Всім доброго дня. Моя старша донька (11 років), завжди на день народження замовляє щось незвичайне, от і цього разу не пронесло. На цей світлий день вона замовила металошукач. Каже, що буде шукати скарби. Порадьте, недорогий пристрій з можливістю пошуку дорогоцінних та чорних металів. Приблизно 3000 - 5000 грн.
тема жива, тема МакЛауд, памагіте вибрать мд. , ось все тут. https://reibert.info/threads/pomosch-v-vybore-metallodetektora.109296/
більше ніде такого не пишіть, а то назвуть асьководом і розкажуть що то пляжний прибор і взагалі гуано
Аська з стандартною катушкою легкий прибор, що важливо для дівчини, надійний як АКМ, і дешевий, самий оптимальний варіант.
Виділіть з означеної суми гривень 500-800 і накупіть копаної дешевої біжутерії кінця 19-го сторіччя, недорогих мідних і рядянських монет, іншого мотлоху, можна трохи дешевого срібла і позакопуйте (не глибоко!!! сантиметрів 10-15) на якійсь ділянці, краще власній) Бо доньці нова іграшка обридне через годину-дві
Я також про це думав, але не хочу її мрію про скарби та можливість розбагатіти руйнувати. Тим більше, таким чином можна двох зайців вбити. Коли їй набридне, буду сам гратися .
За 3-5 тисяч однозначно купуйте асе250 , не сподобається дочці коп , то цей прилад і продати легко . Не купуйте самоделки . Сама безтолкова тема по вибору металошукача , особливо якщо людина ніколи не цікавилася металошукачами . Назви та моделі пишете на копарському жаргоні , новачок не зрозуміє що ви маєте на увазі . Як людина може поняти шо то за шукач якшо його аською , прохором , сафаріком , дуською чи теркою обзивають .
Знайшов ще такий прилад Minelab X-Terra 70, в порівнянні з (на сайті Hotline, кнопка сравнить) АСЕ 250 майже однакові, навіть в деяких параметрах краще. Що скажете?
х-тера 70 , однозначно краще ніж гарет асе250 . Прилад х-тера 70 легший , економніший , не такий шумний і напряжний як асе250 . х-тера 70 легше розбирається і збирається ніж асе250 . Та й цілі х-тера 70 краще знаходить ніж асе250 , особливо монети з х-тера 70 комфортно шукати . Був у мене колись асе350 зара х-тера 705 то пошук з х-тера 705 набагато комфортніший і результативніший ніж з асе350 .
терка 30 для початківця саме то, а ще краще 305. а ще нова версія Марадер 3М вийшла на відміну від 2М, глубина більша і геосканер кращий+джіперес.
Камрад мав на увазі що Кощей 5им імпульсник, не має дискримінатора і копати їй "від тину і до обіду". Дивіться прилади з дискрімінатором , якщо вона не на танки, бомби і тд. націлилась. Саморобки достойні теж є. Ідіть в розділ "Техніка для пошуку", там теми їх обговорень. Якось так.
70 верся вже застаріла що динозавр а показники майже однакові була 305 терка зрівнював якось з 705, незнаю різниці незамітив, хіба що в 705 дд була. Для початківця якраз 30- 305 краще, менше наворотів, незабиваєш голову дурними наслаштуванями
асе гарет 2500 відпочинок +спорт. а якщо по темі то 1)+,- Асе 250, ну несовітую. 2. терка 30, 305, 3) Баунті хантер про, сину 12 -пішов, на слідуючий рік Фішер 70 куплю
Якщо наявність екрану не принципова то наприклад щось з лінійки Тесоро, Для дівчинки легенькі, швидкий аналоговий відгук на відміну від Асе. Та й екран в ній що є що нема, дивитись розряд батареї хіба що, Вді нема, а на стовбці не знаю чи хтось і дивиться і наскільки зрозумів то і лазити треба у всіх металлах. А ще забув , балансу грунту нема, регулятора звуку нема, і нігті доведеться в жовтий колір малювати щоб пасувало. О!