Налаштував обидва 255 - 160в, 180 секунд на всі відключення, одне на 10а, а інше на 15а. Те що в резетку на один холодильник, а те, що на 40а на два. Вони ще й ампери показують, а зубр тільки вольти і дорожчий. На зубрі є архів відключень для любителів статистики, чому відключалося і коли, можна хоч графіки складати і є промисловий режим для неякісної мережі, мабуть грубіший.
Вже , наче, ТЕС всі знищили. Тепер задача відокремити правобережну енергетику від лівобережної . А як будуть морози, битимуть по опаленню.
Вітаю , панове. Хтось такою штукою користувався? Хочу поставити у батька перед холодильником. Про "краще поставити на щитку" знаю , так і зроблю пізніше. Думав спершу узяти Зубра і не заморочуватись , але щось почитав багато нарікань на якість останнім часом.
Придбав китайську дроч на щиток, також є купа нарікань, як залиплі контакти та відрив зварки. Пс. Колись я купував обладнання укрреле, було завжди недешево, але... 10+ років працює бездоганно. Як зараз з якістю нажаль не маю інформації..
Ну Digitop наче не китайська контора , а вітчизняна. По відгуках наче норм , а там хз. Може @ДВ762 щось підкаже з цього приводу.
якщо не сильно терміново то можна взяти на алі або тему за 200-300грн (акційні) такі Tomnz tosva-16 https://www.aliexpress.com/item/1005006227632349.html?pdp_ext_f={"sku_id":"12000036371132065"}&sourceType=1&spm=a2g0o.wish-manage-home.0.0 я собі терміново брав зубра і заказав з китаю...китайські більше сподобались...легші в налаштуваннях, інформативніші (показує струм) в 3-4 рази дешевші... зубри і діжітопи якість перевірена часом але й ціна... томнзи поки працюють і в мене і в багатьох знайомих - поки без питань
і все таки для холодильника 160в дуже мало... на днях закінчив щит АВР для генератора з 3фазним зубром...наворочений шо піпець...задаються параметри для кожної фази окремо вже не кажу про журнали...а по факту для юзера потрібно 3 налаштування: верхня межа, нижня межа, час затримки...ну ще асинхронний чи синхронний режим для 3фазного реле (кожна фаза працює самостійно чи 3 відключаються по перевищенню параметрів одночасно)..а оті всі журнали то для тих кому нічим занятись...в себе на діджітоп 1 раз задав параметри і роками до нього не заглядаю - працює той працює...
Дякую за посилання , замовлю , але поки воно доїде треба вирішувати питання сьогодні-завтра. Мабудь візьму поки джитоп , ціна 1030грн. Все дешевше вийде ніж холодильник гавкне.
Знайшов в Україні Tomnz tosva-16 https://secur.ua/ru/nizkovoltne-obladnannia/rele-naprugi/rele-naprugi-rozetka-tomzn-16a-220b https://elnik.com.ua/ua/p2056309891...LKemIwGrOPBBh84uvhLL2ioJitfrMjZy9yvk6cZbXA_Jk Завтра зателефоную до них тоді щось вирішу, бо ціна вполовину від джитопа.
Я вже писав про те, що згідно зі спогадами моєї мами, котра пережила окупацію у Києві, скурвисинські мадяри були гірші за німців це підтвердив і її двоюрідний брат. Ватутін не дарма видав негласний приказ щоб мадярів не брати у полон. Але я взагалі не дивуюся що наші жиди, котрі зараз господарюють в Україні проводять таку політику бо їм не залежить на Україні та українцях. Не думаю - бо більшість моїх знайомих голосували на цього випЄрдка! Зять почастував мене кубинською сигарою, запалив та мало не поригав - як я міг палити понад сорок років
Мені прислали томзн за 530гр в резетку, і на 40а за 390гр. Дуже швидко і на укрпошту післяплатою. З пром.уа.
розетка вже давно не магазин а торгова плащадка на якій торгують купа продавців...тому одна і та ж продукція може бути в декількох продавців по різній ціні...тра перелопачувати всіх.
То не розетка, а промуа. Розетку я забракував, бо там погано видно умови доставки і оплати. То реле в резетку.
Я так розумію що зараз якість не залежить від ГОСТу , а визначається виключно пощастить-не пощастить. Простий приклад : днями донька судсідки придбала собі смартфон відомої фірми в авторизованому магазині. Наступного ранку повезла обратно - гріється так що можна яєшню смажити. В магазині навіть не здивувались - ну буває , трапився брак.
Придбав кварцову лампу, люмінісцентну. 15вт. Італія осрам, безозонова, але ніт, озон генерує потужно.Пів години проробила, пів години вентилятор, двері відчинені, але смердить, що можна отруїтися .