Мені здається Бодя Хмельницький в гробу 15 обертів зробив,якби знав який елемент ми вибрали за призедента!
Що ви як матру повторюєте щоразу - членограй? Наведіть пару аргументів, за те, що він непридатний президент (обіцяю в суперечку, як адвокат Зеленського не вступати, тим більше я за нього не голосував) на користь вашої точки зору. А то так живеш і не розумієш (це я про себе) що в країні відбувається.
Богдан хотів монархію,і Юрасик то лиш ген не більше. Всеодно Виговський керував аж дранття сипалось! А хто мав? Тимош тягла отримав від молдован,вріщав дуба на доски! Близняшки хз куди ділись!
І це знову я! Як і обіцяв на минулому тижні публікую маленьку хвотосесіЮ з коментарями. Якийсь час тому зарікався що більше не буду купувати зброї, але може ностальгія мене догонила, або хуз хна що, той вирішив підтримати вітчизняного виробника і сьогодні купив черговий біздолєт! Повний комплект виглядає непогано, якщо враховувати глушник, дедикований до цієї клямки. А тепер про перші враження від стрільби. У порівняні з моїм Glock 19трішки більш різкуватий. Опрічч цього з австрійцем не було жодних проблем під час першого стріляння, а у припадку Форта на 30 набоїв одна файка та три рази на затвор не став на затримку після останнього набою - маю надію на те що ще фабричне густе мастило не всюди було усунено. Ну і в кінці мого відвідування клюбу познайомився з мадярською риссю.
Богдан не присягав хіба лише пенькам при дорозі. І вчасно драпанув від мутре наріте при берестечку, до своїх контрагентів по ясиру. Пакували посполитих тоді так, що нинішній ваєнкамат, як неголений супроти Голобородька. Не дивно, що в піснях наріте співало- "щоб перша куля не минула", і весь його виводок був винищений впень.
Цемойші не допоможе бо сьогодні Форта придбав, а що до "рагуля", то це окреслення більше до мойші пасує.