Чому ні, але ніде купити, я був в Болгарії, думав там куплю привезу, але неможна купити без місцевого id. Думаю що і в Польщі і в інших станах ЄС така практика. Тільки в руках потримав і пооблизувався
Шановні жителі Польщі, Болгарії. Є питання ? А Ви можете придбати пневматику для країнни проживання? В якому калібрі ? (Джоулях)? Чи потрібно реєструвати ? Як би, з можливістю переправки в Україну? (легально, контрабас?) чи без можливості.. Якщо є напрацювання, в приватні..
По поводу - законно/не законно - решается все просто. Достаточно написать в саппорт службы перевозчика, через который будет въезжать посылка в Украину, и уточнить, сбросив им ссылку на товар. Гадать на форуме - такое себе развлечение
Дякую. Це не гадання, а питання. Тепер зрозуміло, що треба перевозчику задати питання. Вище написано, що без місцевого id (це щось на зразок паспорта?) не купиш. Приїхавши на екскурсію, подивитись можна, а купити - ні. Це стосується всії пневми, чи вказаного вище дробовика ?
На всю пневматичну, вони записують данні і передають ще кудись в органи З приводу через перевізника, міст не має ніяких заперечень, але відсилали на митницю, в туди не дозвонитись, мабуть потрібно запрос писати На митниці в Чернівцях (Сірет) і я задавав питання сказали немає обмежень, якщо є чек з магазину де буде написано що це спортивний пістолет або іграшка.
Дякую ! Значить, через Міст-Експрес можна пробувати. Як писав Kill_The_Cat, перед тим уточнити в службі перевозчика. Те, що товар попаде на митницю, то це зрозуміло. І мито заплатиш. Посилка з Нідерландів в Чехію теж проходить митницю. Срок від --- до 8 тижнів. І це в середині Євросоюзу.
Камрады, имейте ввиду - товар проходит не одну таможню) Пока он едет из Европы к нам, если он пересекает несколько государств, в каждом он проходит контроль. И внезапно даже в рамках ЕС правила пересечения могут отличаться. К сабжу из топика - вангую, что никуда он не доедет, а если доедет - с ним будет вагон геммора. Такие вещи обычно ввозят или очень официально, или совсем не официально.
Hatsan Bullmaster чи володіє хтось таким? Чи варте уваги? Шукаю напівавтомат- вибір невеликий((. Буду вдячний за поради