Вибір зварювального напівавтомата.

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем UnderCover, 23 жов 2025.

1. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.301
    Адреса:
    Україна
    Вище відеоролик по темі правильних та не дуже едонів. Десь в "Село і сварка" наче був відеоролик по темі вітчизняних виробників, можливо і в Стаса. Показувало що в середині. По пам'яті : патон, ссва, атом і елсва. Два останніх на вигляд трохи кустарно всередині, як варять не знаю. Та й може щось з того часу змінилось.

Ph@ntom та Blitzwinkel подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Размер Л, состояние хорошее
      1 грн.
    2. Некомплектна безкозирка Бундесмаріне
      50 грн.
    3. Шапочка собачника " Верные друзья" Размер 57-58 Состояние новой Материал 100% котон Для......
      455 грн.
    4. (в наявності 4 шт.)
      Сетка антимоскитная. Для защиты от комаров, мух, слепней и др кровососущих. Резинка под шею. Размеры...
      99 грн.
    5. Безкозирка б/в . Матеріал 100%котон . Розмір 58 .є сліди носіння ( жовті відтінки) вигляд по фото. п...
      150 грн.
  3. Cladotrix

Повідомлення:
    10.301
    Адреса:
    Україна
    https://elsva.com.ua/
    Оф сайт. Я так зрозумів самий дешевий вітчизняний виробник, щось до 6-7 тисяч 180-210 модель напівавтомату. В мене оф сайт погано відкривається то не рився там, ціни бачив на свармаксі.

4. Cladotrix

Повідомлення:
    10.301
    Адреса:
    Україна

За 180 найшов, за 210 самі шукайте якщо зацікавило

UnderCover та Blitzwinkel подобається це.
  5. Cladotrix

Повідомлення:
    10.301
    Адреса:
    Україна

Blitzwinkel подобається це.
  6. Cladotrix

Повідомлення:
    10.301
    Адреса:
    Україна
    Знайшов таке. Як конкретно на сьогодні хз, але було так, не виглядають одноразовими. Я ще в першому пості написав, що брати треба в спеца, бо ми без декількох пляшок оковитої навряд чи дистанційно розберемся, де яка партія та шо в середині.
    Елсва з відеороликів вище мене щось не вразила...( Подивився і лібідо в нуль її купувати. Виклав з просвітницькою метою)

Blitzwinkel подобається це.