Велосипед из Европы б\у

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем ВОС 021000, 17 лют 2013.

1. Den1029

Den1029 Oberleutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    1.522
    Адреса:
    Kiev
    Я на своем катаюсь 2й сезон,доволен.Вел где-то 95-96 г.выпуска,все перекидки и остальное shimano deor lx,очень легкий,думаю при покупке следует обращать внимание прежде всего на качество рамы и обвес.Обошелся в 2000грн.

2. Цікаві лоти

1. (в наявності 16 шт.)
      Новый! Малий компресійний мішок призначений для зберігання двох / трьох мішків MSS. Є одним з елемен...
      350 грн.
    2. Палатка армейская П-20 б/у,состояние нормальное.Фото взяты из интернета,так как нет возможности смон...
      11000 грн.
    3. (в наявності 9 шт.)
      Антимоскітна сітка накидка. Розмір полотна 3х3 метри. Стан: нова В наявності є інші розміри
      450 грн.
    4. Для зимової риболовлі, розбірний. В комплекті: сам алюмінієвий каркас і чохол до нього.
      21 грн.
    5. (в наявності 19 шт.)
      Вживані, стан нормальний, усе ціле та працює Компрессионный мешок предназначенный для хранения и т...
      350 грн.
  3. AZOV

AZOV Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    35
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    86
    Повідомлення:
    2.063
    Адреса:
    Херсон
    вот и мне помогите выбрать . я расчитываю на сумму 2шт . ганс б.у :)

4. velomas

velomas General-major

Повідомлення:
    5.430
    Адреса:
    im Ausland
    За две тысячи гривен уж лучше взять новый,повторюсь -запчасти.Их велосипеды они конечно крепкие но все ж таки ломаются.Поэтому езжу на китайском уже несколько лет обод "капля" поэтому не страшны восьмерки и наши "супер-дороги".Впрочем каждому свое.Видел их велосипеды в Дрездене-отлично,симпатично:smile_12: