Ага. А потім мудохатись шукати нову прокладку під головку і пхати все назад. Не бачу сенсу капіталити китайця, простіше купити нового.
от реально згоден, вартість всього апарата як пару толкових шин і десяток ланцюгів, і зараз досить важко розумію, як такий досить складний механізм може оцінюватись з половиною інтереса продаванів в 50 баксів. Ну 70. Це з чого треба то все ліпити.
При поршневі в нижньому положенні маховик має хід, цокає( від себе і на себе). При поршні в верхньому положенні сидить мертво, ну принаймні стуку не чути і візуально руху від головки нема
А должен сидеть мертво в подшипниках,поэтому подшипники стоят на месте,а коленвал в них прокручивается.Насечки в месте посадки подшипников или кемпоматом точки,чтобы закрепить подшипники.
Не кількість,а жадність обивателя.А взагалі всі кітайсько-циганські піли були здерті з фірмєнних.Якось приніс мені дідок кітійця і каже-поміняй маслонасос і більше нікуди не лізь .Приходе за пилкою,я питаю як працює?Каже я букі єю валю ,кожен день в роботі.Так шо конструктивно кітайські пили хороші,якщо довести до ладу ,та не класти самі дешеві комплектуючі то будут працювати.
Вообще думал я думал и зробив висновок.Ліпше купити на ОЛХ задешево якійсь 180штиль,350партнер,або паулан.Поміняти поршнєву,подшипніки,сальнікі і буде цей інструмент працювати і працювати.
Привіт. Як відрізнити голки L і H? Поліз до карба чистити, ну і власне хз де яка стояла. В одній носик коротший і маркування 2 полоски, ця на L чи помиляюсь?
згадав анек" запам'ятай синку, дві полоски це жопа!" Я би подивився в отвір, для початку, а потім прикинув, що холостий більш точно налаштовується ніж повний газ, значить тоненька на лоу. Але це мої домисли.
Скоріш за все 2 полоски і коротший носик на Н, якщо дивитись по другому карбу, там L-1полоска, H-2, і голки однакової довжини. А на цьому Н 2 полоски і коротша. Перекинув карб , він до речі рідний від цього китайського штіля, то завелась і почала тягнути холості при регулюванні гвинта заслонки. А на цьому нерідному буркає і все. Я його колись забракував, не пам'ятаю чому, чи пиляти було треба негайно, а він вимахувався чи хз. Коротше причина в карбі. Промив, продув, ще й нижню прокладку промазав з зовнішньої сторони герметиком, типу полікував, бо була мокровата, хоча не юшів бенз з отвору кришки. Варіанта три: прокладка, гвинт заслінки недорегульовує, (не вистачає ходу тому і глохне,) і голка. Там курвиська шуруп вкрутили біля голки, що не можу викрутити глянути, відігнув трохи язичок, може запав і мембрана не працює... Як варіант, попиляти дрова, зняти карб на лісапєткошайтанмопєд і не морочити собі дупу, а карб потім докупити.
тимчасовий ремонт будь якої мембрани, підкласти поліетилен. Тільки не з самознищуючихся пакетиків. Можна з двох боків. Але краще з боку, протилежному вакууму.
Так я ж написав вже що відкручував, вони відрізняються, але якщо судити по маркуванню 2 полоски то це Н канал
В середині не мастив, лише ззовні, типу для підстраховки , жорсткість додаткова, те, се...Шар тонесенький. Хз, може й не треба було, але вже зроблено, написано що типу бензостійкий, та навряд. Можна і відмити раптом що, а ні то карбом в стіну, він мене розчарував
стіну жалько. В мене до тих мембранних карбів відношення просте, або він легко ремонтується, або акуратно в відро, їх ціна, навіть фірмових, не дозволяє довго бавитись.
Привіт всім бензопильним гуру і тд і тп. Закон підлості, нова цепка і цвях, пиляв на купі, а туди старий стовбчик з огорожі ,затесався в дровах.. Станком порівняю геометрію зубів, питання в іншому. Поясніть хтось до діла по вибору напильника, від чого залежить, бо шин декілька, 18 і 20 я вже бляха заплутався, що куди і як, тих напильників різних валяється деяка кількість. Крок зірки 0.325 на обох цепках, зубів 36 і 38, можна кидати на одну пилку. Діаметри напильників? Однакові, чи 4 і 4,8? На орегонівському ланцюгу 38зубому наче 4,8 йшов Цвяха піймав типу штілевським 38зубим китайпромом( шо було в магазині те й взяв)Так само?
всі різні, підбирати по магазинним характеристикам. Від 3.8 і далі. Ще нагадаю про плоский, мітки зносу на зубах, спеціальні примочки для правильних кутів і заглиблення, різницю для м'якого і твердого дерева, також для вздовж і впоперек. О, блін, наумнічав.
Я болгаркой точу.Главное словить угол.25 градусов нормал,30заводская.Напильником только подправить можно,суперзуб замучиешся точить.за зубом упор есть его тоже надо стачивать,если снял 3мм то и упор укороти на 3мм.