Продам всім відомий вайтс класик. Куплявся в середині листопада для знайомого ( но він відмовився) і мд пролежав в мене так і до нині. Був в роботі ~7 год тому стан ідеальний. Ціна 2000 грн Ціна блок+катушка+3літія з корпусом 1800 грн
Якщо чесно то неробив тести, виробник вказав 45 см на 5 коп. Сьогодні вийшов з ним перевірити чи все робоче так дві ями докопав до 70 см і загорнув назад, так і невикопавши ціль
Та ні, був ще терм про і два мд показували глибокий впевнений тихий сигнал ( просто саперкою недуже зручно копати такі котловани )
У Никсата ровненькие приборы мастер старается сделать качественно ,многие люди их имеют ,даже мой лучший друг прикупил ,очень доволен находки пошли не плохие с ним . удачной продажи Вам
СЛЕДУЮЩИЙ В РЕЗЕРВ сделайте нормальные фот блока и катушки чтобы видно было штекера ....провод от катушки к блоку цельный ?
я не могу ничего решить по таким фото...(((резерв тоже снимаю)) извините ,по фото етим кажется будто прибору 300лет а не новый он
Ваше право Но коли Я пишу що він в ідеалі, то так і є ! Не перший день на форумі і за свої слова відповідаю !
могу я вас попросить: сделайте тест по воздуху на 5коп . соответствует ли заявленные мастером показатели ?
якщо вийде то завтра постараюсь, зараз на роботі P.S. Візьміть краще терм про там не тільки тестів але й відео предостатьньо
Вижав 40 см но це некопаймий сигнал, це коло дому там повно всяких перешкод. Думаю скоро вийду на коп так ще і в грунті перевірю. Можливо хтось хоче блок з катушкою то ціна 1700 грн
Камрад вибачте, но як писав вище фотік накрився, маю тільки телефон з камерою в 2 мп, думаю відео в такій якості нікому не сподобається. Якщо щось інтересує питайте я відповідаю все як воно є
зрозуміло. ну тоді якшо не важко розкажіть як він працює, має дискрим чи не має,на скільки вистачає акамулятора. дякую
Акумоляторів вистачає ~ 30 год, мд має дискрім на позначці 3 відсікається дрібне чорне, а починаючи з 5.5 і середнє. Прибор працює на частоті 6.56 Кгц, однотональний, відносно шумний в роботі ( коли працює близько до максимальних можливостів). Працює в динаміці і в статиці ( пінпоінтер)