Вибір бензопили.

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем роман25, 5 січ 2019.

1. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.430
    Адреса:
    Україна
    Ну стосовно фільтрів , шайб і іншої фігні то таке, цього я не знаю, мене сам ніж напрягає. Один. В чому там добра задумка?
    Наплічним тримером махаєш і якби норм, а це шо котити як косити? Ніж явно менший за колісну базу.
    Бачив саморобні косарки на два ножі типу тих роторних що вище. Зварена рамка, колеса, двигун, а на ножі передача через ремені, один ремінь нормально одягнений, а інший вісьміркою, щоб крутив зворотньо інші ножі. Можна самому зліпити надійніше ніж оте китайське. Можу пошукати в ютюбі

Ph@ntom подобається це.
    1. Флаг США на велкро Цена за 1 шт. 9х 5,8 см Не упустите свой шанс пополнить свою коллекцию. Удачи Вам...
      100 грн.
    2. Патчі МТР Британія убакс, кітель, парка Стан: нові В лоті все, що на фото. Ціна за все одразу в кожн...
      200 грн.
    3. (в наявності 2 шт.)
      Назва - патч США Стан - новий Розмір - 5 см / 8 см Матеріал - ПВХ Комплектація - патч
      50 грн.
    4. 900 грн.
    5. Патч на велкро от Maxpedition. Размеры: 6x6 см Товар абсолютно новый и оригинальный. Лоты комбинирую...
      350 грн.
  2. Cladotrix

Повідомлення:
    10.430
    Адреса:
    Україна
    Перше відео що на очі потрапило

Ph@ntom подобається це.
  3. Cladotrix

Повідомлення:
    10.430
    Адреса:
    Україна
    Ось ще

Ph@ntom подобається це.
  4. Готіс

Готіс Gefreiter

Повідомлення:
    48
    Адреса:
    Україна
    Розхід бензину десь півтора літра хвилин за сорок,техніка безпеки,потрібно захиститись на випадок коли щось відлетить.

Ph@ntom подобається це.
  5. Cladotrix

Повідомлення:
    10.430
    Адреса:
    Україна
    За розхід не знаю, двигун можна і підібрати інший, а захисний фартук наче встановлений, тягається по валку, якщо придивитись, по ногам не повинно щось кинути , зупинить або повністю, або загальмує.
    Щось типу товстого, широкого гумового транспортерного пасу.
    Я показав приблизний конструктив, а вже дещо можна і змінити при бажанні.

Ph@ntom подобається це.