Від 50 та більше

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем gudvin696, 18 жов 2019.

1. december 1944

december 1944 Oberst

Повідомлення:
    3.576
    Адреса:
    Маленькая страна
    Приветствую вновь влившихся камерадов !предлагаю для начала рассказать немного о себе , о своем хобби , домашних животных , вообще об увлечениях к которым вы смогли достичь во второй половине вашего века ...?

deserter, Briter та Igor 21 подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Баллистические очки Revision Sawfly (США). “APEL U.S. Military Kit” — «Authorized Protective Eyewear...
      1300 грн.
    2. (в наявності 7 шт.)
      Надійний захист для мотоциклістів, велосипедистів, страйкболістів та любителів активного відпочинку!...
      205 грн.
    3. (в наявності 5 шт.)
      Окуляри антифари для нічного водіння антивідблискові авіатори HLV Night View Glasses Жовті – признач...
      79 грн.
    4. (в наявності 55 шт.)
      Пластиковий контейнер для лінз окулярів ESS Advancer V12. (Оригінал USA для ЗС Британії). Можно вико...
      10 грн.
    5. Швейцарські гірськолижні сонцезахисні окуляри. SONNENBRILLE SCNWEIZ "SUVASOL" Оригінальні...
      850 грн.
  3. december 1944

december 1944 Oberst

Повідомлення:
    3.576
    Адреса:
    Маленькая страна
    Вот когда год ровно отслужил было ощущения , что я тут в ближайшей каптерке родился , вырос и друзья всегда у меня были эти вечно худые и голодные двухглазые экстраверты , второй год уже пошел веселее я съездил в отпуск домой привез домашних трусов и вшивников ...самое страшное в армии когда погибают молодые солдаты , кто застрелился , кого танком раздовило , кто захотел побыстрее домой и выпил слишком много силикатного клея ( отказники)

LySS, deserter, Briter та 2 іншим подобається це.
  4. december 1944

december 1944 Oberst

Повідомлення:
    3.576
    Адреса:
    Маленькая страна
    Уже когда на дембель домой пришел думал , что самое страшное в жизни я уже увидел и пережил - драки с кавказцами , трудные до крови марш броски , обмороженные уши , пальцы , а как тело гнило помните ?но самое главное нескончаемый поток цинковых гробов ...в основном после крупных учений , но как показала и доказала жизнь в дальнейшем были моменты просто затмевавшие то , что пережил и увидел в армии...

LySS, deserter, ШВАРЦ33 та 5 іншим подобається це.
  5. ДВ762

ДВ762 Leutnant

Повідомлення:
    1.081
    Адреса:
    Ненька. Portae caelestis.
    мене аж пересмикнуло коли прочитав...
    був в моїй роті пацан - натер мозоля чоботом на нозі на підйомі...ну натер так натер...ну вавка...а вавка не заживає...вавка гноїться...ну в санчасть...потім в госпіталь...десь через місяць мене прямо з караулу кидають ще з одним пацаном в конвой ареста в той госпіталь...зустрілись ми а в нього наскрізна дирка в нозі на підйомі :smile_10:...в дирці видно сухожилля і кості...через місяць його комісували з диркою так нічого не змогли зробити...
    я перед госпітальом царапнув консарвною банкою вказівний палець на правій руці...загноїлось...місяць намагались лікувати в хірургії (поки стерегли в госпіталі ареста якому нарами чуть не проломило череп і знесло скальп)...потім його перевели в кожвенерологічний (скальп погано приживався) а разом з ним і нас ..ну і заодно і мені пальця ще там 2 неділі намагались лікувати...закінчився конвой і я з госпіталя вернувся з гниючим пальцем o_O
    прийшов в санчасть...випросив пузирьок йоду...вилив на махрове полотенце. обмотав ним пальця і провернув з усієї сили....зняв гниль до чистого мяса...від болю думав уссусь...потім голе мясо облив йодом:smile_6:...думав і всерусь...на 2й день все взялось сухою корочкую...йодом спас палець а то за 1.5 місяці в госпіталі з царапини вже пів пальця гнило..

LySS, deserter, A10A та 7 іншим подобається це.
  6. gudvin696

gudvin696 Leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.241
    Адреса:
    Украина
    Ну это когда есть радиоприёмник ))) У нас больше пользовались спросом часы , потому как быстрее с поста хотелось смениться и смену не профукать - близко подпустил , поздно дал команду - получишь звездюлей , а так видишь по часам , что пора . Я умудрился сохранить 25 руб. в сапоге ныкал , когда один "черпак" ехал в отпуск в союз , дал ему и заказал часы ... привёз , всё классно ... два месяца проблем не было , потом один дятел из грузин-мэгрэлов попросил на пост и спалился ... так и я пилюлей получил и часы , сцуко замкомвзвода раздавил , г@#дон штопаный ...

У нас с призыва три человека с такой фигнёй было , но вовремя лечить начали ... при мне взрезал фельдшер наш такую мозоль , а оттуда гной полился ... писец ... но вылечили в части , никуда не возили ...
    Правда я попал на 5м месяце службы в госпиталь - один удмурт , Кунаев , из "стариков" , сучонок по плечо мне был , влупил сапогом по голени ... начала гноится надкостница , уже ходил с трудом . Отправили в госпиталь - вырезали , через 3 дня в часть отправили ... Запомнился доктор : спрашивает как случилось , ну я , естественно - пни корчевали , упал один на ногу ... Тот грустно так улыбается : - Ну да , ну да ... ни разу ещё никто из вас , молодых , не сказал правду ... А потом добавил : - И я ещё не видел солдата на первом году службы с лишними килограммами ... жира вообще у вас нет ... К чему он это сказал - хрен его знает - я худой , шо шепка был ...

LySS, deserter, ШВАРЦ33 та 3 іншим подобається це.
  7. december 1944

december 1944 Oberst

Повідомлення:
    3.576
    Адреса:
    Маленькая страна
    Мне кажется , что в этих советских казармах обитал какой-то микроб , вспомните вонь казармы когда заходишь во внутрь ? А офицеры почему то не гнили ...?потом спустя годы я прочитал об этом казарменном вирусе ...да , да , помню в сан.части засовывали тряпку в рану с другой стороны ноги ее вытаскивали и вот так шоркали вокруг кости ...

LySS, Briter та Igor 21 подобається це.
  8. Суер*Выер

Суер*Выер General-major

Повідомлення:
    8.061
    Адреса:
    Лодомерія
    Так, без годинника і без радіо наступала повна сенсорна депривація. І літератури нормальної тоді ще мав і не було, щоб хоч щось собі згадувати. Приходилось придумувати самому, р0мани з продовженнями. Хіба що "Совєтский воин" тоді друкував "Честь имею" и навіть "Проклятьі и убитьі", коли була можливість потягнути їх на пост.
    Годинники нам не забороняли. Причому мав "Ракету", з чорними стрілками на білому фоні, щоб вночі краще було видно. А бувало, що і всю нічну зміну (від 02.00. до 6.00) просто не виходив в реал. Потім прочитав про це у Кастанеди і інших дзен-пофігістів, але тепер не докажеш, що і без них заліз у те софо-і духовнолозтво.
    Пости на периметрі, протяжністю до 1 км., навкруги ліс. На КПП не те - були живі люди, причому кацапи. Як же вони хляли, до БФ і ФС включно....

Briter, Ph@ntom та gudvin696 подобається це.
  9. Боб67

Боб67 Leutnant

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    18
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    28
    Повідомлення:
    1.260
    Адреса:
    Вол.Вол.
    Вам що нема про що згадати?Тема про службу є окрема.
    Краще діліться життєвим досвідом,хто,скільки посадив дерев,хто скільки зламав...:D
    Які були плани,і що з них вийшло.Це буде цікаво почитати молодшим,чужий досвід ,чужі помилки,менше потім своїх нароблять .

LySS та Briter подобається це.
  10. Суер*Выер

Суер*Выер General-major

Повідомлення:
    8.061
    Адреса:
    Лодомерія
    Перед призовом батя загнав мене перелікувати всі зуби.

deserter та Briter подобається це.
  11. chesh

chesh Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    849
    Адреса:
    Україна!
    Для шото вспомнить

gudvin696 подобається це.
  12. ДВ762

ДВ762 Leutnant

Повідомлення:
    1.081
    Адреса:
    був у мене однокласник...на медкомісії в нього виявили...... другий ряд верхніх зубів:eek:..4 шт!!! нижні зуби заходили між двома рядами верхніх :eek:.... і...заставили гади вирвати:mad:
    я питав його чи не мішали вони ? - казав що ні...нафіга він дав вирвати??? тепер би були як знахідка ;)

december 1944, Ph@ntom, Боб67 та ще 1-му подобається це.
  13. gudvin696

gudvin696 Leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.241
    Адреса:
    Украина
    Ждал каждый месяц журнал этот ... ещё там "100 дней до приказа " печатали ...

14. Алекс Фокс

Алекс Фокс Stabsgefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    9
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    181
    Адреса:
    Львовская обл
    Ага. Тему "Армейская байка" я пару лет назад создал. Сейчас, походу, потухла темка.

15. gudvin696

gudvin696 Leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.241
    Адреса:
    Украина
    Повезло ...
    ... Часовому запрещается : есть , пить , курить , оправлять естественные надобности , принимать от кого бы то ни было , передавать кому бы то ни было , какие либо предметы ... :D:D:D до сих пор помню ...:oops:

LySS та A10A подобається це.
  16. gudvin696

gudvin696 Leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.241
    Адреса:
    Украина
    Таки там есть немного моих постов :) :beer: ... тока не байки , а реальные случаи :D

17. Алекс Фокс

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    9
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    181
    Адреса:
    Львовская обл
    Дык я тоже только свои случаи расписывал.

18. gudvin696

gudvin696 Leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.241
    Адреса:
    Украина
    Та да :D ... они наделают ...кто там будет интересоваться :) :beer: ... кроме нас самих - мы не интересны никому ...:beer:

AC Strom та LySS подобається це.
  19. gudvin696

gudvin696 Leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.241
    Адреса:
    Украина
    Да просто там много из тырнета понатаскали :) :beer:

20. Суер*Выер

Суер*Выер General-major

Повідомлення:
    8.061
    Адреса:
    Лодомерія
    Бдітєльно охранять и стойко оборонять)(.
    На другому році служби проліз я в ротні писарі, то заодно писав мемуари, напівшифром. Маю зараз їх - півтора грубих зошита. Але й на тій посаді все було, як годиться, через ж1пу - як казали прапори, я був чи не єдиним ротним писарем за весь час існування цього окремого батальйону, який не поїхав у відпустку.

gudvin696 та Ph@ntom подобається це.
  21. Алекс Фокс

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    9
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    181
    Адреса:
    Львовская обл
    Я тоже все помню. Только я несколько лет начкаром ходил, и у бодрянки знания проверял. Даже в устав не заглядывал. И так все помнил.

22. Алекс Фокс

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    9
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    181
    Адреса:
    Львовская обл
    Да и пофиг. Главное, шо про армию. И смешно. Или поучительно. Или страшно. Есть там история про какие-то подземные дежурства. Брррр. Зацепило.

LySS та gudvin696 подобається це.
  23. Алекс Фокс

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    9
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    181
    Адреса:
    Львовская обл
    Мдаааа. Писарь это счастье.

24. ДВ762

ДВ762 Leutnant

Повідомлення:
    1.081
    Адреса:
    в нас начкари були від лєтьохи до кепа...і головне всі не з нашої частини :eek:...а наші офіцери ходили черговими по штабу і перевіряли начкарів...в мене склалась думка що їх в наказаніє відправляли начкарамиo_O

25. alexshadow

alexshadow Feldwebel

Повідомлення:
    243
    Адреса:
    На кручах Днiпра
    Красавчеги...:):beer:

Cladotrix подобається це.
  26. alexshadow

alexshadow Feldwebel

Повідомлення:
    243
    Адреса:
    На кручах Днiпра
    А Иван Кучин при чем?это совсем другая Оперу:)