як то навіщо? перепікаєте весь участок в селі Дня парні. Вчора возив тещу на Алею Слави до швагра...вже реально величезна алея...вже почали готувати ділянку в 3 рази більшу ніж є поховань: залили плиту з отворами під могили, почали устеляти плиткою... най повиздихають всі кацапи і старі і малі і ще не народжені до 7го коліна!
Там кілер був великим патріотом, син на фронті загинув. Міг бути психічний розлад. Можуть на примусове лікування відправити.
В Фейсбуці є Кроманьйонець , так той вручну робить різне з кремню, скла, обсидіану. І сам на вигляд як туземець, весь в шкірах і наколках.
Тут справді дуже промовиста ситуація. Але не для українців, а для закордонних партнерів. Бо Зеленський приймав присягу в парламенті, який тоді очолював Парубій. Це робить його відсутність на похованні не просто приватним вибором, а зневагою до інституту держави. Адже вшанування колишнього спікера Верховної Ради — це питання не особистих симпатій, а державної традиції. А для нас, власне, не відбулося нічого, що виходить за межі світогляду людини, яка на камеру грає хуєм на роялі (с) Пс. На похованні були деякі zeлєнінські виродки, але головного не було. Ница потвора. Привітався
А чого ви сподівалися від цього #Yденятка? Усім гарного після полудня, а усім кацапам суфілісу в останній стадії. Цілу ніч дощило тож сьогодні хлопці роблять порядки. А я обідаю як вегетаріанець!
Зі вчорашнього дня усі мешканці Запоріжжя, хто голосував за зелену колаборантську потороч, опзЖ та партію шарія, можуть насолождуватись новою послугою від рускіх дружбанів zeмельського - доставкою FPV в руки/автівку/вікно. Зі вчорашнього дня є ознаки системних прильотів у мікрорайон Півдненний, найближчий до фронту. Дякаю, дуже дякаю.
Дня газгени. добиваю той тиждень і тра трохи у відпустку...бо вже мізки плавляться... мав адекватну керуючу так ту з понеділка перекидають на відсталий магазин "паднімать с калєн"...файна була кобіта і лицем і хфігуркою і з клепкою...поїду в товтри і най все йде під три чорти! ПС: мо кого навідаю з гостинцем якщо здам трохи брухту і поїду з причіпом .
Про це вже написали чимало військових та ветеранів, і я напишу також. Рада підтримала в першому читанні законопроект про посилення кримінальної відповідальності для військових, зокрема за невиконання наказу та за втрату військового майна. Раніше згадувала, що це погіршить і так максимально запущену проблему з нестачею особового складу в ЗСУ, сприятиме переховуванню майна від бойового використання, збільшенню кількості СЗЧ та збільшенню втрат внаслідок безглуздих наказів, за які, як відомо, у нас практики покарань немає. Цей законопроєкт є диверсійним для нашого війська, а тих, хто його лобіює, варто було б перевірити на компетентність або ж на звʼязки з ворогом. Минуле аналогічне посилення відповідальності для військових у 2022 році не дало тих побтрібних результатів, на які розраховували лобісти, а навпаки - збільшило кількість сзч. Інші сумні наслідки - щотижня бачимо на DeepState. Є «Лист 20 бойових командирів» проти цього законопроєкту, я вдячна, що вони ініціювали це. Поставила там свій підпис. Прошу долучатися. https://www.facebook.com/share/p/1Au79tVtQT/?mibextid=wwXIfr (с) Справа у тому, що кротів перевірятимуть кроти під керівництвом кротів. Результат перевірки - "оно сами, ми невіноватиє"
Друзі! Поспішайте завітати до "Каффи" на Майдані до 20 вересня! Бо наша кав’ярня-легенда “Каффа” на Майдані, на превеликий жаль, змушена зачинитися. Пам’ятаєте? “Каффа” на провулку Шевченка, 3, вперше відкрила свої двері 27 років тому, у 1998 році. Наша кав’ярня підкорила серця киян не лише багатим вибором справжньої, духмяної арабіки, яку обсмажували прямо в кав’ярні, але й атмосферним інтер’єром (найкращий дизайн-проєкт 1998 року), білосніжною порцеляною, фірмовими гейзерними кавоварочками. Саме ми започаткували культуру кавування в Києві і долучили до неї українців. Багато хто з них і сьогодні залишається відданим нашій кав’ярні. Щиро дякуємо вам! Проте, на жаль, часи змінюють нас, і нинішні реалії не дозволяють тішити вас ароматною кавою надалі. Працюємо для вас останні тижні — до 20 вересня, за тим самим графіком. Понеділок, вівторок, середа — це вихідні дні. У четвер, п’ятницю, суботу та неділю — ми працюємо та чекаємо вас з нетерпінням. Тобто 6, 7, 11, 12, 13, 14 та 18, 19 і 20 вересня. Ми вас любимо, чекаємо. Все буде добре! #kaffa #kaffakiyv #каффакиїв #кудипітикиїв #каффанамайдані Країна мрій zeмельського виглядає саме так...
Привітався))) Після великого Прищепництва навожу лад у обліку виноградних справ. Познаходив усі рахунки, квитанції на придбання живців, та почав складати арифметику, прищепа на Кобер, прищепа на Андрос, прищепа на Добриню. Та у кожній групі свій % вихлопу. Тож усе познаходив, а від селекціонера з Нікополю, Писанки Олега Михайловича - ніц немає папірця. Тож телефоную йому, щоб спитати за минулорічні ціни та дізнатись, що можна придбати на цю осінь. Хоч є купа джерел, де живці селекції Писанки Олега Михайловича я можу придбати дешевше, але я принципово купую саме у нього, щоб підтримати чоловіка, який у 85 років ямнзп, продовжує селекцію ГФ винограду. Колись знайомий казав - хочеш гарний виноград - купуй ГФ Калугіна, хочеш смачний - купуй ГФ Писанки. Ну от, я йому телефоную, а слухавку він не бере. У підсумку, зв'язок з'явився за декілька годин, та ми поговорили. Із новин - новинки селекції Олега Михайловича будуть. Обов'язково придбаю та нащеплю. Позавчора прилетів снаряд, дякуючи єдному яйцесяйному колаборанту на підтанцовці у хуйла, який сука така, розводив війська, проводив розмінування та системне знищення обороноздатності України перед вторгненням. Снаряд влучив на межі ділянок, декілька кущів можливо саме селекційної ділянки знищено, вікна - двері у будинку вхлам, дах як дуршляк, Олег Миколайович у цей час працював саме на винограднику, тож отримав поранення у руку (((( Я запропонував трошки допомогти грошима, але Олег Миколайович відмовився, сказав що проблеми вирішуються. Потім він засміявся, сказав що це було не найстрашніше (??) Каже на минулому тижні, бруднодупий дружбан zeмельської залупи намагався влучити по ньому fpv дроном. Який на щастя застряг у гілках груші. Цука, людина поважного віку, ледь ходить, про бігати взагалі мова не йде. І от сидить такий смердючий представник "рускіє тожє люді, оні не будуть по нам стрєлять" і намагається вбити людину, яка йому у діди/прадіди годиться (не дай Боже таких родичів). Пдць. Дякаю, дуже дякаю. Пс. Я порадив йому натягти рибальських сіток, щоб був хоч якийсь шанс урятуватись від fpv, але він нажаль тільки посміявся.
Нікополь - колиска козацтва. Микитин Ріг називався при козаках. Там корінні мешканці точно з козаків.