Та нехай собі мутять. Ще раз для танкістів в котре пояснюю, я не про мотокосу питаю, що Ви з нею причепились??. Щоб зробити з мотокоси, мені по перше треба купити її прийнятної потужності, і не шлак, потім купити редуктор що посадить її оберти до прийнятних, а при швидкості навіть в 50км/г на колесо повинно прилітати 378,8 об/хв, а це не так вже й просто бо передаточне число вийде кінське, оберти мотокоси 7- 10тис, до того ж я задовбусь міняти зчеплення по пересіченній місцевості і під навантаженням, Нащо мені такий геморой, якщо за ціну мотокоси, + редуктор, + ланцюги, зірки і тд простіше купити комплект веломотора де все це вже є, якщо вже на те пішло??? Який правда теж китайпром не зрозумілої якості і доступності потім запчасти
бачив в одного той сучасний мотокомплект, копія совкового д-6, але об'єм більше, десь 70 кубиків, вроді їхало і казав що не дорого, але то вже відмираюча гілка, всі на батарейки переходять. Я би не бавився з центробіжним зчепленням на лісапет, на довго не вистачить. Те що ліплять на скутери значно більше. Народ їздить на чому попало, навіть на шуруповертах, але то разові забавки.
подивився, 80 кубів, 7 коняк, 6000 грн. Повний комплект, схоже на д-5, з маленьким магнето. Ото була забавка в дитинтстві, всім хлопцям, бавитись з тими дирчиками. А деякі дорослі мужики ще їздять, років 40 тим мопедам.
Може й наважуся пізніше на велокомплект. Щодо зчеплення дружби та урала то вони дебелі, 10см+. Різниця в тому що дружбівське з двох розрізних кілець, а уралівське з чотирьох підпружинених частин, під різні оберти спрацювання мабуть та потужність, чашки однакові, в скутері навряд чи більше.Фото інет не дасть загрузити.
підкажу легку добавку, замість косильної гарнітури ставим повітряний гвинт і кріпим косу на руль. Так їдем до поля. Деякі недоліки є, но то таке, побочка.
Ок, бронепоезд так бронепоезд. Пздц какойто, чесное слово. Куда мне его тулить? Ладно, покупаю среднюю косу тыщи за четыре, потом этот цепной редуктор, потом цепь, потом ведомую звезду и выхожу на стоимость готового велокомплекта, по прежнему с ущербной муфтой сцепления для езды по ровному. Он к стати с какой передаткой этот редуктор? 3 к 1, что Вы с ним носитесь? Ну ок, делим в среднем 9тыс оборотов на 3, получаем 3тыс, эти три тысячи мы на колесо не можем увалить, много. Нам значит звёздами надо. Раз 14 ведущая, и надо с 3тыс получить 378, делим и получаем передаточное 7,936, умножаем на 14 и получаем звезду 111 зубов. У Вас есть такая звёзда и цепь по неё ?? Видел я все эти редуктора и покруче, не цепные а зубчатые, и 5:1 и даже 40: 1 на мотобур.
Мацквіч у брата тягає всяке чортіно типу дрів та трави, я просто гайкував ради інтересу. Та мені така й не треба моща та навороти, я людина проста, скромна.. Навіть скутер 125куб не підходить, важкий.. Треба саме вєл з мотором. Отаке.. Вєла до речі 2, 24 і 28 колеса. От з 28 і рами хвз і спробую зліпити. А може і передумаю, зараз нічого загадувати не можна напевно.
Я одразу стартану з крутяком, моща і всяке таке.. Треба піднімати вітчизняний автопром.. Якби ше не збивали підозрілими порадами про мотокосу, то вже б і зробив майже. Шось я думаю шо засланий від конкурентів ипонських, всяких там сузуків чи хонд