нє, хворий на хороший інструмент, которий працює в мене. У всіх свої бзики. Навіть в магазині звикли і відразу пропонують хороше і зі знижками, бо сам нити не буду. Ну відносно хороше, з наявного.
обшето в той раз кувалда була китайська, вони трошки скосили і воно лопнуло по меньшому перерізу, боковому, зерно метала коняче, явне литво з чого попало, так що маленькими підсрачниками обійшлось і походом в гастроном, більше такого не купляв. І нікому не раджу брати дешевий інструмент, навіть молотки і кувалди. Має бути сталеве а не типу чавунне. Або з кольорових металів, по необхідності, мідь, алюміній. Навіть титан.
Заходил на сайты искал цепь и шину.Зашел на Днипро М тихо офигел-цены дороже чем у Штиля.Посмеялся с девиза "Купуй Украинське," Коротше треба писати купуй український кітай задорого!
Купував болгарку невелику в минулому році. Придбав Vitals, щось типу Дніпра М тільки не такого офігівшого ( зі слів продавця, він ними торгує, якість не гірша, гарантія 3 роки). Теж китай з закосом під виробництво в Литві наче, не пам'ятаю, можете погуглити. Щодо ланцюга до пилки, то закоханий в орегонівські, вони тверді породи гризли в мене краще ніж штілівські. Тут суб'єктивно, бо хз що за штіль мені попадався, але якось так.
Штилевские цепи разные.Суперзуб-квадратный для твердых пород.Обычный закруглённый для мягких.Еще есть с победитовыли вставками-цена космос.И как их точить и править-х.з.У Орегона все суперзуб.Есть ещё для очень мягких пород с зубьями через 2 звена чтобы не нагружать пилу.
карвінгові мають маленький носик. А перегрів, напевно без змазки працював. Ще не пробував ланцюги для повздовжньої роботи, там зуби інакші, кут.
Привіт, хлопці, знову я з дивними питаннями Шаманив коло китайського штіля 280, не заводиться собака, думав може повітря підсасує, бо міняв прокладки головки, колектора та карба, але схоже кнопка запалення: 1ом та 350ом, тобто коротке на масу і не заведеш? Підсосом глушити не хочу, щось придумаю. Лазив ще до котушки запалення, знімав,бо і пилюки металевої налипло. Тепер питання як виставити проміжок з маховиком. Через пластикову бутилку як в інеті радять, чи який він там мусить бути?
не міряв. Деякі американські датчики приходять з приклеєним легким клеєм диском картонним, на торець, прикручуєш в упор, трошки зрушується маркерне колесо, бамажка випадає, маєм ідеальний зазор, в тому випадку 1мм. Повторював таку штуку звичайним милом.
Заливає падло свічку. Щось ніяк карб не налаштую. На підсосі буркає, закриваю. Заводжу, буркає і глохне, потім жопа. Вирішив з'єднання прогерметизувати, перехідника резинового, там якось дебільно вижимається. Може підсос повітря?
Вырежи из камеры заглушки под карбюратор и глушитель.Пробка от шампанского только пробковая вместо свечи в ней отверстие.Пилу в тазик с водой и давление в отверстие пробки.Пузыри покажут где подсос.Больше атмосферы не нагнетай
И мертвая поршневая,и карбюратор.Прежде всего снять глушитель и внимательно обследовать поршень,потом пошевелить кольца а уже после этого выставить на карбюраторе заводские настройки и после ревизии топливного фильтра пробовать заводить.
Та хз яка компресія, я не екстрасенс, а приладу нема. Я головку знімав, чистив в середині, стояла без свічки, поршень з кільцями наче норм. Фільтр не войлок, а сіточка , як в масляному. Налаштування карба по 2 оберти,
Вставь кольцо в цилиндр и скажи какой зазор между концами,если больше 1-1.5мм кольца под замену.дай фото поршневой,ели есть риски в камере сгорания особенно до окон.Пациент умер.Можно конечно замереть наждачной,если не поврежден слой напыления,но процесс долгий и нудный ,гарантии никакой.Я делал иногда получалось,иногда нет.Проще закинуть китайскую поршневую ,рекомендую Бензоритм,в Винзоре разочаровался.
Та не буду я її знову розбирати та міряти проміжки. Або заведеться, або назад на полку. Пошаманю ще з прокладками та карбом для заспокоєння і все
Блин да там 4винта окрутить.а впрочем подергайте за маховик туда сюда у китайців посадка подшипников хреновая вот вал и гуляет и воздух сосет как лечится могу рассказать