Не те слово, я одного трішки почовп недавно, не хотів ями в лісі після себе закопувати. Корочкою махати почав, тепер вона в мене, як вєсьчьдок лежить Чеж потрібно такими ідіотами бути, щоб свої дані так зливати.
http://airmetaldetectors.com/?utm_s...MIgMeSxJv94QIVBoLeCh21eAUTEAEYASAAEgLIdvD_BwE Супер-пупер МД! Ксива в подарок
наші данні вже давно злиті .а оті піндоси,що ямеги лишають....пофігу мені їх корка.зауваження.а нє.то......
Я одному бізнесмену такоі тушонки в ФБ запитав- Чи готовий він сидіти за гратами як хтось обкакунькається ботулізмом від його супер тушонки..
Камрады! А как там другой клоун поживает?! Палыч который. Что-то давно его не было слышно. Что он там - парки копает, ксивами барыгует, на фоне чужих машин фоткается как последняя броварская лошара?! Или может з жинкою у Турцию поехал?! Как он там, кто знает?!
Миша! Передайте пожалуйста этому артисту, что во времена моей не однозначной молодости стрелки у каких-то ВК группах в Вайбере не назначали. А назначались обычно у тихих и безлюдных местах.
Как-то всё запутанно.... Стрелка-чисто разговор. А от в тихом и безлюдном месте и с понтом поговорить-там да,возможны варианты. Точнее сказать,всего один. ЗЫ: Со стрелки в Вайбере или вконтагтиге-проорал
Аги Приходи,я жду на качелях. Если не прийдёшь-значь засцал. Если я не прийду-значь у меня делишки. Или из цитатника:" Пойдём кофе попьём,пойдём-пойдём... Идёшь кофе пить?"
Тю, в часи моєї юності пацани не шукали тихих місць, а рішали проблеми прямо в місті на очах перехожих. Наприклад, їде один, бачить опонента на тротуарі, пиняє "девятку" і з криком - "Ей, уважаемий, ти чьо буксуеш!" направляється в його бік. На що опонент витягає ствол, з кількох метрів висажує всю обойму, причому попадає тільки раз, в ногу) Посеред головної вулиці міста) Бідолаха лежить в лікарні, в окремій палаті з цилявізором і відіком, а біля дверей чергують два пацика в спортівних костюмах. Авторитет росте)))
То був травмат, поцан попав 9 разів в одну точку. На 9-му попаданні таки пробив брезент штанів і таки добрався до мняса ноги.