Вибір мультичастотника

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Енот-полоскун, 12 бер 2025.

1. Енот-полоскун

Енот-полоскун Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    214
    Адреса:
    украина
    Бажаю здоров'я, камради! Потрібна порада, який прилад обрати. Довгий час до війни ходив з квазаром арм, потім ще деякий час з ф3. Думаю зараз придбати новий прилад. Цікавить коп монетний та металопластика, черняхи скіфи... Хотілося б мультичастотника. Побратим ходив колись із гаусом то був дуже задоволений. Дякую

Arch та InstruCtorS подобається це.
    1. Новый скуп заводского изготовления из нержавейки 1,5мм. Размеры: длина 290мм Ширина 200мм Вес 1кг Г...
      1500 грн.
    2. Новое. Тільки провірявся. На копі не був.
      2950 грн.
    3. Якісний щуп з автомобільного торсіону і привареної на кінці кулі Міцний, преварена ручка з металевої...
      1500 грн.
    4. Новый старательский лоток D38cm…
      438 грн.
    5. Новый лоток для промывки золота D38см…
      448 грн.
  2. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    5.086
    А хто Вам сказав що в мульті частотності є переваги? Гаус не мульті частотний.
    Мульти частота вона постійно бігає, з низької до високої. Коли попадає на скіфських наконечник по цілі то вона не залишається 40 ю, тому що поймала гизько провідний сигнал, , а також бігає і дає іноді чорнину на нього. Так само і з низькою.
    Тому перепробував всі мультичастотники прийшов до результату що треба прилад щоб вибирав по одній частоті. Тоді результат буде.

Bono777 та dominator343 подобається це.
  3. Енот-полоскун

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    214
    Адреса:
    украина
    Ок. Мав на увазі прилад, де частоти можна було б змінювати оперативно без зміни датчика. Шо скажете по гаусу

4. Енот-полоскун

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    214
    Адреса:
    украина
    А взагалі гауси наче вже не випускають...

5. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.050
    Адреса:
    Украина
    Маю трохи інформації по гаусах , якраз таки від власників Квазарів АРМ/Ф3 і ремонтував пару штук. Так Гаус дійсно доволі глибокий, відчутно глибше від Квазара, але розділення зі слів власників нікудишнє, тому для засмічених місць і городів якраз і тримають Квазари в парі, по розділенню з нормальним Квазаром зможе тягатись хіба що АКА чи Деус . Гауси використовують для відносно чистих місць. Ще знаю що серед Гаусів попадаються "дефектні" прилади, вони ложнячать через що макс. чуйку не виставити, офіціали з цим теж нічого зробити не можуть, заміна по гарантії датчика нічого не дає. Взагалі МАРС вже пошабашив, тому гарантійної підтримки скоро не буде взагалі ніякої, може й зараз не має вже, все про що я пишу було в 23-24 роках.

флегМАТ подобається це.
  6. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.050
    Адреса:
    Украина
    Взагалі радив шукати в гарному стані нокс 800-ий б/в перших випусків, можливо хто буде продавати, зараз весна . Це те що можна взяти за адекватні гроші і дійсно отримати результат після Квазарів.
    В сторону китайсько-турецького мотлоха навіть не дивіться, втратите час і гроші

Bono777, pilot44 та флегМАТ подобається це.
  7. Ваня_

Ваня_ Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    641
    А чому перших випусків?

8. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.086
    Нормальні і перші і другий, різниц в проклейці пластику і наклейки з кнопками. Роблять однаково, но є маленьке але.

Ваня_ подобається це.
  9. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.050
    Адреса:
    Украина
    Тому що, потім пішли "пакращєння " з метою здешевлення виробництва і так дешевої далі нікуди у виробництві клюшки і це вплинуло на якість загалом. Але шукають і нові і старі однаково.

Bono777 та Ваня_ подобається це.
  10. Mishka*

Mishka* Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    630
    Адреса:
    Львів
    ще можна крім Еквіноксів дивитись на нові Мінелаби, типу Х-Терра Про. Також частоти можна перемикати в Деусі, шукає і монети і пластику.

11. Енот-полоскун

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    214
    Адреса:
    украина
    Дяка, вже замовив знову перевірений ф3. Закінчиться війна, тоді побачимо...

12. SEREGA87

SEREGA87 Leutnant

Повідомлення:
    2.071
    Адреса:
    Киев
    Деус лайт з блондою. Якщо хочеться глибше то Еліпс х35.
    Єдиний плюс мультичастоти - стабільніше працють на важких грунтах, типу солончаків, торфяників, поганих перепашок.

Bono777 та Олекко подобається це.
  13. Roikk

Roikk Schütze

Повідомлення:
    35
    Слабенький прилад на мій погляд. Як монетник непоганий, але по металопластиці слабий. Не бачу за що там платити 15тисяч, тисяч 10 його реальна ціна на мій погляд.

14. Mishka*

Mishka* Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    630
    Адреса:
    Львів
    Може й так, але Х-Терра Еліт вже краще....мультичастотник, ловить і дрібноту

15. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.086
    Еліт це той самий 600 й тільки краще за счот катушки, по розділення і глибині на мілкі

pilot44 та Mishka* подобається це.
  16. Roikk

Roikk Schütze

Повідомлення:
    35
    Vanquish 340 котрий коштує 12тис по металопластиці вже набагато кращий pro, перевіренно.

Ні, це різні прилади, різні налаштування швидкості(значення 1 2 3 не співпадають у роботі), в еквіноксі 4 5 10 15кгц одиночні, в еліт тільки 15кгц

Останнє редагування: 17 тра 2025
  17. Mishka*

Mishka* Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    630
    Адреса:
    Львів
    Ким перевірено? Мульти 5-40кГц є в обох, але Ванквіш по конструктиву слабенький, живлення здається від звичайних АА, а в Елітки вже підводний, акум всередині, і багато цікавинок... Не повірю що Ваніш кращий за Еліт

18. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.086
    Ні, це різні прилади, різні налаштування швидкості(значення 1 2 3 не співпадають у роботі), в еквіноксі 4 5 10 15кгц одиночні, в еліт тільки 15кгц[/QUOTE]
    брошурок начитались?
    я вам практику розказую, і аби написать не пишу

19. Roikk

Roikk Schütze

Повідомлення:
    35
    Я за x terra pro казав у якої нема мультичастоти. Особисто мною перевірено. Відносно конструктива у ванквіша, я вважаю то все міфами про слабий конструктив, якби він був слабий то я би це побачив по ванквішам камрадів, один з них 340 з яким я постійно копаю рукожоп ще той, абсолютно зневажливе ставлення до приладу і нічого з ним не сталося, міцний та збитий прилад, безглючний, я би сказа що прилад в кращих традиціях старой якості, тому де більш якісний консруктив це ще питання. Але не підводний ось це мінус. Доречі живлення АА вважаю кращим ніж вмонтованне, це вже плюс.

Останнє редагування: 17 тра 2025
    dominator343 подобається це.
  20. Mishka*

Mishka* Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    630
    Адреса:
    Львів
    Ні, Ви процитували моє повідомлення про Елітку, написали , а вже потім відредагували добавивши слово "pro". Ладно,проїхали...

21. Roikk

Roikk Schütze

Повідомлення:
    35
    Це мабуть ви тестів на ютубі передивилися, де типу вони однакові, ви що будете заперечувати факти того що швидкості відновлення не співпадаюсь, та що у еквіноксі більше одиночних частот, що просто по факту не робить ці приладі однаковими? Це не однакові прилади, просто факт. Брошурки залиште собі.

22. Roikk

Roikk Schütze

Повідомлення:
    35
    Я добавив PRO ще до вашої відповіді так как я побачив що двояко можно подумати, що й сталося.

23. Mishka*

Mishka* Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    630
    Адреса:
    Львів
    а я думаю навпаки... Ну як вийшло,так вийшло, сперечатись більше не бачу сенсу

Images:

Screenshot_2025-05-17-08-45-59-164_com.android.chrome-edit.jpg
  24. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.086
    Коли купите два прилади, тоді поговоримо. А спорить з людиною яка їх не держала і не зрівнювала на мульті, нема про що говорити. Поумнічать любий може.

pilot44 подобається це.
  25. Roikk

Roikk Schütze

Повідомлення:
    35
    Ви можете подивитися час редагування мойого повідомлення, воно на хвилину раніше ніж час вашого. Ви написали що еліт краще процює ніж PRO, я продовжив думку та написав що 340 ванквіш вже краще працює, но оскільки у вашому повідомленні було про еліт я зрозумів що ви зараз можете подумати що я написав про еліт(так і вишло) тому й відрегував повідомлення ще до вашего повідомлення. Сказав як є, навіщо ці спори та ще й скріни робити.

Mishka* подобається це.