Вибір РСР булки для дитини 10+

Тема у розділі 'Пневматична зброя', створена користувачем vlasov_s, 13 сер 2025.

1. Sansara

Sansara Obergefreiter

Повідомлення:
    116
    Адреса:
    Украина
    Алишный вариант, который 12/220в за 200$ - не вариант. Он долго не проживет. Надо брать с двигателем 2,2кВт, если не ошибаюсь. Или 1,8кВт, точно не помню. С водяным охлаждением. В Украине такой около 12-14тыс. Есть и дешевые, но там не то.
    Если нужна автономность для леса, то плюс баллон на 2-3л.

1. Пневматична гвинтівка SnowPeak SL900 Пружинно-поршнева з боковим зведенням Багато зарядний барабан н...
      6700 грн.
    2. Рукоятка с бобровым хвостом и рычагом быстрого сброса на мр 654к 20-28 серии. Так же подходит на ПММ...
      900 грн.
    3. Для ПСП Дуже рідкісна річ ,в продажі не буває ніколи ,корпус сталь зверху можна оптику ,досилач затв...
      2200 грн.
    4. (в наявності 1 шт.)
      Тип: Пружинно-поршнева Калібр: 4,5 мм. (.177) Початкова швидкість: 220 м/с Зарядність: Однозарядна П...
      2300 грн.
    5. Продам воздушку Kandar LB600 камуфляж в 5.5 мм Апарат новий, запакований Приклад пластик Ствол н...
      3450 грн.
  2. vlasov_s

vlasov_s Schütze

Повідомлення:
    15
    Адреса:
    Bila tserkva
    Не знаю чого, але на перший відстріл хватило десь на 50 пострілів, що для неї малувато. Накачав десь 220бар по манометру насоса та гвинтівки. Пулі barracuda extreme(0.62г мб чи шось таке)
    Чат gpt каже, що має бути за сотню, але че також казки) Чи я себе накручую, але по відгуках вона дає 70-90 пострілів.

@Володимир84 підкажіть чи це норм, чи це я щось плутаю)

До речі, дякую, зброя у відмінному стані, кучність гарна, зручна, малий у захваті)

3. Трали_вали

Трали_вали Stabsgefreiter

Повідомлення:
    647
    Адреса:
    Дніпро (Дніпропетрвської обл.)
    :D Не очікуйте мільйон пострілів. 50-достатня кількість. Володимир84 і писав за 50 пострілів. Все чесно.

Ну да, якщо в ліс, то балон .

Якщо машиною, можна спробувати (!) 12В компресор. Тільки потужністю 350Вт. Це роздуми вслух...
    В мене мінік - робоча тема. До 250 бар качаю. Не перегрівати, слідкувати. До 65° і стравивши повітря відключати.
    Виходять з ладу, коли зупиняють під тиском, і запускають під тиском.

Норм. компресори 220В коштують від 15 000 грн. Даже на ОЛХ за 14тис. З манометром зверху голови.

Kill_The_Cat подобається це.
  4. Володимир84

Володимир84 Oberst

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    14
    Повідомлення:
    4.510
    Адреса:
    Слобожанщина
    Все добре. Можна й за сотню пострілів редуктор налаштувати, але ж тоді швидкість буде десь 160 м/с.

vlasov_s подобається це.
  5. Kill_The_Cat

Kill_The_Cat Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    527
    У меня оба варианта компрессоров. Все упирается в объем, как по мне.
    12/220 нормально работает на резиках до 200сс +/-.
    Дальше ему тяжело.
    С водяным охлаждением - 400сс качает без напряга, а вот литрович - уже тяжело

6. Kill_The_Cat

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    527
    Либо пружину ударника отпустить/поменять.
    Но это меньше скорость.
    Я бы задумался о 21 джоуле, жсб 0,54 и колбе 0,4-0,5 литра вместо стандартной.
    Качать насосом будет не вариант, а вот запас шутов будет под 200

7. Sansara

Sansara Obergefreiter

Повідомлення:
    116
    Адреса:
    Украина
    Подключаем литрович через заправочный порт и стреляем, пока не устанет палец))

8. Kill_The_Cat

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    527
    Шутка хорошая, но именно этот метод я сейчас и практикую на природе)