Нема в мене ніяких проблем з мототехнікою. То у неї зі мною проблеми. Ситуація така, що маю потребу відволікатись на якийсь проект, інакше шифер з даху з'їде від моніторингу новин та незайнятості чимось реально важливим.
Аналогічно.Дякуючи богу ще робота є,яка підкидує нєжданчікі.Жінка замітила що роботи по хаті зробив у цему році більше ніж за попередні 10років.
Невже літовками кося?Та дружбою два пиля?Просто глянув на ціни на мото інструмент і .....Раніше купив би іншу косу,а тепер мусю економити.Бо все дорожчає ,а зарплата поменшала.Преміі на час війни не платя,та на армію налог,ще раз у три місяця скидуюсь на допомогу двухдобовою зарплатнею .
Підкину лайна на куллєр .Гадаю маленький тракторець це саме то що вам треба.Подивився продають набори ,нічого сложного пара угодков,тяґ та лист жесті.
Будьте осторожны ,мощно пропихивают вот такое вот лайно,типа Швейцария.Ямаха,она же Олеомак она же Хвускварна.Разница только в наклейке.Обычная циганка.
Металевий стартер на скільки я бачу. Схожа пилка у дядька, під брендом "мінськ про" наче, задарили на ДН. Порівняно недорого коштувала в минулому році, щось типу 2500+ наче. Якість збірки на висоті за такі кошти, я тоді ще дуже здивувався.
Мені далеко не треба, головне шоб всі заздрили технічному генію, і комплексували на мому фоні. Уявіть, як їх жаба задаве шо вбухали в лексуса чи ше там шось хуллиард тищ, а я здружби майже те саме зроблю, сьоравно валялась. Лохи короч..
Хз.. лиття і пластик дуже гарної якості, не таке як в китайштіля, я б собі не погидував би і взяти той мінськ, хіба тільки через назву ні... Сьогодні пиляв ним в дядька, вале шо дурний. Все підігнано в пластику, лиття мотора без напливів, люмінь чогось покрашено в чорний колір, видно підхід до деталей, явно не дупозбірка. При однаковому конструктиві, не факт що один збірник, вона може бути і на заводі і в підвалі. Виробництво більшості еврокомпаній вже в Китаї, якщо він гоне прийнятний лівак дешевше, під іншими брендами, з таким же конструктивом як в Хускварни, чи ще когось, то мені якось все одно.Якби напарював як Хускварну по її ціні, то вже інший компот. Хотів скинути фотку та інет лажає..
во,совершенно оригинальная циганско попуасская Хвускварна.Против Минска ничего не имею.Цена 2300 с копійками вполне адекватна продукту.Но такое бесит.
Я не знаю в кого яка пилка, може й є в когось. Де я написав що нема різниці? Написано навпаки про те що проти напарювання підробок по ціні бренду. Я не працюю в лісхозі, щоб брати собі супер пупер вічний двигун на який на периферії все одно ще й запчастин не знайти. Можу і китайцем попиляти по господарству, викинути і купити інший, по грошах пара, трійка китайців + - вийде як Хускварна. Не буду лізти міняти поршневу чи ще щось,
Або две подделки.Вот за то я и топлю,лучше честный китаец,чем волк в овечьей шкуре.Называлась бы пила Шанхай,а не Штиль и стоила бы как Шанхай,то и не было вопросов.
Я ж не виправдовую підробки, а одразу наголосив що мінськ має такий конструктив як на картинці, і коштує як мінськ, а не косить під хускварну. Інтернет поганий, не загружу. Модель MCS-5020L Кому цікаво, загугліть.
Ви мені осьо тіки шо весь настрій зіпсували, в мене таке було як мізинцем об тумбочку вдарився, тоже було обідно.. Через таких скептиків як Ви, у нас в країні і нема нормального автопрому, все бажання відбили шось робити..((( А міг би й стартонути.. ехх..
Ну да ,это я коструирую мертворожденные ЗАЗы.Лексус у вас точно не получится,но что то такое вполне. Не здавайся!
гуано безтолкове а не виріб. Тягати щось легке по асфальту. А про лексус, звичайна тойота. Якщо про трактор і гучну назву, то це до Ламборджині чи як там правильно воно в транскрипції. Нарядні вироби. І різні.