Приветствую,камрады,прошу всех желающих поддержать хорошее начинание https://petition.president.gov.ua/petition/35149
+, но цитата; "20 квітня 2004р. Верховна Рада ухвалила зміни до Закону України "Про мисливське господарство та полювання", заборонивши весняне полювання в Україні. Але багато мисливців з цим не згодні, та їхня думка нікого не цікавить. " Хоть одна петиция была удовлетворена? Гарант на эти петиции болт забил, это ж не Липецкие смаколыки.
А пташок та тваринок, котрим хочуть відібрати життя, хтось згоду питати буде чи вони "ЗА"... Весною звірюшкам потрібно дати спокій ... вистарчає що мисливці (вони ж і перші браконьєри) їх усю осінь та зиму ганяли ... Весною час найвищий відкривати полювання на самих мисливців ... Так би мовити "МІЖГАЛАКТИЧНЕ САФАРІ" ...
Я против ибо нех весной стрелять , хотите пострелять - идите в тир , хотите выпить , посидеть на природе - идите в лес с семьёй , по всем нормам разводите огонь , жарьте мясо , пейте водку . Моё мнение - мнение абсолютного большинства .
Іноді краще жувати.... Краще подякуй тим першим браконьєрам за то шо звірюшки ще є десь окрім зоопарків. Про весняне полювання вже стільки всього сказано, шо ой. А хто ж тоді буде по загранкам на гуся ? Енто ж скілько людей без роботи лишиться. + TC.
"Іноді краще жувати...." Як кажуть в галичині "Щоб ти з"їв, щоб не ..." ти це мав на увазі ??? "Краще подякуй тим першим браконьєрам за то шо звірюшки ще є десь окрім зоопарків." Так від тих ось браконьєрів із дозволами на відстріл, тих звірюшок у зоопарки й поховали ... а то вже ви повистрілювали на полях та у лісах усе що тільки рухається ... скоро рибу у річках та озерах із рушниць стріляти будете ... Та що ви жерти немаєте що, чи що ??? Піди у магазин та й купи собі поїсти ... не думаю що з голоду хто з вас здихає ... А хочеться справжнього адреналіну - гайда в АТО москалів відстрілювати ... Там "охота" круглий рік "відкрита" ... І мисливський адреналін справжній, адже москаль не зайчик - у відповідь пальне ... а стріляти бідну тваринку - це садізм ... ти б хотів щоб по тобі хтось стріляв ... ??? "Енто ж скілько людей без роботи лишиться." Лопату в зуби і на поле ... там без роботи ніколи ніхто не залишиться ... ...
Скільки гривень ти, особисто, витратив на прородоохоронну та відтворювальну діяльність протягом останніх п"яти років? Скільки раз був в рейдах проти браконьєрів? Хочеш вгадаю? В Германії кабана в рік добувають більше ніж у нас є, в США оленя, лося і ведмедя. І пачіму так? Просто там немає наших чудо-господарів, які скоро дорубають останні сосни, дачників з цуциками-котиками на літо, та жлобидла, якому треба збудувати сарай акурат посеред лісу або прямо на березі. Кому я пояснюю? Нахіба? Гайдакало з лопатою в зубах.
Ти на головне запитання не відповів ... "Особисто ти б хотів щоб по тобі хтось стріляв ... ???" А чому так категорично кричиш "НІ" !!! Розслабся ... та не сумуй ... я тебе потішу ... хтось вкладе великі гроші на відновлення твоєї популяції коли тебе ВПОЛЮЮТЬ ... Ну невже це тебе не втішило ... ??? "В Германії кабана ..." "Германія" - це що таке ? штат в США ... ? "Просто там немає наших чудо-господарів, які скоро дорубають останні сосни, дачників з цуциками-котиками на літо, та жлобидла, якому треба збудувати сарай акурат посеред лісу або прямо на березі." Ага !!! І котрим мало браконьєрки осінню та зимою ... дай їм ще весною усе подострілювати ... немає дичини так той зброд людських качок свійських із гусьми відстрілюють на річці ... Цікаво, а твої "германці" (німці) теж свійських птахів відстрілюють ... ??? "Скільки раз був в рейдах проти браконьєрів? Хочеш вгадаю?" Ну ти й "термінатор" ... !!! Вгадай, вгадай ... !!! Я теж у вгадалки побавлюся ... Браконьєрів ловиш ... ? Невже ти й прокурора із начальником міліції та головою суду на браконьєрці зловив ... ? Та ні не думаю ... Вони тобі не по зубам ... ти так селюшка якогось зловиш і пишаєшся що "тюльку" злапав ... груба риба тобі не клює ... Так що краще жувати ніж ... (свистати) !!! До речі, 80% браконєрів мають мисливські квитки ... та зареєстровану зброю ...
ты себе противоречишь , охотники - не та категория граждан , которых можно отнести к цвету нации , культура там не всегда присутствует ., есть вообще весёлые - по воронам , по собакам , кошкам
Розслабить би тебе разок, шоб навчився з людьми розмовлять. За "зброд" окремо. Надто багато собі дозволяєш, клоун. Скількі кіл м"яса та риби втоптав за рік, любитель звірушок? На смереці виросло? На якій смереці, ти ж з сусідами продав їх. А, ні, то мисливці. Свині скінчилися, так вони по деревам, жаканами...
Собаки и коты без хозяев в поле/лесу-сразу в расход. Это дешевле, чем лечить домашний скот или родственников от какой небудь шняги.(щас полетят табуретки)
Ща на секундочку розігнорю носорога. Ти- дегенерат. Мені похрін на твою думку. Спілкування з "большим, сільним, успєшним парнєм с пуфистимі валасамі, мічтающєм вийти заміж за інастранца/ку та уєхать із сєрих буднєй", для мене занадто низько. Спілкуйся з собі подібними мутантами. Цвєт ,блд, нації.
Друже,забей,береги нервымы их никогда не переубедимони ж даже не пытаются вникнуть,что такое весенняя охота и на кого.Так же мы просрали голосование за огнестрел.Нас же пля всего 11%
"Розслабить би тебе разок, шоб навчився з людьми розмовлять. За "зброд" окремо. Надто багато собі дозволяєш, клоун." Це ти себе людиною вважаєш ... ??? Не сміши ... Хамло до людей не відноситься ... Хамити будеш своїй бабці а погрожувати своїй жінці ... "Клоун" Клоун ось так виглядає ... ... а зброд теж не на мене подібний ... і клоуни і зброд ... два в родному ... і дай таким людоподібним право ще й весною полювати ... А ти дурником не прикидуйся !!! Третій раз запитую ... "Особисто ти б хотів щоб по тобі хтось стріляв ... ???" ... і ще на одне ти не відповів ... "Германія" - це що таке ? штат в США ... ? чи дегенератська назва Німеччини ... ???
Декілька років тому в мене, в селі, працювала бригада будівельників (з м. Сарни, що в Рівеньській обл.). Винаймали вони щорічно в тому селі біля Києва хатинку і працювали по буднях та відпочивали на вихідні, а на свята їхали до своїх родин. Одним словом, приїздили хлопаки на сезонні заробітки. Якось підходить їхній бригадир і пригощає мене свіжою рибою. Подякував та й запитую: де це ви рибалили? Справа в тім, що в селі є невеличкий ставок, де місцеві рибалки з вудками відпочивають. Але щоб впіймати багато і великої рибки їдуть в сусіднє село на платний ставок. Відповів, що з вечора вони в цьому ставочку, що за розмірами як велика баюра, поставили сітки, а вже вранці була у них свіжа рибка розміром десь з долоню. Кажу тому бригадиру, що тут сітками ніхто ніколи не ловив рибу і не ловить, а ви таке втнули! На що той дядько відповів (майже дослівно): "У вас тут, на Київщині, стільки тієї риби, звірів та іншої живності, що полювати років на 5 – 10 вистачить і ще й залишиться, а у нас такого давно немає – все живе повибивали і повиловлювали". Цікавий підхід у людини до оточуючого середовища, правда? Кажуть люди, що в тих краях (Рівеньська обл.) є ще бурштинокопачі, які з природою теж на «ти». І підхід у них до навколишнього середовища цікавий – після нас хоч трава не рости! Мабуть, потрібно відмінити всі ліцензії та обмеження, дозволити полювання на протязі всього року, а рибалити не тільки електровудками, сітками та таким іншим, а ще й з вибухівкою. І не потрібно буде ніяких петицій підписувати, пороги оббивати та хабарі носити. Живи, як хочеш і роби, що заманеться!
ребятки , Я об таких как вы ноги вытирал , вытираю и буду вытирать , на моей стороне закон , а вы - будете продолжать сидеть под шконкой , ныть на форумах .
Розігнорю ще раз. Спойлер: рогонос Слиш говно, мій профіль не закритий, скинь номер в лічку (токо ж свій а не мамкін), я тобі зараз сам роз"ясню хто ти є, чмо, і де твоє місце, а в Києві можу і наживо. "На маєй старанє....". Пітушня . Можу і з законниками познайомити, розкажуть більш детально. Удачного замужества.