Странно, шо нету в теме главного спицАлиста. Мы уже и заждались. Может он в доле и тайно посещает комрадхвест?
Отже, роблю свої про вас висновки і видаляюсь. Нема бажання читати і спілкуватись загалом. Vito MD) Па-па
говорять що з ксівами навіть курган можна копати?у вас не має ксіви,є курган на приміть і людина на тракторі.
Я дивлюсь, всі такі прохавані в плані лохів і розводів, що може залізного хреста можна бити на пузі? Це й флінта СС стостується і всіх інших прохаваних "дуже вумних, як вутки", хейтерів. Якого біса ви поносите громадські організації? Хочуть люди об"єднуватися і мати свої клуби - це чудово, вони допомогають один одному та спілкуються. Ви як оті павліни - распушили пір"я і ахєрєть які круті, прямо архєологи, хваліть нас, ми бійців підіймаємо на замовлення мінкульту. Так чи шо? Нормальні люди скромно підіймають бійців і не флудять на весь форум, що які вони, бляха, герої. Не обов"язково бути членом вашої банди хваленої, щоб знайти бійця, підняти його та перепоховати з шаною. І "білого листа" не обов"язково для цього мати. Вам ото аби патякать, що всі бики, а ви тут перші хлопці на селі. Першим хлопцям теж б"ють морди, нєфіг дєлать. По-друге: і "Камрад" і "Странник", і "Копатич" і "Коп UA" і багато-багато інших подібних організацій У ВАС ДОЗВОЛУ НЕ СПИТАЛИ на своє існування? Хто ви тут такі, щоб вас питати?! Навіть якщо у людей на цьому бізнес, то не лізте в їхні справи. Навіть, якщо у мене клуб плювання в потолок, то це моя особиста справа і моїх друзів любителів плювати в потолок. Ви хоч на лайно ізойдіть, а я буду займатися своєю справою. І якщо для існування клубу потрібні якісь надходження, бо є матеріальні затрати, то ми з моїми друзями вирішемо, як і навіщо нам скидатись грошима. ГО створені щоб вирішувати якісь питанню юридично, ті ж самі фестивалі, івенти, бухалово та будь-що з життя клубу. А бізнес - то не вашого розуму справа. У мене лише одна думка - ВАС ДУШИТЬ ЖАБА. І ви не маєте змоги "бути шутом і одночасно мати рейндж-ровера". Нормальні люди тільки радіють, що хтось прикольно все влаштував. Знаю Самкова Льоху особисто - кльовий веселий чувак, спромігся розкрутити свого "Камрада" з нуля. Він впертий, життєрадісний (при його дуже трагічній особистій долі), працьовитий чолов"яга і вам, диванним цензорам, до нього не дорівнятися. Риєте собі кістки - рийте. Молодці, ви круті. Однак не обсирайте інших. І по-третє: ви всіх називаєте лохами. Ви впевнені, що ви самі не лохи? Що ви не башляєте зайві гроші за своє існування? У мене є купа причин назвати вас таки-и-и-ими лохами, шо капєц. Ви все своє життя в десятки разів більші лохи, бо башляєте по багатьох тарифах (не кажучи про квартплату), які коштують копійки, а ви корячитесь, намагаючись влаштувати своє життя. Впевнений - вам неприємно це чути. Але це так. Тож не плюйте на інших, бо ви самі такі. Щодо "білих листів" та прочого офіційного лайна - серед моєї банди є дуже багато камрадів, які не маючи офіційного дозволу, копають просто ахєрєнні раритети, а потім несуть їх до музеїв. Не продають на віоліті, а НЕСУТЬ ДО МУЗЕЮ, ще раз наголошую! Так що не треба тут махати своїми корочками про "офіціалізм". Вже давно доказано, що серед білих архів є купа тих, хто збагачується за офіційним прикриттям, це не для кого не секрет. Наші корочки мають свій сенс, хочемо - маємо. Що-що, а на сільських гонорових пациків і вони діють. І на крикливих баб також. А були випадки, коли знаходили ВОПи і викликали МНСників, ті дивились корочку і щиро дякували за допомогу. Тому не треба тут зайвого "ля-ля" язиком. Особисто хочу спитати всіх оцих любителів гітлерівської символіки, ніків з SS, аватарами з гітлерівцями та таке інше - вам не огидно? Чи у вас комплекси та ви рівняєтесь на подонків, щоб здаватися сильнішими? І не погрожуйте людям, може все так обернутися, що будете кликати на допомогу, а вона не прийде. Всім щастя і успіхів. Не лайте один одного. В світі і так багато мерзенного, не робіть його ще гіршим.
І ось ще питання. Як на мене - цей відос не з приємних. Я пішов з фіолетового, бо зробили гидотні умови існування там і от дуже погані речі про райберт. Нічого особистого, але ось таке відео. Поясніть - чому так?!!!
Андрюша! Почему ты так жесток ко мне? Я же твой друг! Ты навязал мне эту дружба, хотя я этого не хотел. Я вообще не знал кто ты и что ты, пока ты не ворвался в мою жизнь. Причем ворвался так, как будто ходил целый день по весенней пашне, а потом не снимая сапог залез в постель с белым, на крахмаленным, постельным бельем... Я не хотел этого. Но ты был настойчив. Сначала ты брал меня в спортзал. Но мне абсолютно это не интересно. Потом ты взял меня в Турцию... Познакомил с женой и дочкой. Хотя я тоже этого не хотел, не потому что они плохие. Они мне просто не интересны. Но ты был настойчив. Ты делился со мной сокровенным. Интимным. То что не расскажешь и жене или отцу - ты рассказывал мне. Ты всячески старался навязать мне свое общество. Я уходил от этого , ты всякий раз вновь и вновь настигал меня своим спортзалом, чуть ли не личными подробностями своей жизни, своих взаимоотношений в семье. Своих ситуаций на работе, с клиентами, с любовницами и прочим. Я не просил тебя, но ты почему-то вновь и вновь рассказывал все это мне. Я не знаю зачем ты это делал и почему именно я должен был все это читать, видеть, слушать... Ты даже брал меня на коп в парк, хотя и просил что не надо это делать, это незаконно, это уголовно наказуемо, этот пример может быть не правильно понят другими и они будут это делать на виду у ментов и последует реакция. Всегда следует реакция. Но ты не слышал меня. Ты видел это по другому, но тем не менее хотел, что бы я был рядом. И вот я стал твоим другом. Против своей воли. Ты навязал мне эту дружбу, а теперь оскарбляешь меня за то, что я все это время был рядом. Не по своей воле, напомню. Зачем ты это делаешь ? Ты можешь оскорблять меня, но разве я и ты забудем как мы вместе сидели у бассейна в Турции, жрали десерты и разглядывали твою жену... Разве можно такое забыть?! Скажи мне, Андрей, в чем именно я виноват перед тобой? Я твой друг которому ты доверил самое ценное что есть в твоей жизни. Я постараюсь понять тебя. Будь честенн со мной.
Які страсті, Боже... Як мені колись один історик закидав-а як ще знаходять гудзики, як не на останках, іншого варіанту я не уявляю! (с) Мені було лінь і смішно щось пояснювати, тому просто скинув ссилку сюди в розділ "Военная археологія". Але чувак так і не поняв. Вайна для нього так і залишилась "одна армія такого то фронта направлена туда, другая сюда".