Так гуцули то одні з кращих представників Української Нації ... хоть у москалів працюють, та москальською не розмовляють ... Якщо б Крим заселяли гуцули, москаля б там ніколи б не було ... І який неук гуцулів "штуками" рахує ... ? Гуцул жива душа, тому їх душами і рахують ... це фузеї можна штуками лічити та усяких бусурман чужомовних що на Донбасі проти нас воюють, адже мертвого ворога душею не порахуєш ...
Саме так , так і має бути . Якщо робота приносить задоволення , гроші та виконується за бажанням - то власний бізнес , а все решта то відносини в яких завжди хотось когось імєєт ( чи то в оренді , чи то в іншій позі ) .
"Працюють там де платять." Так а хто спорить ... ??? Обдирати москаля - це також патріотизм ... а гроші, як кажуть, не пахнуть !!! "Але після ВВВ й пи....и доброї давали москалям тут по горах.." Добре робили !!! ...
мало давали,очень мало.Обдирать там не сильно получится,отрабатывать надо как в любой стране,по полной,и почти все мы в аренде,независимо от национальности и вероисповедания.Пишу по-москальски,почти как всегда с этого аппарата,плюхи принимаются и пролетают мимо.
Ще раз пишу, я не вважаю що я в когось в аренді,і якщо людина працює на роботі вона теж ні вкого не в аренді.
Чушь. Работодатель арендует человека на выполнение определенных обязанностей в течении рабочего времени. А то что на москалей работают говорит о очень многом. В том числе и патриотизме.
Чушь пишите Вьі. Спойлер: Аренда https://ru.wikipedia.org/wiki/Аренда Работа: Ще щось мудре скажете, чи так по ........? Пороху це скажіть з його заводами там,патріот бля курва.
знаю,шо добре,но мало,по результату.Тяжело бороться одиночным или мелкой группой с полком или дивизеей,но само то,что делали это-достойно высокого уважения.По аренде граждан еврейской или любой другой национальности-спецу,окупающему себя платил бы соответственно,любому халявщику,только кричащему,какой он правильный украинец,но более ничего не умеющему и не старающемуся-фигвам.
Не особо принюхивался,но одно точно знаю-в маршрутке ездят только они-пахнущие человечиной,не знаю,каких национальностей.И в казарме тоже они живут.Все люди,не моющиеся ежедневно,пахнут достаточно сильно,особенно курнувшие самосада и заевшие это чесноком с селёдкой и цибулей.Там и пота не слышно.
А высококультурный гуцул, без москальского "бля" обойтись не может ? )) Значит по Пороху можно, а по гуцулам, массово вкалывающим на врага нельзя? Логика железная. По всему остальному - именно взяты в аренду, а нелегалы - в рабство на время. Ну такая группа людей - стреляли энкавэдистов, а потом поехали их детям горшки выносить и хоромы возводить. Принципиальность и память предков на уровне.
"А то что на москалей работают говорит о очень многом." На москалів працювали в колгоспах - бо задурно працювали ... В москві працювали у москалів, бо на себе. бо заробляли гроші, причому заробляли на себе а не на москаля ... "В том числе и патриотизме." А що не так у гуцулів з патріотизмом ... ??? Хіба хоч один гуцул москальською квікає ... ??? Я вже не кажу що жодного гуцула у сепарів не знайдемо ... ...
Без образ, камрад, але теж саме можу запитати і Вас ... я маю на увазі питання що до оренди та рабства стосовно Вас ... Не гнівайтеся, але москальську мову, котрою Ви розмовляєте - вона у Вас в оренді, чи Ви її завчили коли у рабстві у москалів були ... Чи це як Ви висловилися - "Принципиальность и память предков на уровне." Ще раз прошу не гніватися !!! А що до "бля ..." серед гуцулів, то вони частіше вживають гуцульске "кур.а" ... Так що дайте спокій нашим гуцулам !!! ...
А хто казав що я високультурний?Я безкультурне ,дике ,хамовите створіння Спеціяльно ля Вас поміняв вислів. Стріляли ,а то що тепер життя довело до такого що треба їхати туди заробляти ,чесно мені шкода.Хоча я би не поїхав ні коли. Я не збираюся з Вами сваритися,але не чіпайте більше гуцулів (українців) і заробітки.
Та сама курва-на мой взгляд,можно не прикрывать-не матюк,запозичена в полякив,там через слово.И не поеду к москалям работать,хоть с голоду буду дохнуть.Закарпатцы там поколениями в тюменях,но у них работы нет,не было никогда и не знаю,будет ли достаточно для всех.Хорошей,разной,не только контрабанда,стройка по заграницам.
Камрад я напевне не гуцул і не патріот бо чесно признаюся російскою мовою розмовляю і пишу,і не бачу в цьому нічого поганого.Та й до москалів ненависти не мав,до 2014.
Мы косвенно и так работаем на москалей . На днях смотрел этикетки на шампунях и многой другой мыльно-рыльной химии - очень много производства РеФэ .
З приводу Вас мені важко судити ... Зате типовий гуцул рос. не розмовляв і не розмовляє, крім того не любить коли навіть хто інший теє робить ... дивимося з 10 хв. ... а що до ненависті чи неприязні до москалів, то це було їм притаманно задовго до 2014 року ... Я не гуцул, але не люблю коли із них насміхаються ... !!! ...