Хлопці, привіт. Як правильно називаються пластмассові чорні вставочки на корпусі і кришці гальма між якими ланцюг ходить? Бо я затрахався гуглити, видає як не заточку напильника направляючу то іншу різну хрінь. Замовляв купити сусідові, а кришка гальма лише в зборі продається, ну то хрін з нею, але ж на пилці теж треба. Це що мені курва купувати й нову пилку?
Вбейте в гугл , покажите шо Вам выдало. Бо я успокоители ттоже вводил. То ли меня гугел не любит, то ли пороблэно
https://zakupka.com/p/551111702-usp...mkY66pBRs3z4Q3bXBBbyGBr4HcIRiLeBoCU9EQAvD_BwE первое попавшееся, если не оно там еще прорва вариантов, всегда ищу кроме слов типа успокоитель цепи бензопилы, включаю картинки, так быстрее и легче фильтровать тот мусор.
Стрелочками показал. Под железной пластинкой чёрный пластиковый квадратик. Он надевается на выступ прямоугольный в крышке и прижимается пластинкой натяжителя, так и держится, на корпусе такая же фигня
Улавливатель вот, по ссылкеhttps://www.google.com/search?q=ула...ndroid-xiaomi&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8 А то на что я указал стрелками, скорее всего успокоиитель цепи, их две штуки, одна на крышке, а дрругая на корпусе пилы
припоминаю похожее и на моей, но отличается. Опять же, искать по рисункам или задалбывать дилеров, если такие есть. На мою модель что попало тут и сразу.
Да я б купил тупо в сборе крышку тормоза и натяжителя, моя уже без тормоза и уставшая, но это ж не дело, всё равно эти успокоители цепи нужны про запас, ну и на сам корпус блока пилы. Бум искать
Привіт , хлопці, маю питання. Є штіль китайський, з тих що цигани носять, "бо фура з товаром зламалась, треба гроші на запчастини", батько колись викупив. Як пилку ремонтувати не бачу сенсу, там пластик поплавлений ну і хз що ще, довго валялась. Хочу використовувати для деяких цілей мотор, там змащування ланцюга не потрібне. Тупо зняти маслонасос, відкрутивши два болтики і все? Він наче більше ні для чого і не потрібен, інет поганий, картинка не грузиться.
Пластик виконує роль кожуха для охолодження,що саме розплавилось,є стара розібрана,зелена,можу подарувати.
Дякую, не треба. Бачок паливний розплавило, пластик мені й не потрібен.Ну лише стартер. Питання чи працюватиме штатно без маслонасоса, валець і підшипник він наче не змащує, то хочу зняти, щоб дарма не крутився.
Ланцюг буде, а от шини ні, так що тертя об шину відсутнє. Гут. Підшипник гольчатий змащу солідолом і насос зніму. Вантажний велосипед майструю, привід і на педалі і на мотор, чи вийде то хз..))
треба буде постійно змінювати режим, оберти, такі форсовані двигуни не для постійного навантаження, але мають вентилятор, це плюс.
Педалі залишаться то приловчитись з навантаженнями можна буде. Експлуатація покаже, гайки тому мотору, чи все ок. Житиме він на передній вилці, що не феншуйно, але так простіше примудрувати. Вилку посилив, раму теж.Спочатку думав трьохколісник, з різними приводами на кожне колесо, потім передумав, краще прицепик, бо трьохколісника нахиляє на нерівностях, і співвісності геморно добитись.
Так все из мотокос делают.Тут тебе и сцепление автоматическое и ещё много других плюшек.Да и видео в интернете немеояно.
Нема бажання купувати мотокосу, щоб втулити на вел. А от мотор від пилки вже "такий як треба", роздерибанений без пластику, з під'їденою зіркою. Простіше втулити на велосипед, ніж реставрувати як пилку, ну або покласти туди де лежав досі.