Слава Ісусу Христу. Хочу взяти зварювальний напівавтомат. Звичайно газовий) Якщо хтось таким користується і може щось порадити. Варив ДніпроМ якимось буржуйським, дорогим, моделі не пам'ятаю, та й не роблять їх вже. Знайомі навіть радять самий дешевий, щось типу "Сталь", але я в таке не вірю. Чим користуєтеся, що порадите?
Доброго дня. Навіть якщо Вам хтось буде розхвалювати конкретну модель напівавтомату, що безпроблемно ходить в нього років зо десять, це ні від чого не застрахує, бо можливо виробник до цього часу вже зкурвився і почав класти іншу начинку для здешевлення: діоди, транзистори, протяжку, рукав і тд. Ну типу набив колись репутацію, по інерції люди купують, а там всередині вже хлам, цим часто страждають китайці, намагаються впарити. Це треба купувати в перевіреного продавця що розбирається в тонкощах, заглядає в середину яку партію прислали китайці, чи повертати її чи пускати в продаж і відповідає за те що продає своїм гарантійним ремонтом, ну за це зо кілька сотень доведеться докинути для спокійнішого сну, не без того), краще так ніж дешевше, але відморозиться магазин від гарантійки раптом що.. Погугліть "Ізмаїл Інвертор", і ремонтує і барижить, назва однакова і для його ютюб каналу ,де робить огляд моделей по ремонтопридатності і для інтернет магазину, я колись в нього інвертор Патон еко160 купував. Не знаю як зараз, але тоді в основному Едони китайські, та Патони були в нього в продажі, і то лише ті моделі, які він вважає вдалими, не вся лінійка.
Вітаю,візьміть Патона,не пожалкуєте,на кілька тисяч дорожче але він їх відпрацьовує на всі 100 процентів.
Вітаю ! Краще і не скажеш , але на всяк випадок залишу тут посилання ..... https://reibert.info/threads/popajaem.906730/
Іноді мені здається, що Фюрер - геній, який ховається за легендою сільского хлопа))) Додам, як здауншифтивший у село двічі, не в кожному місті зустрінеш таких розумників)))
То ви ще у його карбюратор не заглядали . І якщо придивитися, далеко не у кожного містянина на аве "дорогий Фюрер" зафіксовано . Багато хто намагався тут таке собі зробить , купить , помінять на шнапс але - ніт . Нагорода дісталася генію заслужено . От я навіть не уявляю які відкриття втрачає людство тільки за того шо у нього в селі нової пошти нема , а поштарка лише раз на тиждень лісопетом транзістори і флюс возить .... пи.си. По темі . Трекман . Два . Один маленький , єлектродний , четвертий рік в умовах бдсм , тобто варили всі хто хоч раз дивився ролікі у тіктоку про сварку і не боявся зайців на ніч , кидали на вулиці ,у сніг , варили з генератора без заземлення . На диво працює . Другий свіжий, напівавтомат . Без відрива не варить бо напруга на лініі 180v , але ж крапками варить дуже приємно . Не реклама !
Хлопці, прочитав ваші пости , то в напівпритомному стані досі сижу, пишу, сльози капають на екран, нарешті оцінили, і це ше при житті. Абнімаю(с) Поїду в сільраду, покажу, шо про мене в інтернеті пишуть, нехай виписують якусь грамоту, може меморіальну табличку на школу шо я там вчився, іменна парта і всяке таке.. ПС За посилання на паяльну тему не зрозумів нашо воно тут, але нехай буде, я там теж перлів накнопав всяких, чим більше побачать, тим краще. ППС Начинка в десятирічній моделі і в сучасній дійсно може бути різна, і не в кращу сторону, повно роликів на ютюбі. Є такі моделі що і ремонтувати не доцільно, тому моніторте ютюб з відеоремонтами, що купувати а що ні.