Вайтес идх про від Grin999.

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Volocuga, 28 тра 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Grin999

Grin999 Feldwebel

Повідомлення:
    430
    Адреса:
    Украина
    solist,спасибо за отзыв!!!Надеюсь прибор,еще не раз,порадует Вас!!!

1. Новый скуп заводского изготовления из нержавейки 1,5мм. Размеры: длина 290мм Ширина 200мм Вес 1кг Г...
      1500 грн.
    2. Паракорд D 4mm длинна 100м …смотрите другие мои лоты ,есть новые поступления…
      625 грн.
    3. Новый старательский лоток D 38см…смотрите другие мои лоты…есть новые поступления…
      449 грн.
    4. Якісний щуп з автомобільного торсіону і привареної на кінці кулі Міцний, преварена ручка з металевої...
      1500 грн.
    5. 100 грн.
  2. solist

solist Stabsgefreiter

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    245
    Добрый день.У меня вопрос к обладателям данного прибора.Как ведет себя прибор на сыром грунте.К примеру кощей20м в сыром черноземе вител чють глубже,без каких либо проблем.И еще кому интересно,провел тест на такой вот наконечник.Воздух-33см.Сухой чернозем 20-24см(в зависимости как махать,вдоль или поперек нака).

Images:

SANY0042.JPG
    BART28 та SeregaAurum подобається це.
  3. Vitalik Zmej

Vitalik Zmej Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    962
    Адреса:
    Одесса
    прошу прощения у автора темы,но у меня есть такой вопрос к solist как вам кощей 20м в сравнении с вайтсом? и в обще как себя кощей показывает на практике,а то те "проморолики" от интернет магазинов мягко говоря завышают его поисковые способности.спасибо.

4. solist

solist Stabsgefreiter

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    245
    По глубине вайтс глубже,цепче и шустрее.У кощея + по вди.Если сравнивать кощея с другими приборами,к примеру по империи и войне кощей на уровне т-705(по войне мож даже чуть полутше),но терка чуток постабильнее и у нее есть высокая частота,что есть гут для других целей.Это если коротко,и лично мое мнение,а не факт.

BART28, SeregaAurum та Grin999 подобається це.
  5. SVETLOV25

SVETLOV25 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    450
    Адреса:
    Украина
    Вот и я получил свой Вайтес.Буду испытывать.Думаю ,глубина порадует.

6. igor-kit

igor-kit Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.465
    Адреса:
    Киев
    А есть инструция на Вайтес , для ознакомления с настройками . Собираюсь приобрести для копа по старине .

7. Grin999

Grin999 Feldwebel

Повідомлення:
    430
    Адреса:
    Украина
    Инструкция есть-высылается вместе с прибором.

SeregaAurum та igor-kit подобається це.
  8. SVETLOV25

SVETLOV25 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    450
    Адреса:
    Украина
    День добрый! Наконец вырвался протестировать свой Вайтес.Что сказать; при ГБ-8,чуйка-8,дискрим 4,5,трэш-8-5 коп СССР в черноземе-35 см .Считаю,очень хорошо.Пинпойтом можно не пользоваться,центр цели определяется хорошо катушкой.Прошелся по мусорке.Тут уж ВДИ в помощь.Что еще ;бескозырки и пробки к сожалению приходиться копать- по озвучке как монеты.Самое главное-прибор очень тихий,никаких глюков. Грин-999-спасибо,очень качественно сделан прибор.Будем дальше искать...монеты и т д.

SeregaAurum, Grin999 та igor-kit подобається це.
  9. Gviga

Gviga Oberfeldwebel

Повідомлення:
    528
    Адреса:
    Центр України
    Здраствуйте шановні форумчани! Маю також даний прибор,користуюсь пів року.Виходили з комрадом на коп у нього Експлорер-2 уже 8 років так Вайтс йому теж дуже сподобався,він був здивований що це саморобний прибор.Дав йому походити ,так він за 10 хв підняв "Катін пятак на битому мною 3 ма приборами місці ,був в4-х кроках від мене-питає А вді 82 це на що? Кажу або пятак катін або кусок ржавоЇ жесті.Він з штика фіскаря з під коріння дістає пятак.Потім пройшовся з Вайтсом по своїх битих місцях,підняв ще зо дві жмені царизму.Дуже дякую Генадію за якісний прибор!

SeregaAurum, Grin999, IgorSatok та ще 1-му подобається це.
  10. IgorSatok

IgorSatok Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    2.993
    Адреса:
    Гуцульщина
    Камради вітаю.
    З якою частотою порадите заказувати прибор?
    і в чому буде різниця по знахідках?

SeregaAurum подобається це.
  11. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    По монетах беріть 9, менше пропусків мілкого срібла, по війні 6.6 з головою.

IgorSatok подобається це.
  12. IgorSatok

IgorSatok Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    2.993
    Адреса:
    Гуцульщина
    А 9-ка по війні не піде?
    Хочу щоб був універсальний, більше по війні але щоб і ювелірні цінності не пропустити.
    Нагороди нормально буде?

13. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Нормально.
    9-ка краще буде бачити мілкі цілі, але глибина пошуку знизиться. По війні 6.6 саме то.

SeregaAurum та IgorSatok подобається це.
  14. IgorSatok

IgorSatok Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    2.993
    Адреса:
    Гуцульщина
    Дякую!!!:beer:

15. dov2012dov

dov2012dov Stabsgefreiter

Повідомлення:
    165
    Адреса:
    Полтава
    Візьміть з двома котушками ДД-25 з частотою 6,5-7,5 частотою і ДД-30 з частотою 8,5 ДД-25 буде вам по монетам і чк. на засмічених містах по глибині дуже непогано себе показала,ДД-30 на міста малозасмічені ,але глибина буде прилічна і бачитиме низько провідні цілі ,а якщо хочете по війні вам потрібен клон ...

SeregaAurum, IgorSatok та Grin999 подобається це.
  16. IgorSatok

IgorSatok Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    2.993
    Адреса:
    Гуцульщина
    Клон я маю від Бомбера,дійсно бомбезний прибор на війну,але як попадаю на місця де було багато розривів мін і снарядів,кругом осколки.
    То спочатку сходить з розуму Клон, а потім я.А як що загрубити чуйку щоб не ловив маленкі цілі,то втрачається його фішка, пропустиш саме смачне яке лежить глибоко.
    Моєму напарникові він дуже подобається,то ми ходили в парі(він з Клоном ,я з (Tesoro Golden Sabre від БГС),було супер.
    Потім вирішив шабельку поміняти на квазар авр,за рік так і не зрозумів я той прибор ,кинув на продаж.
    З цьго всього що начитався тут на форумі,зробив висновок буду брати цей прибор :Вайтес идх про від Grin999
    :)

SeregaAurum та Grin999 подобається це.
  17. dov2012dov

dov2012dov Stabsgefreiter

Повідомлення:
    165
    Адреса:
    Полтава
    Вайтс дійсно достойний і глибокий прибор де багать осколків візьміть ДД-25 з частотою до 7 кгц. в мене був вайтс 6,5кгц проводили тест в лісі на чорноземі патрон 7,62 закопували на 30 см. то ще над землею бачив 15 см або ДД-30 з такою ж частотою метал буде брати глибоко і що важливо на глибині цвітні метали не перекидає в чорнину

SeregaAurum, Grin999 та IgorSatok подобається це.
  18. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    ДД-25/30, оптимальний варіант глибина-дискрим завдяки своїй формі. Фізику не обдуриш. Плюс зручна.

Wiking730, SeregaAurum, IgorSatok та ще 1-му подобається це.
  19. SVETLOV25

SVETLOV25 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    450
    Адреса:
    Украина
    Все правильно.Катушка 25 на 30-краще не придумаеш,I частота на 9 кГц;i по вiйнi пiде i по царизму,i навiть по Чк.5 коп Союза бачить в черноземi на 35 см.Що ще потрiбно.Я вже не кажу,що автор /Грiн 999/ робить прилади на совiсть.

SeregaAurum, IgorSatok та Grin999 подобається це.
  20. Grin999

Grin999 Feldwebel

Повідомлення:
    430
    Адреса:
    Украина
    Спасибо всем за добрые слова в мой адрес!!!!!!

SeregaAurum, Cladotrix та IgorSatok подобається це.
  21. Дед Ваня

Дед Ваня Oberschütze

Повідомлення:
    145
    Адреса:
    Украина
    Прибор куплен две недели назад. Качество изготовления реально впечетлило. По работе: реально цепкий и глубокий, вди - радует. В общем в поле где уже с мд для новичка делать нечего - с вайтсом интересно!!!! Автору большое Спасибо!!!

SeregaAurum та Grin999 подобається це.
  22. ussam

ussam Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.294
    привет, всем доброго дня,вот приобрёл прибор,от Грини приборчик,прибор бомба, реально супер, я доволен как слон вот уже подсодил, 2 своих приятелей, я доволин, и ребята тоже, респект и уважуха, за такой приборчик, у меня и аски, были, и терминаторы, и фртуныны, но вайц удевляет, нет я не хочу сказать, что те приборы, каторы я перечислил плохи. оних тоже есть + и минуса просто свайцем себя чувствуееш уверенно, с пасиба мастеру, за даный прибор. с уважением

Grin999 подобається це.
  23. Олекко

Олекко Stabsgefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    579
    Адреса:
    богуслав украина
    Подскажите плиз..Какую частоту на монеты дореформы,нужно..В частности аллбронза. Вайтс как помне,царя среднего размера,на штык унюхает,пугу возмёт глубоко. А вот с дореформой,как то не хочет. дискрим вообще на высоте, иногда даже скучно с ним. Прибор ищет всё вкусное. Может прибор дореформу кидать в минус?? Может в этом причина?? Минус не копаю вообще..

24. ussam

ussam Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.294
    доброго нет до реформу кидает от 5 и до 11 от ноля и до 11 или 12 15 итак далее если вминус дориформу ну не как только плюс дориформа 5 7 8 9 10 11 это до риформы ну и учитывая что фольга также само бьёт так что тут как захотите с уважением

25. Grin999

Grin999 Feldwebel

Повідомлення:
    430
    Адреса:
    Украина
    ...... Может прибор дореформу кидать в минус?? Может в этом причина??......
    Нет,в минус не кидает , находит прекрастно и глубоко.Судя по всему,она Вам просто не попадается.

SeregaAurum, IgorSatok та ussam подобається це.
Статус теми:
Закрита.