жаль не збереглось цифрових фоток декількох апаратів з моєї юності, коли з батьком робили всяке послідовно, від мотоблока з вятківським двигуном до повноцінних мінітракторів, спочатку з переробленого пускача і закінчуючи з двигуном від Т-16, який вдалось офіційно купити, на решту також збирались бамажки, швеллери, кутники. Як при совку так і зараз дуже непогано тримати докази чесно нажитого. Не рахуються придбані на розборках агрегати.
Помню гоняли нас на картошку .Так в одном колхозе на металлоломе Универсал стоял .Сейчас бы оживил.Жалею что не приобрел.Раритет.
Тюю.. Осьо "наш отвєт Чемберлену " І ні один мєнт не унюхає в тому диму, чи п'яний чи нє. У мене й прав нема єслі шо, ну то таке..Нікому тіко не кажіть.
я тоді такої назви не знав, але ззовні і по можливостям нічим не відрізнялось від сучасних тракторів без кабіни, гідравліка і КОМ були присутні.
написав, без кабіни, а шкіряний салон таки був, причому двосторонній. Тобто шкіра знизу і зверху. Абс ззаду причіплявся, в різних варіантах.
не встигли, а ще конкуренція велика. Всякі джондіри перебили всю малину. Але всі екземпляри що зійшли з стапелів перейшли до нових господарів. Без гарантійних претензій.
Когда едет из-за кордона, гос. Пиявки зарабатывают ( таможня, сертиф, налог и главное чёрный нал), а когда производства в Украине зарабатывают только пожарники) с УВ
Привіт всім гуру бензопильним, закінчившим всякі там університети і не тільки .Знову я з питаннями, простий сільський хвюрер Осьо наліз https://atlant7.com.ua/ua/p4016563-benzopily-druzhba-porshnevaya.html Поршнева двох видів під різні карби( на пізнішого зразка можна втулити і підходящий скутерівський, є вибір), і цікаво, це вона типу під 92й бенз роблена, чи є якісь підводні камені ще, що треба ще переробляти, хто шо думає?Бо я якось в технюансах не дуже петраю. Якщо підходить, то треба лише з запаленням погратись, зробити більш раннім? Чому вперся саме на двигун дружби, бо він 4сильний ,оберти 5000, дебеле зчеплення, ну і тюнінгопридатний дуже по редуктору і іншому. Мотокоси і сучасні бензопили з своїми обертами, і зчепленням в прольоті. Урал уже перебір, буде жерти ще більше при одній конячці в +, 16 зайвих кубиків об'єму і +1,5т/об..
Может тогда движок от планеты поискать? И едет, и тянет.и довольно дубоаый мотор в плане убить.это если для самопальной повозки
Сенс шукати мотор, якщо вже в зборі планету можна взяти? Я лісапєтомобіль хочу зліпити, щоб легкий доволі був. Типу дирчик з педалями, як колись були, але і потужний. Треба була б повозка, то з мотоблока вже краще ліпити.