Важлива проблема з закриттям лотів та штрафними балами.

Тема у розділі 'Питання по роботі аукціону REIBERT', створена користувачем General Vlasov, 11 сер 2020.

1. General Vlasov

General Vlasov Oberfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    12
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    449
    Адреса:
    Волинь
    Доброго часу! Мій камрад якого я давно знаю, звернувся до мене з такою проблемою. Він недавно зареєструвався в нас на форумі, на днях виставив "ммг мосіна", і от модератор закрив його лот з формулюванням: одночасна продажа на інших сайтах. Проблема в тому що шахраї вкрали фотографії його товару та виклали на сландо. Його легко запідозрити в шахрайстві адже він тут новачок. Але я користуючись своїм хоч і не значним рейтингом, хочу поручитись за його, та запевнити модераторів що він не виставляв це на інших сайтах, це чисто вкрадені фотографії шахраями, та попросити зняти з його штрафний бал. Людина відома в наших місцевих "кругах", і думаю за його готові були б і поручитись більш поважні форумчани.
    Людина давно продає на фіолетовому, але в цілях безпеки, та щоб більш по тематиці, вирішив продавати ще й тут. В його високий рейтинг на сусідньому майданчику, і будьласка повірте що "ОЛХ" це не його рівень.
    Ось виходячи з такої ситуації також прошу задуматись над водяними знаками для аукціону "REIBERT" та можливо для всього форуму. Адже навіть просто недоброзичливі люди можуть таким чином дуже псувати життя нашим однофорумчанам. Від такого ніхто не застрахований!
    Надіюсь на довіру та розуміння! З повагою до всіх, Дмитро.
    камрад-жертва: https://reibert.info/members/s-a-84...iMY5NPoZBi-IZNGH3bYYl7vSCwj8CgTun9aCN5YBJAcHs

Artem та Alekss777 подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. М"ясорубка німецька ALEXANDERWERK, чавунна, ручка - білий метал, робоча. Все на фото.
      750 грн.
    2. Оригінал. З німецької барахолки. Гарний стан. Все працює. Купа клейм. Довоєнна Німеччина. Підійде на...
      475 грн.
    3. Залишки протигаза Стан на фото
      25 грн.
    4. Размеры фото = 12 х 9 и 8 х 6 см . Лично сам хорошо упаковываю все свои лоты !!! Лоты разбиваю и...
      210 грн.
    5. Настольные часы. Первая половина прошлого века. Высота 10 см. Двух суточный запас хода.
      2800 грн.
  3. ТарасМ

ТарасМ Major

Рейтинг:
    6
    Відгуків:
    1013
    Лоти
      на продажу:
    116
      продані:
    1.908
    Повідомлення:
    2.684
    Адреса:
    Galizia, Львівщина
    Вітаю.
    Хай Ваш камрад зробить нові фото з йогож ніком, хочаб на однім фото, і думаю модератори пропустять лот в продажу.
    З повагою

Соловей Олексій та General Vlasov подобається це.
  4. General Vlasov

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    12
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    449
    Адреса:
    Волинь
    Та тут і не сильна проблема в продажі. я ж кажу що прийшла людина з фіолетового. просто чисто по справедливості за його "обідно". штраф отримав. тим більше я був просто в шоці з того коли зрозумів що так можна тероризувати будького хто продає тут на аукціоні.

ТарасМ подобається це.
  5. Соловей Олексій

Соловей Олексій Leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    174
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    285
    Повідомлення:
    1.338
    Доброго дня. А яким числом виставлено на olx об'яву і яким створено лот на Райберті? Дайте посилання хоч на olx

З повагою

General Vlasov та ТарасМ подобається це.
  6. General Vlasov

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    12
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    449
    Адреса:
    Волинь
    По словах автора він 10.08.2020. ввечері виставив лот тут, а наступного дня він вже був на олх. ось скріншот з переписки, і посилання. Хоча на сландо лот був швидко закритий, прошу звернути увагу що він знаходився в Білгород-Дністровську. А камрад на Волині.
    https://www.olx.ua/hobbi-otdyh-i-sp...ktsionirovanie/belgorod-dnestrovskiy/#from404

Images:

еее.PNG