От неподалік таки гепнув, коти у хаті ледь не ся не всрали. Але щось підказує, що краще вже фанера, ніж такий люмінь ((
В моєму селі не було нічого, а в сусіднє ракета гепнула, винищувач приземлив. Упала вдало на окраїні, не зірвалась.
Панове академіки.Видивився в ютбі по редуктору Дружби, наче 14 і 23 зуба зірочки, тобто передаточне 1,64 і на зірочці вже не 5000об а 3000об чи як?Редуктор на зменшення чи збільшення? Бо тоді 8200. Блін, треба розібрати і самому глянути, як стоять
Це метод для слабаків Моя задача роздовбати агрегат і в кінці порахувати зайві деталі Заодно подивлюсь в якому стані зуби і мастило. Але це не точно..
Не зрозуміло.. Якщо по зубам рахувати в ютюбі, то передаточне 1,64 в редуктора, а в інструкції 1,846. Випередження запалення типу фіксоване 30% , це якщо по міткам класти і для 76 80 бензину. А для 92 приблизно яке? Уух цікавий аппарат, буде чим зимою зайнятись, розбирати і збирати через день..
Почитав тему, і зробив деякі висновки. Пилка повинна вміти косити траву, пиляти дрова, а потім відвезти їх на візку разом з власником. І головне! Не забувати про регулярний секас з красунечкою пилкою! Вони люблять ласку!
для 92 треба щось зрізати, головку наприклад, на півтора мм. Приблизно. Якщо заморочуватись точністю, то вимірювати рідиною або рахувати з радіусами і т.ін. Запалювання я би експериментально ловив.
Різати не буду, Скіко добра , шо очі розбігаються шо складати, чи з двох уралів одного з електрозапаленням, чи дружбу з контактним. Чи перемити і на поличку в музей, воно ж все дорожчає Раритет.. Свічки закину в луг, шоб блистіли, і всяке таке
правильно, я теж час від часу закидав свічки, то в луг, то в болото, частіше в відро. Щоб не тягнуло економити 20 грн.
Я до речі колись від нагару так відчищав лугом, промивав потім водою проточною, і чи то в спирт опускав , щоб воду витягнув, а потім в бензин, чи просто в бензин, не пам'ятаю вже, нічого не ржавіло особливо та не відвалилось потім. Купив фірму Дензо, то в них іскра була гірша ніж в тих старих чищених.
піскоструй слабенький єдино допустимий варіант очистки, то таке, як і іскра на повітрі. Правдива іскра під тиском, хороша свічка працює приблизно до 15-18 кг.см, погана до 8. Тобто через раз. Є спеціальна приспособа, простенька. Але не безкоштовна. Прозорий бачок, помпа, манометр, п'єзорозрядник.
В курсі про тиск, але маємо шо маємо, просто слухав роботу мотора потім, як мінімум не гірша, правда слони по вухах потоптались, то можу й помилятись.
На воходных терзал косу.задиры вроде не глубокие,новую поршневую жаба задавила ставить,закинул кольца новые китайские пистоны .Пол часа работала супер,потом холостые пропали.Поршневую поменяю однозначно.
Большая часть свечей такое давление не выдерживает! проверял!Даже типа правильный нжк дох при 11..хотя работали на двс, но нагрузку на катушки никто не отменял...и их кончину быструю! на удивление, очередной раз экзамен сдали ау 17дврм и бриск под газ, модель не вспомню сейчас, надо в гараже глянуть,зазор на них 0.7мм, если увеличить, пр и 1.1 дохнут уже на 11.5..авто применения седан баклажан!
враховуйте наявність паливної суміші замість повітря і температуру, що полегшує іонізацію в робочому двигуні, компресія в середньостатистичному сучасному бензиновому двигуні без палива 11, з паливом 14, варіанти між 8 і 18 присутні. Іноді наявності палива достатньо, щоб сталось дизельне запалювання, або калільне, однаково, якщо двигун теплий. Що нафіг роздуває манометр компресометра, градуйований до 25. Може і 50 пошкодити. Свічки треба купляти не на базарі і все працює як треба.
Напомнило,-Хайм сколько стоит атомная бомба?-Пару миллионов долларов-Вот бы она упала нам на огород...
Сильная искра не всегда залог успеха,много раз проверено на опыте.Чахлая красная искра и техника работает,красивая яркая синяя не хочет работать .
Раз фюрер про сальники питає, то і я своє тихенько запитаю. Треба присунути металевого прутня, та крутячи подрочувати його. З однієї сторони тиск, з іншої - вакуум. . Сальники специалізовані треба ставити, або які?
подібна техніка звичайно має робочу круглу або квадратну резинку, потім підсилений двохкромочний сальник, підсилений значить сталевий корпус, утримуючий кромку. Сам сальник закріплюють фланцем.
Привіт. Заграв, пиляв всім родичам, і посадку валив, коротше не жалів, це я вмію. Сальник обліз біля маслонасоса, що навіть маркування не видно.