В России окончательно свихнулись?

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Hannelora, 22 жов 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. D-day

D-day General-leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    11.099
    Адреса:
    Ukraine

Та блін, в мене вже мозок закіпів.
    Як горохом об стіну.

Роня подобається це.
    1. Продам кобуру для пістолета ПМ олива Без пошкоджень. Стан: нова
      300 грн.
    2. Легке б/в, без дефектів, пістолет сидить міцно.
      1000 грн.
    3. Колір: чорний Матеріал: Дайвинг-нейлон Розмір: 100*6*15*50 см Кількість штук: 1 шт. Особливості: Виг...
      250 грн.
    4. Кабура Форт-9 прихованого носіння Fantom Ata Gear Чудовий робочий стан
      750 грн.
    5. Кобура для Wflther P1, Бундесвер. Новая. Все подробности на фото. Макет пистолета в лот не входит
      900 грн.
  2. Слава Україні!

Слава Україні! Oberstleutnant

Повідомлення:
    4.034
    Тобто ви стверджуєте, що українське телебачення бреше, тобто в криму і росії НЕ галімо!!

3. KAISERLEMBERG

KAISERLEMBERG General-major

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    Так тільки із розумово відсталими (яких у москальщині за їхньою ж статистикою 85%)
    і можна "москальський мір" будувати ... !!! :D:D:D

Нормальні ж росіяни на таку хрень не поведуться ... !!! :(:(:(

D-day подобається це.
  4. D-day

D-day General-leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    11.099
    Адреса:
    Ukraine
    Я до того веду - шо мені насрати як там!!! Мене хвилює, чого тут ніхріна не робиться, а очі замилюються життям в росії і досягненнями за рік евромайдану. Ви ж яцика на днях мабуть точно дивилися.

Andrew Harris, Gogi 514, Sumy.Uk та 4 іншим подобається це.
  5. Слава Україні!

Повідомлення:
    4.034
    А розкажіть пафосний товарищ як на журналістів українського тб роблять напади

6. Слава Україні!

Повідомлення:
    4.034
    Якшо вам насрати, чому в цій темі чіпаєте українське телебачення ??

7. D-day

D-day General-leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    11.099
    Адреса:
    Ukraine
    Замість того, щоб сміття показувати, краще показати щось суттєве. І показувати свою країну, її проблеми і досягнення, а не життя за Уралом.

Andrew Harris, FoxMulder, Gogi 514 та 4 іншим подобається це.
  8. Sumy.Uk

Sumy.Uk Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    790
    Адреса:
    Украина
    Так по йух человеку та Роися,понимаете совсем .И по йух кто там и как живет,хоть в очко хай там долбятся,по 25 раз на дню.Нам то с этого чего? От этого прекратится война? Воскресим всех погибших,вернем калекам конечности? Все проблемы нашей армии решатся одним махом? Да на хер мне знать как там в сраной ,забытой богом Рашке.Мне за квартиру заплатить нужно,ребенку одному и второму за учебу,пацанам ,что на передке ваши жопы защищают,кое что собрал,да передам.Мы ,немногие,прошедшие это все ,о них помним и думаем .А ебучее государство нет.Думают волонтеры,простые сука граждане ,бабушки ,дедушки ,школьники ,все кто угодно,но только не государство.А по телеку как ни глянь,так все бля ровно кругом,ну прям лучше Америки.В стране порядок,хабарныки все в тюрьмах,бандиты тоже,армия одета-обута-накормлена и вооружена.Отец наш Пеця денно и нощно бдит сука,чтоб нам хорошо жилось и еще лучше сдохлось.А у вас одни проблемы как на Раисе плохо,да пусть хоть выдохнут там все,чем быстрее,тем лучше.Чем меньше обращать внимание на убогих,тем лучше.Не ищите черную кошку в темной комнате,особенно если ее там нет.

Николаша, ШВАРЦ33, Шавлюга та 10 іншим подобається це.
  9. casio

casio General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    9.621
    Адреса:
    безмежні поля рапсу
    Шановний ви взагалі на вулицю виходите , з живими людьми спілкуєтеся ? Люди якщо і їдуть то туди де їм добре . І не важливо росія це чи Європа або США . Ось почитай шо пише Borislav Bereza , я так писати не можу але думаю десь так само :
    "Мой друг, киевлянин, Саша Дробоног живет в США, в мегаполисе под названием Нью-Йорк. Он работает инженером в MTА. На выходных он отдыхает с семьей, ходит на мюзиклы. А в отпуск летает в Доминикану или в Мексику.

Мой друг, киевлянин, Миша Левин живет в Израиле в небольшом городке Кирьят Ям. Работает учителем вождения. На выходных делает гриль и играет на гитаре. И иногда летает с семьей и друзьями в Европу.

Мой друг, киевлянин, Денис Сыропоршнев живет в Германии, в Мюнхене. Он IT-шник. На выходных он гуляет с женой в парке или они ездят по интересным местам в округе. Отпуск проводит в Европе, благо она большая и разнообразная.

Мой друг, киевлянин, Тарас Кузьменко живет под Эдинбургом, в Шотландии. Он анестезиолог и он не пьет. Абсолютно. Что для врача в Украине необычно. На выходные они с женой и ребенком летают в Европу, а отпуск предпочитают проводить в Азии.

А сегодня мой друг, киевлянин, Олег С. сообщил, что переезжает в Майами. Он специалист по лицензионными брендам. Почему он едет? Пожалуй я его процитирую:"Да Слава, веры уже нет. Просто хватает поговорить с мамой и её поколением и понимаешь в каком говне нам еще долго жить. А мне нужно детей растить. Мне там легко не будет, но дети пусть растут там"...

Что я могу на это сказать? Ничего. Мозги отсюда утекали и утекают. Золотые руки отсюда утекали и утекают. Уезжают замечательные и талантливые люди. И главные лица у руля государства не осознают основную проблему. Если не создавать людям условия для жизни, то они уезжают туда где можно просто жить, а не выживать."

А чого не їду сам . Бо мать тупий і не слухав батька не вчив англійську мову , не маю робітничої професії , а офісний планктон . І розумію що за кордоном муситиму працювати руками і робити саму брудну роботу , і жити в якомусь баракові і якщо пощастить то може років за 5 - 10 моє життя покращиться . Ну і ще мене не зовсім прикрутило щоб їхати , але якщо видасться хоч якась більш менш можливість поїду не роздумуючи .
    Інші не їдуть бо може вже застарі , мають купу дітей , старих батьків , слабке здоров"я , може не рішучі і т.д.

І ці слова золоті шо для нас шо для кацапів .
    Мені легше поставити тебе в ігнор , як ти в мене і стояв . Бо ото кілька років тому задовбав одного хлопця який хотів продати ікону і мені постійно викидало нове оповіщення в тій темі із твоїми дибільними роздумами шо такоє харашо шо такоє плохо .

Останнє редагування: 10 лис 2015
    Andrew Harris, диверсант, Gogi 514 та 4 іншим подобається це.
  10. Слава Україні!

Повідомлення:
    4.034
    Хто вас заганяє в цю тему ??? проплаченмй ?!
    Тема має назву:
    В России окончательно свихнулись?

11. диверсант

диверсант Oberst

Повідомлення:
    4.687
    Адреса:
    Україна
    Вам что Сеня зарплату платит? Боитесь бабки не отработать? Или вам ее конфетками на фабрике отвешивают? Чего вы к человеку дострелялись? Прям тролль какой-то под аватаркой Славы Украине....

рамзэс, Andrew Harris, Gogi 514 та 2 іншим подобається це.
  12. Слава Україні!

Повідомлення:
    4.034
    А ви на лубянкє платню отримуєте ?

13. Слава Україні!

Повідомлення:
    4.034
    Вся веб-бригада і зібралася... саме в цій темі

14. D-day

D-day General-leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    11.099
    Адреса:
    Ukraine
    Мені жирік платить.

Gogi 514 та Роня подобається це.
  15. диверсант

диверсант Oberst

Повідомлення:
    4.687
    Адреса:
    Україна
    Вам,что жена сегодня не дала? Прям как с цепи сегодня сорвались...:D:D:D

Smolensk13, vostok917, Роня та ще 1-му подобається це.
  16. Слава Україні!

Повідомлення:
    4.034
    Все рєбятушкі, засвітилися... інші зрозуміють, що ваші коментарі потрібно фільтрувати

Sumy.Uk подобається це.
  17. Hamer2109

Hamer2109 Hauptmann

Повідомлення:
    2.964
    Адреса:
    УкраЇна-Центр
    А мен1 Госдепасша:):):):D
    Непереймайтеся постами камрада. В нього 1нколи таке трапляэться.

диверсант, Sumy.Uk, D-day та ще 1-му подобається це.
  18. D-day

D-day General-leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    11.099
    Адреса:
    Ukraine

А вам не принизливо те, що ті за кого ви так зараз одне місце рвете, без проблем зливають ваші гроші у Швейцарії, США, Мальдівах....,а вам цілий день втирають як в криму галімо?
    Від того, що ви це будете дивитися щодня, до європи блище не станете. Не здається, що вами грають?

ЛюбительПива, Andrew Harris, casio та ще 1-му подобається це.
  19. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Слава Україні, я так розумію ваше ім"я Слава ? (ну якщо воно в вас є, бо більшість форумчан сумліваються, до речі я теж)
    Дайте мені відповідь, на одне просте питання, ТІЛЬКИ НОРМАЛЬНИМИ БУКВАМИ, А НЕ КАРТИНКАМИ !!!!! Чи від ого, що такі, як ви будуть постити патріотичні картинки на різних форумах, та закриють очі на реалії нашого життя, в якоїсь бабці пенсія добавиться, чи боєць отримає нормальний бронік, чи політики покаються й почнуть, щось робити ?
    Ніфіга не зміниться, а буде ставати, тільки гірше, бо байдужість, та закриті очі на проблемі, це найбільша підлість з вашої сторни.

Smolensk13, ЛюбительПива, Andrew Harris та 6 іншим подобається це.
  20. French

French Oberfeldwebel

Повідомлення:
    435
    Адреса:
    планета Земля
    Батьківщина це там,де ти потрібен людям,а в Україні потрібні лише хлопи,які будуть усе життя працювати за пайку!

21. Sumy.Uk

Sumy.Uk Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    790
    Адреса:
    Украина
    Еби его мать,шо опять рука Мацквы? Вот что телевидение животворящее с человеком сделало.Да просто уже рыгать хочется от этой Расии и расиян.Что не включи,везде,Путин сказал то,Жириновский его опроверг,в Мухосранске нет воды,в Нижнежопинске говно на улице.В Мацкве хачики людоеды .Я не хочу этого говна слышать.Я хочу слышать,что Украинская армия при потдержке добровольческих батальонов освободила сегодня от российско террористических банд 10 населенных пунктов в Донецкой и 8 в Луганской области.МВД при содействии СБУ закрыло нахер старого мудака Ефремова и команду.Суд вынес приговор-25 лет сторогача.Люстрированно 40000 судей и прокуроров.Нашли виновных в расстрелах людей на Майдане и осудили.Мне не интересны кацапы и Раися.Я живу в Украине.Все.

Николаша, gantz, Магуа та 11 іншим подобається це.
  22. D-day

D-day General-leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    11.099
    Адреса:
    Ukraine
    Я сьогодні був дома. Думав телік подивлюсь, бо дощ, і так якось почувався не дуже. Хотів відпочити.
    І цілий день як не там то там - крим, рускій мір, росія, путін, сирія...
    Цілий день.

Я написав, що це вже занадто.
    Нащо мені сказали, що я путіна в сраку поцілував! Тепер вже я кремльовський засланець!
    То це ше й я винен???

Andrew Harris, Cladotrix, Hamer2109 та ще 1-му подобається це.
  23. диверсант

диверсант Oberst

Повідомлення:
    4.687
    Адреса:
    Україна
    Ну вот,художника -всякий может обидеть....

рамзэс, ЛюбительПива, ШВАРЦ33 та 4 іншим подобається це.
  24. Sumy.Uk

Sumy.Uk Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    790
    Адреса:
    Украина
    Так то наверное Вы референдумы на Донбассе организовывали? Гаяваспитаю? И шо ж мы с Вами сделаем?

D-day подобається це.
  25. D-day

D-day General-leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    11.099
    Адреса:
    Ukraine
    Так если бы за дело!!!
    А это ж просто так, блин на ровном месте!

Статус теми:
Закрита.