нашого заводу допускати в їх КНС 24 години в сутки...вообщеєм поки дірик хлібзаводу доїхав назад до себе - вже в них зявилось світло ПС1: сьогодні мій екзаменатор по географії - мер мого міста ... ПС2: помилки не справляв - стільки надрукував шо лінь перечитувати/редагувати все по-новому...звиняйте
а я сегодня воспринял волшебного самогона,причем легко влезло 300 и ни в одном глазу,почти...А,ну да,под неслабые долькикабана...
Я в прошлом году на блошинке в Праге видел пневмо пистолет красивый такой ...и запросто продавался , переламывался как ружье ...мечта !
забыл-сегодня в маркете видел воздушку со сменными стволами.4.5 и 5.5.Обычная переломка из серии за 120-150 баксов.