Найшов методом дедукції Посидів подумав де дивився сім раз, а де тільки три. Ото там де сім він і був. Л- логіка
У себе в тумбочці. Я вже писав за просторовочасовий контініум то бляха точно він, тіко без просторово, просто часовий. Там яка фігня була, штангенциркуль був в тумбочці або за пів години до того як я дивився, або після, а саме в той час як шукав його не було. То я згадав шо швидкість світла то є найвища швидкість, взяв хванарик підсвітив і догнав його пучком саме тоді коли він мав бути після. Короче добре шо я колись вчив фізику і дивився кіна про космос, а то сидів би без штангенциркуля. Треба якось вже нічого не паяти чи шо..
Якби ти про фізику згадав раніше,то й дядько встиг би сальника купити,а то зара штангель є,а дядько вже встиг на базар мотанутися..
Якщо по чєсноку,то такого подранного сальніка ще не бачив..Вангую що гуляє вал з підшипником і за захисну бляшку піраало.
Мені колись дід розповідав що у хатах була велика скриня,то якщо щось губилось,то обов'язково знаходилось у великий скрині.Там мабуть тєлєпортал якийсь був.
Це ж як повинен гуляти вал щоб сальник репнув на дрантя? Версію що туди набилась стружка з маслом під маслонасос , і від обертів з часом і згризло гуму не розглядаємо?
Тогда колоть двигло ибо стружка и туда проникла,подшипник просматривается почти полностью.А за вал подергайте туда сюда за маховик.Обычная история для китайцев,либо вал гуляет,либо подшипник в корпусе.
Та зрозуміло що колоти, але зараз ліньки, потім якось, як снігом замете. До поршня глянути ще, задири і всяке таке.
Шо значить продам? В слові подарую купа помилок.. І відки воопше в мене гроші? Все ж витратив на сальники, а ше напильник.. ((
Раніше знімав, не видно нормально. Та.., прокладки є то можна зняти верх і обдивитись, шо там таке, заодно і перемити
в аптеці купіть Димексиду - ох і зла до нагару штука...на очах роз'їдає....я ним поршня з кольцами в безокосі розкоксовував
Не там коленвал под ним не вымоеш,я и компрессором выдувал,всеравно когда разобрал ещё кучу грязи выгреб.
Ну то я ж професіонал, можу й так повидувати. Бензіліном покалапуцяти, шоб відкисло, зілляти, а потім бутилку з пшикалкою і миючим з водою, отим шо в фейрі і шо Вілларіба і Віллабаджо мили і вжух, вжух, воно змиває під напором те шо бензин розквасив, я так дружби всраті мив. Легкотня. Одну дружбу десь за добу , мксимум тиждень, і прям як в кота блищить, ну майже. Тіко треба перевернути, шоб гравітація працювала і пчихкати. Вчітся поки ше живий і вчу, на шарка, а міг би дерти грубі гроші, як Боря за сокиру..((