Можна переглянути ше раз на підтримку україномовного контенту) Ви б хоч приблизно окреслили бюджет, бо хлопці навряд чи щось нарадять корисного не знаючи що Ви хочете.. Якщо лише дешеві розглядаєте до 10т то сенс Вам радити Патона за 50т чи щось таке ..?
Для господарства то нормальний аппарат. Немаю претензій. Якщо автівки варити,то нічого не скажу. Промислове зварювання інша політика!
Ну 3 мм я і інвертором можу зварити, іноді і 1мм двійкою прихватками, якщо напруга хороша та електроди, але не стабільний результат видаю , я не профі, іноді шов ідеальний, іноді страшнувато дивитись), коротше як повезе, бо варю не так вже й часто. Коротше коли юпітер в тільцях то нормально, коли ні то таке собі чортішо.. Вирішувати йому, та для шабашок я б взяв щось трохи серйозніше мабуть, щоб кузови не псувати, та аппарат подовше походив. А може й справді норм, банку зварити це не хухри мухри.
Мені для дачі норм. Брав ради гаражу шоб перенести в інший бік подвіря,бо якісь поц його всандалив під вікном кухні,та ще й перед кирницею,чи кирницю перед гаражем що навіть двері невідкриваються так як потрібно,ніби 8 соток пустующих заміновано. То я до чого веду,- мені було дешевше купити аппарата,чим просити когось шоб приїздив і робив мені роботу! А з гаража робитиму столярку. Тій таке...