палки закінчились? Миє все швидко легко і до чистого, не пошкоджуючи алюміній, інші сплави, резину, карбораторна або заслоночна промивка хай гір, синтетик формула. Але балончик коштує трошки дешевше китайського карбюратора на пилку. Недавно брав, по службі треба, дещо самі купляєм. А так все стандартно, будь яка мийка для двигунів, сковородок, духовок, концентрований луг, який треба розбавити водою від пів на пів до 1до 5, берегти очі і руки, їдке, алюміній темніє.
Дарма про Роскольнінова згадали,навіть не уявляю скільки "рупчіков” можна заробити за допомогою бензопили…
Заробіток такий собі.. На своєму бензині пиляю бабкам та дєдкам Тимурівець! Мабуть не ті книжки читав в дитинстві
книжки правильні, але я би в такому випадку купив електропилу на шнурку. Вони не дорогі, ламатись особливо нічому, попадалово буде один раз в подовжувач метрів 50. Навіть брендові відносно не дорогі.
подивився, приблизно двохкіловатні 7-10 тис, декілька варіантів. Такої потужності з запасом для дров.
В посадку нема такого кабеля щоб дотягнути, а якщо дома в них то треба буде ще проводку з розетками міняти, вони приблизно одного віку і стану з хазяями. Ну і так як я акуратно махаю пилкою, то вб'є струмом мабуть. Скоро взнаю, бо маю елекропилкою пиляти . Якщо довго не буде на сайті, то можете крапки ставити в" помним і скорбім"
Хто знає від яких характеристик пилки залежить марка бензину, чому саме така а не інша?? Ну там хід поршня, об'єм, діаметр циліндра? Я щось дупля не можу відбити. Хід в дружбі 52, в уралі 46, ну це типу оберти?
стандартно так, якщо хід більше діаметра то це моментний двигун, малообертовий, якщо навпаки то макс потужність ближче до найбільших обертів, звичайна фізика, прєднання двох правил, важеля, ним є кривошип і площі прикладання зусилля, тобто діаметр поршня. Камера згоряння підбирається по детонаційній стійкості бензина, співвідношення її об'єму та об'єму циліндра- ступінь стиску. Грубо ступінь стиску при всьому робочому 80% від компресії. Оте все розроблялося під 66 або 72 бензин. Буде жерти 92 і не плюватись.
Тож хоча б заздалегідь попередь коли ото зберешся махати,щоб ми хоч підготувались,нічого іншого не планували на наступні пару-трійку днів…
Ніколи не мав справу з цією технікою,але чув що у них ще кулачковоє запалення,а його можно коректувати .