Посмотрел,незачто 900гр.давать.Голый мотор ,да ещё без крышки сцепления,а она не всегда совпадает,а если пересверлить начинает цеплять.Проще ЦПГ и сальники поменять на моем моторе.Ну прокладки будет то же самое,но в два раза дешевле.Зато ручная сборка.
Я наслинив таки дружбу приспособити під таке діло, вона вже з редуктором, нижчі оберти мотора порівняно з сучасними, в два рази приблизно нижчі, лошадок 4 наче. По ідеї за рахунок нижчих обертів і простіше з передаточним числом вгадати, і тяга краща чи ні? Мені швидкість не треба , а шоб тягнуло. Урал на конячку потужніший, але і жерти буде ще більше. В дружбі наче 94 об'єм, чи десь близько цього. З штіля карб 660 ставлять, але 1500 щось жаба задаве на дружбу тулити, хіба з мопеда альфа, він втричі дешевший. Треба для початку сальники замовити, а там буде видно, чи ліпити з неї щось, чи ні. До неї взагалі коробку передач тулять, і роблять мотоблок, тягне. Але поки що так далеко я не розганяюсь.
Ходила легенда,что в далёкие СССровские времена,когда сидели все ,два авиаинженера из дружбы летательный аппарат замастырили и на нем улетели из зоны.Думаю мотоциклет вообще не проблема,но не слишком ли мощная для велосипеда?
Переплатити 3000 грн за байонетні кришки і кращий фільтр та трішки потужності? я би взяв все таки 180. в мене такий вже 10 років - що я ним тільки не пиляв))) головне доглядати.
Велосипед по ідеї буде з прицепчиком іноді, так що зайва потужність не завадить. Докупити колеса на товстих спицях, нормально примудрувати зірочку, і буде можливо гут. Спробую пояснити, мені потрібен траспорт доволі легкий, який можна котити, а не лише їхати на моторі, можливо десь і на педалях протягтися. Копомобіль з можливістю щось перевезти, і можливістю обстеження місцевості, коли котиш. Скутер важкий, вилізе гила котити, а залишати і потім повертатись - гемор ще той. Велосипед теж важкуватий бо я його переварив, посилив раму, але все ж щось середнє вийшло, типу верховини чи карпат, чи що там було з педалями.
Яку недорогу змазку напхати в редуктор дружби? Солідол є, але сумніваюсь щодо температурного режиму, він малий наче. Літол і алюміній не дуже дружать. УТ-2 вже не випускається мабуть
якщо робити як дитина то так, а якщо подумати і дещо підсилити то все буде працювати. В мотолісапедів наприклад шприхи рве, і не так від потужності як від вібрації, що дає бензиновий моторчик.
Лiпше оті лісовальщікі жовтими коцетрацептівами користувались,щоб більше такі не народжувались.Ато вирубали все шо можно і немодно...нема де покарати.
по перше рукавички фірмові, від фінських лісоповальщиків, а ще ліс відновлюваний, і де брати для будівництва і всього іншого цей матеріал? Те що в нас крадуть його то друге питання. І не тільки його.
За лісом треба дбати,а не рубати бездумно.На місці де були 100річні дуби тепер непролазні хощі і ожина,а состави з лісом йдуть за кордон.
треба робити все одночасно. Ліс рубають і висаджують по всьому адекватному світу, в Китаї взагалі заборонено, тільки імпорт. Я боровся з ясенем...Майже поборов. Не бачив більш живучого і вредного дерева. Вивести з города дуже важко. При тому це дерево використовується в малій авіації для відповідальних деталей фюзеляжа, лонжерона, наприклад. Має поперечні зв'язки волокон, тому значно краще працює на вигин. І всілякі ручки до інструменту хороші з нього. В землі завжди мокрий. За літо з пенька виганяє двометрові пагони. І більше.
Скажіть шо вже викинули ті рукавиці, бо ше трохи і на Вас вирубку в Карпатах навішають. Виправдання з ясенем якесь не переконливе. Акація не краща, та ще й колюча курва, задовбався воювати.
Ще терен є теж сексуальна рослина.Можу семян підкинути .А ясень таки задовбав,особливо семена в віде малої авіації ринви забиває як добрий день.
Це якшо на городі кацаполіт гепне, тоді варіант. Хоча я його і так би здав, кому треба брикети, нехай сам плаве.