Сьогодні у нас було жарко, і не тільки від погоди З глибини 1.20 м викопував кусок бляхи складеної. Сподівався що то смітник, але крім неї більше нічого не було. Тепер гадаю навіщо її було так глибоко закопувати ?
Вчорашня, вже вечірня знахідка, сьогодні дала привід для роздумів. Предмет, який я вчора вже копав при свічках , дуже схожий на імпровізований кастет. В підтвердження версії, що це не простий оплавок свинцю, а вилитий виріб, говорить те, що його доливали і не має слідів механічної деформації металу. Єдине питання, чому він зроблений тільки на три пальці ? Вага виробу 580 грам. Що суттєво збільшує вагу удару рукою
Сьогодні вирішив закрити польовий сезон. Зранку було важко копати, бо за ніч земля трохи промерзла. Але з обіду було весело
Ну от і я сьогодні закрив сезон 2024 Рік був не легким, але насиченим на події і знахідки. Бажаю усім у Новому році міцного здоров'я, удачі і здійснення усіх задумів і мрій. А саме головне, нам усім у Новому році ПЕРЕМОГИ !!!
Надивився суміжних звітів, як камради копають по сухенькому і поїхав сам до лісу ... А у нас ще зима !!!
Сьогодні сонце світило, але не гріло. Цілий день протримались 8 градусів морозу, але знахідки зігрівали душу
Третій раз виїжджаю на одне і те саме місце, і що разу попадаються інші знахідки Дійсно, вибити повністю якусь ділянку де колись були люди, не реально !
На крайньому виїзді, натрапив на ділянку всипану кусками рваного алюмінію. По гільзах припускаю, що там розбився радянський винищувач. Ось так, по знахідках, і вивчається історія