Ні і ще раз ні,гадаю,наш хвюрер провідний постачальник двотактних двигунів для "іранських" безпілотників.. Та й москалі їх назвали "гєрань” не просто так.. Гєрань,зєльоная.. Зв‘язок уловлюєте?
Відносно недалеко від мене винищувач поназбивав всякого, але поки на моєму городі не впало то не моє. Нічого поки не ліплю, може пізніше, по фінансам буде видно. Таке..
Нє, ну ви таке бачили , люди добрі?? Не дарма в сусідній темі в фюрери мітив, підсиджує чорним піаром От Бориска, презлим заплатив за предобрєйшеє (с) Я стараюсь, піднімаю автопром.А тим часом.. Розстріляти за таке треба, з пушки!
отут невдача, все що добуто ЗСУ є їх власністю, куди б не впало, а от якщо з рогатки збити, то інша справа. Почав би прАщу мастирити, але наразі маю трохи потужніше, правда воно державне і просто так ніззя, правда по таким цілям можна, самостійно приймається рішення.
В мене тут щось типу шовкового шляху, тільки повітряного. До війни літаки літали цивільні, а зараз військові за ракетошахідами ганяються. До бойових дій стінка на стінку далекувато, зате в небі цікаві речі трапляються, по полям дещо гепає
Доречі, Фюрер, обережніше там з двинунами. Ще трохи, на кацапії почнуть робити камікадзе з двигунів бензопил. От тоді дійсно, хоч в руки не бери....
Тааак.. Концепція помінялась Дружба вже не в тренді, буду витягувать електромотор з стіралки. Тихіше їдеш - далі будеш, як кто кажуть..
Вмію підключати різні мотори зі стіралок, не то шо до горна. І колекторні, і асінхронні на 2 швидкості, навіть у деяких регулювати швидкість трохи ))
Прошу відзначити, що я зразу капу натиснув, та корисних порад не давав )) Воно там все згоріло без мене ))
А чого я ото взагалі напружуюсь з цими моторами? Палю електроди.. Мені тут з 2014 всі за поради винні шо і не порахувати, на шарка роздававДобра душа Треба якось Борі сказати шоб в подарошній темі натякнув шо фюрер і без жипа то якось і невдобно, на віоліті ше скажуть шо на райберті жмотяться ..
І правильно! Тища гривень хоч і невеликі гроші, але на почин зійде.., Отак в темі і треба почати: я мовляв даю тищу, налітайте, скидайтесь тоже хто скіко може.
Та ладно... Поїздю поки шо на лісапєткі, ше трошки є цілих хрящів в колінах Не буду ото напрашувацця, жив же якось без жипа раніше..
по перше жипи зара кому треба дають, так шо можна скромним бентлі хвюреру обійтись, ну або роллс ройсом, по друге нирка коштує 20 тис, а яєчко 35, так шо ні на шо не вказую, але....
На ті яєчки можна один гарний жип купити.. Ось нехай тепер думає.. А я ще на мацквичі поїздю,вони мені не заважають..