Лучше снимите сальники для образца,всеравно менять,думаю у продавцов штангеля тоже нет.по идее ,35*15*5и 28*15*5.
Там на сальнику має бути маркировка з розмірами. Хвюрер,шукай лупу та дивись уважно,маєш знайти. Не дякуй. Хоча такі поради грубих грошей коштують..
Маркування злізло разом з гумою, принаймні на тому сальнику що біля маслонасоса. Зняти і проміряти не встиг, мав вчора неприємність, мусив розгрібати, а дядько вже по ідеї поїхав. Буду надіятись що китайсальники дійсно уніфіковані, та й не страшно якщо не підійдуть, вони не дорогі наче.
все просто, міряєм посадку в корпусі і діаметр вала. То саме буде написано на сальнику. Щось якийсь затик в інженера. Хоча так, розробка і експлуатація різні рівні. Не царська справа.
Я пролюбив штангенциркуль шоб міряти, ше не найшов. І він курва 100% десь на видноті лежить, я постійно так шукаю. Встигнеться з тими сальниками, як то кажуть не пече, просто зліпити мотора шоб був про запас
Нє. Підозрюю шо після моїх експериментів з двигунами, паяльниками і всяким таким технологічним, виник просторовочасовий контініум і його десь кидануло не зрозуміло куди, разом з парочкою ключів рожкових. Може зараз якийсь гуманоїд сидить і думає шо це таке в палісадник прилетіло стрьомне.. Робоча версія поки шо така.
Такі дядько і купив, судячи з маркування, хвірма короч якась модна мабуть гудлаківська чи типу того. CS TS 15 x35 x5 x6 i 15x28x5x7
До речі питання є. Садко560е 56кубиків, штіль280 54куба наче. Подумав, начорта мені 2 зажерливі пилки, чи не можна зліпити франкенштейна, малокубатурну пошневу припендюрити якусь ліву? Кубиків на 40.. Бо по ходу її все одно скоро міняти
Погуглив на днях нинішні ціни на електрокомплектуху і лібідо обмякло шось таке збирати.. Для мене поки не на часі Якби не тупанув, переслав тоді коли пропонували 250$ на документи по заповіту дядька з юар, то вже б на бугатті їздив
взагалі не проблема: заливаєте воском місце сальника і міряєте зліпок лінійкою на око на базарі вам округлять в правильний бік і дадуть те шо треба
Поробовать можно но думаю надо иметь 40кубовую поршневую под рукой.Но насколько я знаю у китаез два формата,могут бути несумісні.