Дякую за щирі привітання!Справді західка дуже приємна і неаби як радує око і справді легко вписується у будь який інтерєр. Ось яку цікаву інформацію вдалось знайти ввівшив в пошук клеймо на якому ініціали виробника "Вацлав Земан". http://navolyni.com/projekt.php?projekt=pivzavod-zeman&m=8&blog=storiya-pivzavodu-zeman http://uk.wikipedia.org/wiki/Вацлав_Земан Усе співпадає,діжка була знайдена за 75км.від м.Луцька.Виявляється,що Вацлав Зенам чеський пивовар,мав свою пивоварню у м.Луцьку,його пиво було у пошані серед споживачів! Загалом усе детальніше є у ссилках що я дав.
Ось іще находкі.На цей раз вдалось знайти шинель РККА і опаску. Іще зі слів дідуся мала бути будьоновка із червоною зіркою,але невдалось її знайти нажаль. Проте зїздив я думаю недарма!
Скажи пожалуйста а там много таких дедушек с такими великолепными игрушками? Нам с камрадом такие игрушки в самую пору.
Продовжу тему. сь на вихідних знову вирішив поїхати попитати щастя.Доволі скромно,проте часу не так уже й було багато,але я вважаю,що і так нормально зїздив,принаймні краще чим в дома сидіти. Особливо цікавим видався будиночок один(той що з написами),як виявилось під час ВВВ в тому будинку знаходився німецький штаб,я чисто випадково про нього дізнався,по дорозі розговорився із місцевим дідусем і він охотно показав мені його місцезнаходження,доречі хто в темі допоможіть будь ласка розібрати,що там написано,дуже цікаво. Із знахідок,ящик він Панцефаустів і короб до Макса,решта дрібниці різні.наівть і не фотографував.Іще по дорозі трапився цікавий казус,на боці побачив знайомий предмет,схожий на цельт,кров так і забурлила.проте,нажаль, це виявився не він.. Результат на фото.
Хотів купити бочку! Потім придивився- так вона така як моя! Один в один! Аж слюні потекли! Тільки через 5 хв. зрозумів, що це моя! Старість не радість! А хату з такою балкою, я б розібрав! Супер! Це яке село?
Льоха,теж над цим думав,всетаки такого уже ніде непобачиш,та й подібного я ще взагалі ніде не зустрічав,так що дійсно варто задуматись,великої проблеми її акуратно вирізати я не бачу,тим паче може для когось вона представлятиме інтерес.
Якщо є можливість- розбери хатинку! Я б так і зробив! Перевіз додому і... влаштував там особистий музейчик! Не маєш грошей- все одно, не спіши з однією дошкою. Андрію! Яке ж це село? (можна в особисті)
Я так і вчиню Василь,лише повністю розбирати хатину не буду,а ту ділянку яку мені потрібно,головне дощечку урвати. Відповів на це питання в приват.
Но там и чисто в той хатинке .Обычно грязищи шо жуть .Это я по себе сужу .Находки гут .Не важно даже правда или нет .Конфетница особо порадовала .А дедушку наверное зовут Дед ХАБАР