Мишель 777 Radar Хлопці перестаньте пісюнами мірятися. Я і приймав участь в чемпіонаті України з ендуро і був суддею так що теж можу Вам щось сказати. 1.Париж-Дакар не є ендуро змагання ,а - раллі-рейд і клас мотоциклів там ніяк не ендуро ,а іменно - раллійники.Хотя давно їхали майже в стоковому варіанті на таких важких ендуро як Honda Afrika Twin , Yamaha XT ,Cagiva Elefant і т.п. 2.Ендуро бувають різні - Турендуро(важкий),хард або кроссендуро,паркетні ендуро,міський(супермото)... та хоть з 10-ма цилінрами все рівно може бути ендуро.Кількість цилідрів не визначає приналежність до того чи іншого класу. правильно, але це є кросс(хард)ендуро які зроблені спеціально для змагань по ендуро з малим моторесурсом ,частим обслуговуванням.
тут з Вами згодний на 100%,я мав "Вєрку" але 450-ку (звєрюга),250 в самий раз. Зараз теж маю такого як на першому фото Kawasaki klr250 правда розібраний,запчастини по маленьку зібрав а от сам мот нема часу.Маю ще - Yamaha xt600z Tenere, Kawasaki klr 650,Kawasaki kdx125 з чотирьох тактним двигуном від yamaha wr125(встановив заради економії палива).
Ну африка в стоке то как раз никогда в Париж-Дакаре не участвовала ...XRV-750 эт гражданская версия NXR=750 трижды выигрывавшего гонку. Права по сути тот же мотик.... Только более причёсанный . Собственно с чего и начался спор. Африка твин- эт чего за мотик ? Спорт турист, классика, чоп, стрит, круизёр или всётаки турэндуро ? [/QUOTE]
В разговоре о мотоциклах я всегда необъективен. Для меня , в мире, существуют два вида мотоциклов - кросс, и все остальные. Убежден, что только на кроссовом или его производных, можно понять, что такое мотоцикл. Когда я купил практически нулёвую ВРку, моей радости не было предела. Так в своей жизни я не радовался ни одному приобретению, даже первому автомобилю. +100. Это мот для профи. Некоторые любители, часто попадают на этом. 450 - не для любителя - уж больно строптив, но любитель считает, что запас мощности не помешает, не понимая того, что управлять таким зверем нужно иметь профессиональные навыки и здоровье. 250-ка само то, и для профи и для любителей.
абиж...коли вичухав Йожика, то він незалежно від мене притягує погляди і навіть без мого відома з ним фоткаються, потім мені присилають! Ось таким був мій улюблінець!
[/QUOTE] ну холера, ви що тут крім вікіпедії ні чого не читаєте? 1989 Патрік Туссен (FRA), Африка Твін RD03 XRV650. 1 місце в категорії «Марафон» і 16 в цілому. 1990 Африка Твін RD03 XRV650 Тоні Boluda (ESP). 1 місце в категорії «Марафон» і 18 в цілому. http://www.xrv650story.eu/late-80s/p-d-rally До речі NXR була 780-ка. Самий справжній туристичний ендуро.
Хлопці мушу тут і тут( https://reibert.info/threads/kak-brosit-pit.642044/page-480 ) картинку запостити, бо в моєму випадку буває, і так, і так
На коп планирую выезжать на таком аппарате (в душе ИЖ-56, снаружи смесь планет ) . Пока копать некогда и использую его как "лесовоз" ., а когда начну, то буду ездить без коляски. да и прав пока нет...и денег для того, что бы их сделать тоже
Эх едрить колотить! Сам собираюсь вспомнить молодость и собрать до кучи ИЖ Юпитер 3.Сколько лет в гараже стоит.То руки не доходят ,то желания нет.Но с такими ценами на бензин и продажей своих авто,собираюсь пересесть с весны на мототранспорт.
А починав я з такого: старенький десь 86 р двох тактний KTM GS 250 А самий перший мій ендуро мотоцикл був ось цей Cagiva Elephant 125.
Камрады,кто помнит?КМЗ делал в свое время МТ на трех колесах с кузовом(типа муравья).номер модели?Векипедия молчит...Кстати.ирбитский завод делал точно такие Уралы.Хочу замутить трайк,не могу найти по продажам,неужели все ушли в утиль?
Оце так ... То Ви камрад серйозний дядько , який має серйозне захоплення А я думав Ви так на китайських мопедиках ганяєте чи на якому Мінчаку Поважаю Ваше хоббі