Від 50 та більше

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем gudvin696, 18 жов 2019.

1. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.465
    Адреса:
    Україна
    Спитав у сусіда, хто може привезти самоскид піску та щебню. Привезли.

За пару тижнів поїхав у сусіднє село, я б сказав пгт, в автомайстерні вже знали що я переселемець та мені возили пісок з кар'єру)))

slawuta5 та Konrad Lorenz подобається це.
    1. 2000 грн.
    2. Наган травматический “Комбриг” 1931 года выпуска. В отличном состоянии. Настрел минимальный. Продажа...
      25000 грн.
    3. Красивые, светлого цвета(орех) накладки рукоятки, пистолета ПГШ790(старого образца), с нижней фиксац...
      600 грн.
    4. Вставка (фірми Шмайсер-Україна) до газового або травматичного пістолетів моделей АЕ-790 і ПГШ-790, я...
      250 грн.
    5. Продам скат 1рк (наган 1909 року) у відмінному стані, головна перевага лоту не містить радянської зі...
      15000 грн.
  2. Konrad Lorenz

Konrad Lorenz Feldwebel

Повідомлення:
    244
    Адреса:
    Terra kozakorum

capt.A.Smollet подобається це.
  3. slawuta5

slawuta5 Oberst

Повідомлення:
    3.608
    Адреса:
    Łódż, Polska
    Вітаю товариство! На дворі нуль та обіцяють дощик - сракопад непомітно наближається!
    В нас розкручується дипломатичний скандал - до Парламенту влинуло від історичної родіни піськограя та ше якихось країн прохання щоб Польша теш пиступило з петицію про нобля для агента Краснова. Наш шеф Парламенту відмовив - у скороченні дуже дипломатично пояснюючи що трампон поц і гандон і цьому не падпише такої петиції. На це амбасадор мериканський, брат по крові з піськограм, дуже обурився та сказав що зриває усі контакти з шефом Польського парламенту - жиди вкрай окуіли!