В Крыму предлагают издать единый реестр коллаборационистов

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем brand1981, 6 сер 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Андрей V

Андрей V Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.562
    Адреса:
    Запорожье Украина
    Збій може вийти в вашій программі, татари вже пробували...;)

2. Цікаві лоти

1. (в наявності 10 шт.)
      Набір 3 пари Шкарпетки зимові трекінгові ЗСУ, чорні. (Розмір 25-27, 27-31) Ціна за 3 пари. Стан:нови...
      285 грн.
    2. (в наявності 5 шт.)
      Оригинальные носки канадской фирмы “Dristex” модель Crew. Используются на тёплую и жаркую погоду; из...
      350 грн.
    3. Армейские зимние носки размер 40-42.
      100 грн.
    4. Термоноски армейские Esigenza Esercito высокие (гольфы) с бактериостатической (подавляющие размножен...
      306 грн.
    5. (в наявності 6 шт.)
      Шкарпетки нові пачка 3 шт.трекінгові з Франціі Ціна за пачку.
      200 грн.
  3. Андрей V

Андрей V Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.562
    Адреса:
    Запорожье Украина
    Я не с ценртльной Украины но признаю что ее язык самый чистый, почему жители ЗУ не признают и тем тоже содействуют разрыву между регионами УКраины?

4. Суер*Выер

Суер*Выер General-major

Повідомлення:
    8.052
    Адреса:
    Лодомерія
    Тю, вас шо - татаросвідомітьі не ущемляют, как нам тут распинаются общеславяне? Значит, вьі один из татаросвідомітов да еще и бельгиец в перспективе. Стьідно....., а еще подарок Хрущева:smile_5: к тому же.

DarkElf, оберфельдфебель, tension69 та ще 1-му подобається це.
  5. Magoll

Magoll Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.222
    Адреса:
    Х
    Прям таки все жители? Ну и как это влияет на экономическую обстановку или еще на чего?))

Oprishok подобається це.
  6. Суер*Выер

Суер*Выер General-major

Повідомлення:
    8.052
    Адреса:
    Лодомерія
    Вас згвалтували жидоукраїнці за граматичні помилки? Тоді багато що стає зрозумілим.

DarkElf, оберфельдфебель, Oprishok та 2 іншим подобається це.
  7. tension69

tension69 Leutnant

Повідомлення:
    1.297
    Адреса:
    Sevastopol
    Эх, Суер! Вот ты всетаки Выер!:smile_12::beer:

Суер*Выер подобається це.
  8. Disk Rim

Disk Rim Feldwebel

Повідомлення:
    1.008
    Я под Полтавой в деревнях слышал самый чистый украинский язык, спокойный, размеренный и красивый. На западе почти всегда скороговоркой, со множеством заимствованных слов с других языков, непонятными ударениями, я через слово понимал о чем говорят, чем вызывал удовольствие у собеседников, пробовал разговаривать на украинском, но как то не получалось, хотя у нас в деревнях если ко мне обращаются на украинском перехожу на него автоматом и все в порядке.. Йо, йо....

Андрей V та Snitke подобається це.
  9. Андрей V

Андрей V Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.562
    Адреса:
    Запорожье Украина
    Ви можете без гомофантазій? Невже обіда с совєтських лагерів лишилась?

10. юквест

юквест Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    828
    що означає "вернуть"? Крим хіба російський був? він був радянський - тобто, спільний.
    те,що Крим "сплошь и рядом" прагне стати "субъектом" - пишуть на парканах. на них(на парканах) тільки хулігани і пишуть. і ще провокатори. вночі.
    і навіть далеко не всі севастопольці в захваті від перспектив стати громадянами Росії. "севастопольців" з Уралу,Поволжжя,ДВ і Москви враховувати не будемо - це "нацменшини". і якщо на свята всюди розмахують триколором - будьте впевнені,що як мінімум половина розмахуючих - діючі громадяни Росії. друга половина може і справжні севастопольці,але краще дивитися на тих,хто взагалі нічим на розмахує і таких вийде,скажімо,відсотків 70,але не приїзжих,а корінних(можете запропонувати свою цифру). поїдьте в центр Севастополя і спитайтеся,як потрапити на Малахов Курган. вам не скажуть - там одні приїзжі і більшість - росіяни. по решті Криму,думаю,і так ясно... взагалі,кримчане самодостатні,вони не люблять ні Яника,ні Путіна.
    доречі,ви,взагалі,давно з Запоріжжя виїзжали? де ви були,що ви бачили? покатайтеся по Україні,подивіться на інших людей,поспілкуйтеся з народом вживу!

отож,ми і далі вважаємо політику Росії окупантською та агресорською? чи як? може миротворчою? хто там в кримській раді засідає - арійці чи унтери? звідки вони родом? аналіз ДНК робили? чому дозволяють в Криму безпорядки і не карають борзих кримських татар?

чушь. это по-русски

нічого страшного,я теж думаю по-руськи.

графа "национальность" де була? хто кричав про "соединяйтесь" і одночасно вимагав кожного соєдіняющєгося вказати свою унтерменшовську національність? вертаючись до деяких ваших попередніх постів - який відсоток "унтерів" відчував певні переваги,вказуючи в тій самій графі "русский",сором"язливо ховаючи погляд? отож! розказують тут...))
    і хто тоді з нас(не з нас з вами) націоналіст?
    :beer:

11. KAISERLEMBERG

KAISERLEMBERG General-major

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    Чудова думка!!!:smile_12:

В нашій історії з кримчаками ми не раз знаходили спільну мову і частенько вони були нам військовими союзниками! А з МОСКАЛЯМИ за 450 років ми спільної мови "не можемо знайти" (вперто не розмовляють українською:D) і союзниками нам ніколи не були - лише "ГОСПОДАМИ", а ми для них "ХОХЛАМИ"!:mad:

КРАЩЕ З ТАТАРАМИ ЗАГУБИТИ, НІЖ З МОСКАЛЯМИ ЗНАЙТИ!!! :D

DarkElf, Teodor Lemann, Normand та 3 іншим подобається це.
  12. tension69

tension69 Leutnant

Повідомлення:
    1.297
    Адреса:
    Sevastopol
    поїдьте в центр Севастополя і спитайтеся,як потрапити на Малахов Курган. вам не скажуть

Та,то вы у макдональдса спрашивали. Таксисты и маршрутки в помощь.

Normand та Андрей V подобається це.
  13. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    А ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ "дурень" думав - МОСКАЛІ союзники, а вони виявилися гірші ніж ляхи, турки, татари чи німчура !!! :D:D:D

Січ нам ні турки, ні ляхи, ні татари не СПАЛИЛИ - москалі спалили!:mad:
    Мови нам не "відібрали" ні турки, ні ляхи, ні татари - москалі "відібрали", половина населеня "калякає та какає"!:mad:
    П"ятої колони в Україні ні турки, ні ляхи, ні татари, ні навіть "піндоси" нам не організовують - москальня тільки тим і займається!:D

shug, DarkElf, Teodor Lemann та 4 іншим подобається це.
  14. Ернест

Ернест Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    9
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    22
    Повідомлення:
    3.762
    Адреса:
    Україна
    товарищ москаль,подивіться на мої теми і на мої повідомлення і знайдіть,якщо зможете,хоч одне не українське слово.

DarkElf, Oprishok, KAISERLEMBERG та ще 1-му подобається це.
  15. Андрей V

Андрей V Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.562
    Адреса:
    Запорожье Украина
    Ви коміссар, то чого мене агітуєте? Не я ж собирюсь повернути Росії Крим який віками належав їй до 54р , чи як правоприємнику СССР після 1991р.
    Ви Вовкі Путіну це докажіть і тоді я пожму вашу чесну руку та буду пишатись знайомством з Вами:smile_12:

16. Андрей V

Андрей V Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.562
    Адреса:
    Запорожье Украина
    Образа на форумі заборонена, шановний австовенгрожидоляху! Будемо далі гарчати чи нормльно поговоримо?
    Ви не важаєте мову центрльних рйонів чистою, тому вас і запитав звідки ви. Невже таке тяжке питання, що легче образити співрозмовника?

17. Ернест

Ернест Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    9
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    22
    Повідомлення:
    3.762
    Адреса:
    Україна
    Я із Західної України,і вважаю свою мову чистою.

18. юквест

юквест Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    828
    та то и не я спрашивал. севастополец спрашивал,чем ему доехать от горсовета на Соловьи :D

19. юквест

юквест Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    828
    :smile_15:

20. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    ПАРДОН !!! Але той самий Гітлер вважав, що ІСТИННИЙ АРІЄЦЬ, носій арійської культури розмовляє виключно "арійською мовою":D, а носіїв "российского языка" він вважав "недочеловеками" як і "...жидов,... пиндосов страны сионистов,... нигеров даже ,.... татар.":D:D:D
    То ти КАЦО напевно "ВАГОНИ ПЕРЕПЛУТАВ" і "НЕ ТОГО "бога" ПРОСЛАВЛЯЄШ" ???:D:D:D

Чи я щось не так зрозумів, бо "Майн Камф" - не моя настільна книга ???:D

Teodor Lemann та Oprishok подобається це.
  21. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    А ВОНИ - БАНДЕРІВЦІ і не потребують твого "визнання" !!!:D:D:D
    ВОНИ навіть не переймаються твоїм існуванням !!! :D:D:D

DarkElf, оберфельдфебель, Ернест та 3 іншим подобається це.
  22. Snitke

Snitke Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.040
    Адреса:
    киев, украина
    сидят себе в схроне и все им пофег:D:D:D

23. Андрей V

Андрей V Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.562
    Адреса:
    Запорожье Украина
    Вони для мене теж не існують, комічний персонаж душителів котів в стилі Шарікова

24. Magoll

Magoll Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.222
    Адреса:
    Х
    Ну мне таки кажется, что если для тебя нет проблемы, то ты ее не обсуждаешь. А то сколько ненависти...А оказывается: предмета ненависти вроде и не существует. Кто-то где то врет
    Таки: иметь какое-то мнение и испытывать эмоции можно только к тому, что существует и тебя волнует.)

DarkElf, оберфельдфебель, Oprishok та 2 іншим подобається це.
  25. Magoll

Magoll Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.222
    Адреса:
    Х
    Черт! Как вот люди находят себе проблемы..Чистота украинского языка..Националисты...Крым.. Неужели все эти вопросы каким-то боком мешают кому-то жить? Почему у меня нет ощущения, что на меня кто-то давит по этим вопросам?
    Как там народ говорит: Если собаке нечем заняться..))То она находит себе занятие.

DarkElf, Normand, Oprishok та ще 1-му подобається це.
  26. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    Ну не знаю! У нас тут є багато могил із червоними зірками на яких написано "...загинув від рук українських націоналістів". Я думав там МОСКАЛИКИ-НКВдисти спочивають, а то виявляється хтось душених котів позакопував. Дивота тай годі !!!

Статус теми:
Закрита.