Сьогодні був на німцях ... Дуже часто знахідки на таких місцях йдуть в перемішку, ПСВ з ДСВ. Підкажіть по велосипедній помпі. Колишня чи сучасна ?
Вітаю! Мотоциклетний насос часів СРСР. З М-104 такий йшов. https://bigl.ua/ua/p1604862986-nasos-retro-starinnyj
фенінгі ясно чому там зустрічаються а от сантіми. звідкі там сантіми ? ще в якторові теж викопував сантіми. за селом на горах перед лісом.
Сувенир из оккупированной немцами Франции. Солдат немецкий притащил с собой на Восточный фронт как память о беззаботной службе во Франции.
Через брак часу, зараз на пошуки не вдається поїхати. Тому вечорами переглядаю колишні знахідки і набираюсь пеха на наступні виїзди Доречі, можливо тут хтось підкаже щось по польському знаку ? Тому що нічого конкретного по ньому навіть поляки мені не змогли повідомити.
Зважаючи на ситуацію зі світлом, побродив трохи по зимовому лісі. Такого різноманіття сигналі, чесно кажучи, я не очікував. Особливо порадував залізний кельт
Поки зима відступила, користаємо момент для пошуків ... Попалась сьогодні якась дивна лопатка. Можливо хтось знає де і для чого вона використовувалась ??? Також розжився на добру сокиру
Як тільки знайшов, друзі казали, що то римська лопатка сандалі взувати У інших зразу виникла версія, що це інструмент для гінекології Коротше компанія у нас весела Я сам спочатку подумав, що це якась гарда до холодної зброї, але вигин лопатки не в ту сторону. От так інколи знахідка викликає більше запитань ніж відповідей. До речі, викопана з глибини штика лопати. До сучасного сміття явно відношення не має.
але й паитини римськоі на ній немає. в наших краях патина від бронзи якій 1000-2000 тис років в міліметр завтовшки в нас грунти крейцер зжирають за сотню років.
У нас, в лісах, мідь ще добре зберігається. На полях по різному. На деяких, де сиплять хімію, злизує рельєф. На інших стани бувають дуже приємні. Просто дрібну мідну ходячку вже не показую