Від 50 та більше

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем gudvin696, 18 жов 2019.

1. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.465
    Адреса:
    Україна
    Сьогодні і з нашого будинку полетіло скло (((((

Пишуть рсзв, можливо 300мм, щось путужне.

slawuta5 та Konrad Lorenz подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Из украинского сухпая чай, сахар
      50 грн.
    2. (в наявності 9 шт.)
      Горький шоколад с кофеином SCHO-KA-KOLA ZARTBITTER 100% Легендарный немецкий энергетический шоколад...
      265 грн.
    3. (в наявності 5 шт.)
      Сельдь обжареная в вюрцерском маринаде.375 ( 500 ) грам Германия срок до 31.12.2026
      130 грн.
    4. Сухпай добовий MRE Survivor Daily Rations Menu 1 2 шт
      500 грн.
    5. (в наявності 4 шт.)
      Сухпай на 24 години Британія MRE Дата виробництва 12/2022 Термін зберігання 5 років При купівлі декі...
      900 грн.
  3. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.465
    Адреса:
    Україна
    Screenshot_2026-01-28-11-42-03-61_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg

Screenshot_2026-01-28-11-42-18-95_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg

Країна мрій пізделенського))))

Селян штрафують за коров'яче лайно)))
    Пс. В нас таких продуктів тваринного походження в ОП повно, там ще треба перевірити))))

slawuta5 подобається це.
  4. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.465
    Адреса:
    Україна
    Screenshot_2026-01-28-11-59-58-04_948cd9899890cbd5c2798760b2b95377.jpg

Вітаю!
    Є одна штука що мене просто бісить!
    Та трохи здалеку.
    Тиждень тому мій товариш, що давно живе за кордоном попросив підключити батькам, що в столиці, невеликий генератор в будинку. Інверторний генератор на 1600 Ватт, що він десь купив у Мюнхені. Все ясно і все зрозуміло. Батьківська хата не велика, трохи освітлення, холодильник та газовий котел.
    Мої хлопці всі зайняті – а рятувати пенсіонерів потрібно – робив сам. Все класично – трьохпозиційник, автомат та довгий кабель з вилкою на вулиці. Завели, все працює – старі задоволені. Генератор трохи важко працює як для холодильники й освітлення – та хто його знає що то за генератор з АЛДІ.
    Виходимо на двір мене проводжати – і як тільки доходимо да тамбуру – генератор уходить в перевантаження, жужить, а енергію не дає.
    Перезапустив, все ок. Пів години чекав, все ок. На вихід – та сама пісня. Перевантаження, червона лампочка на генераторі….
    Пробував ще двічі – все знову так. Тільки до дверей – знову та сама пісня. Поки в будинку – жодних проблем.
    З четвертого разу здогадався вийте через чорний вхід. Все ок! Ага, подумав я, на терасі двері пластикові. Вхідні стальні – мабуть, десь пробиває!. У підсумку, тестер, продзвонка вхідних дверей – думав замикає. Все ок.
    Як підходиш до дверей ззовні – все ок! Дід проводжає – гаснемо. Без діда – все ок! Електромагнітний дядько. 3 години розслідувань.
    Доповідаю.
    Коли ми виходили, вже було темно. На дворі лід. Батько товариша вмикав за звичкою прожектор над входом і все гасло!
    Думаєте КЗ в прожекторі? Я теж… Та одного погляду на прожектор вистачило, щоб зрозуміти причину цього «КЗ». Це старий галогенний прожектор! Кроха на 1 кВт…. По факту лампа розжарювання трубочкою! Я такий останній раз бачив дуже давно.
    Та далі цікавіше – виявилось в будинку переважна більшість освітлення – або лампи розжарювання або ті трубочки в цоколях Е27 – КЛЛ – компактні люмінесцентні лампи. Так – це ті що нормально світять за пів години як увімкнуться і нагріються!
    Батькам Андрія я замінив все наступного ж дня. І виходити тепер можна з по справжньому яскравим прожектором, і генератор не працює як віслюк з важким возиком. Заміна всіх ламп і прожектора стала менш як 843,42 грн в найближчому будівельному магазині! Захотіли пенси жовте тепле світло – будь ласка! Лампи до речі BIOM. Та то випадковість!
    Мені спати хочеться від такого. Люблю біло синій! Але то справа смаку. LED має всі варіанти.
    Тепер став придивлятись уважніше – що там у клієнтів з освітленням!
    Просто ШОКОВАНИЙ! Так до чорта ламп розжарювання!
    Як говорив Л.Д. Кучма – Шановні Українці!
    На дворі 2026 рік!
    Які лампи розжарювання!?
    (с)

ДВ762, AC Strom, Mers та 3 іншим подобається це.
  5. Konrad Lorenz

Konrad Lorenz Feldwebel

Повідомлення:
    244
    Адреса:
    Terra kozakorum
    Треба було їх ще й від..ти. На березі річки гній скирдують. Ближче 50 метрів від річки навіть городи заборонені.

slawuta5 та Ph@ntom подобається це.
  6. Konrad Lorenz

Konrad Lorenz Feldwebel

Повідомлення:
    244
    Адреса:
    Terra kozakorum
    А у нас з ранку літали шахеди, потім мільйон ФПВ , в 12.00 перерва на обід. В 13.00 пішла артилерія працювати. Морозу більше немає, сніг розтає, сонце.
    Льотна погода.

slawuta5 подобається це.