Я колись писав про те що розповідав мій друг, котрий був присутній під час перемовин з представниками МОУ у справі продукції штурмових карабінів для ЗСУ. Українська сторона пристала на варунки, але зажадала щоб продаж був через фірму-прокладку власником котрої був син Рєзнікова від першої дружини. Ну і відкатик зажичили собі в 30% тоді як нормально це виносило від 5 до 10% в залежності від суми контракту!
Дуже цікавий матеріал видала «Економічна правда» про те, як видатний Рішальє сучасності — Єрмак пішов на зустріч із студентами КМА та KSE. Утім замість рожевих бульбашок — студенти не соромилися ставити керівнику Офісу президента гострі й незручні питання. Я їх окремо перечитала — змістовні і з відчуттям реальності. Тому у цих ВНЗ вчиться справді молодь з мізками. Але, як пише ЕП, «за суб'єктивним враженням, зустріч пішла не зовсім за планом. Справа навіть не в тому, що студенти не обмежували себе в нетактовності та різкості. Неочікуваним було те, що Єрмак, судячи з емоційності його відповідей, виявився неготовим до того, що діалог перетвориться на опонування. Несприйняття альтернативної точки зору віддаляє від реальності і підштовхує до промахів. Епопея з позбавленням незалежності НАБУ і САП, а потім її повернення – якраз про це». Це добре, бо ігнор реальності — шлях до фіаско. Фіаско тих, хто вважає себе оригінальним Рішельє) Єрмак настільки не відчував запит молоді, що банально спалився бодай на питанні про заборону месенджера Telegram в Україні. Його відповідь звучала так: «У нас же є суспільство, ми ж за свободу. А, наприклад, 80% військових категорично проти заборони Telegram. Військові, які нам дають можливість тут сидіти, їхній голос же треба враховувати й треба сьогодні не створювати розкол у суспільстві», — відповів Єрмак. Він додав, що впевнений, що засновник Telegram «пан Дуров» і його месенджер «не може не належати до росії», але Єрмак «поважає думку народу України». Перше, досить уже прикривати будь-яку єбану х*йню військовими. Друге, ми всі чудово розуміємо — кому і нащо для потужних звітів треба Telegram. Бо там і купальники депутатів опозиції можна обсмоктувати, і вишукувати «компромати» на журналістів. Короче, тепер ясно, чому Зеленський обіцяє виїзд за кордон студентам та підвищення стипендії в 2026. Мораль? Це тобі не в затишних ТГ сидіти, це реал політітік, крихітко. (с) Сама стаття отут
Залишився на селі бо не хтів їхати до дому. Про всяк випадок повісив гамак якщо не дам ради спати у халабуді. Приїздили діти, привезли мені портер - не пив цього пива вж років 20. Зараз палю у мангалі та зроблю собі шашличок та під червоне винце!
Як відгрожувався - так і зробив: шашлик+памадорчики+червоне витравне. Цілий день на тій спеці правє ніц не їв тож вперищів два шамури - ледво дихаю!
Поки увесь світ спостерігає, як ганьбиться та легалізує кривавого маньяка руда абізяна, з пічки вийшов новий альбумчик)))
Дня коптильщики. Сьогодні ранком ТЦК забрало мого електрика що їхав до дому після суток...55 років, був знятий з обліку: і по Резерву і папіра на руках...телефон виключений, звязку нема...
щойно перекинулись парочкою слів: тупо запакували 8 чоловік 50+ без розбору...завезли в сусідній район...за годину пройшов ВЛК - придатний...видали новий військовий квиток (був ще сересерівський)...