Ну стосовно клубу,закритий він чи відкритий, то справа тих, хто туди вступив. Я там читав, що "парковий копар", а що, мародерствувати по війні, перевертаючи кістки, краще? Яким чином людей зібрати до купи, немає різниці, головне, що всі спілкуються, зустрічаються. У мене скромна група вайбер, і то я замовив для своїх шеврони, які мені обійшлись в копієчку, і бажаючі за ціну виробу можуть їх взяти, не хочуть, то їх справа. Зареєструвати ГО, потрібні гроші, то в принципі, якщо мені це цікаво, що заважає кинути пару копійок на "обще"? Ви якось болісно сприймаєте такі речі, відносьтесь до цього спокійніше, або ж обговорюйте на великих ресурсах, а то 10-20 чоловік постійно гадять на людей тай усе. Це все з боку має не хороший вигляд, якось і про свою репутацію думайте PS. Віталія, Віто МД, знаю особисто, він порядна і чесна людина, то ж нападки на нього якось недоречні....
Э...ця гілка форуму для тих хто обкакунькує всілякі супер пупер організаціі-" рога+ копита"..а виходить.. що хто отримує задоволення від користуванням небезкоштовним посвідченням слова не дають..дискримінація повна!! Порушення прав людини!!))може на правах платноі гілки форума звернутись до керівнитства форуму щоб дали ім закриту ПЛАТНУ гілку для спілкування?))
Насчет мародерства по войне, это в чей адрес сказано? Насчет регистрации ОО (ГО на укр.) что бы не платить деньги-надо иметь мозги, что бы почитать законы, а так же время для подачи доков в минюст на регистрацию
А що, зачепило??? Тобто вважати себе вищим за інших тут можна, здогадками та особистою думкою тролити інших - будь-ласка, а нас не зачепай, ми з іншого тіста (???!!!))))). Та ще натяки гей-мей-вей... за такі речі можна і відповісти, чи може у цього писаки як в тій пісні: живе сім*я - папа+папа+я???
Не треба намагатись образити когось, за його погляди, можливо, навіть помилки, це особистий вибір кожного Я не наамгався тут когось образити, а показав, що любого можна зачепити морально
Зробіть окрему гілку форуму назвіть - Громадські платні обьєднання камрадів ( поясніть що посвідчення нічого не дає,що..якщо не купите посвідчення нового члена в закритий клюб не приймуть) які проблеми? Багато є людей які готові платити гроші просто так..потрібно допомагати ім з грошима прощатись..
Внимательно тему читали? Видно нет. Насчет зацепило-у моей организации с документами на поиск все отлично, есть дозвил МК, насчет мародерства-есть факты?тогда их в студию, обсудим всей честной компанией. Не надо пытаться нае..ать судьбу(точнее государство). Хотите вести поиск? Работайте в рамках законодательного поля. В нашем случае закон Украины о охране культурного наследия
Врядли руководство дерекция платных организаций несёт ответственность за члена клуба ( который купил ксиву) если член клуба замечен в мародёрстве..
Какие проблемы с ксивой? Новому члену организации по почте отправить бланк ксивы- сам распечатает бланк- заполнит свои данные и вклеит в корочку- и это все Бессплаатноо!
Тобто Вас зачепило саме те, що це конкуренти по пошуку? Дарма, земля наша, не кабміну, не президента, що вона дає людині в межах розумного, то так повинно бути, а дозволи, ксіви, клуби, ГО, то просто для спілкування, комусь для невеликого бізнесу тай усе
Я не переходив на осіб. Не вказував на когось конкретно, а писав про те, що крім офіціалів багато копають війну, забирають знахідки, а останки закопують назад. От ті ММГ, то ж не "новодєли", то ж з землі і продається на багатьох ресурсах
Вроде ж нормально нормально написал на тему зацепило, наверное не поняли, отвечу просто мне в принципе по..й, т.к занимаюсь поиском согласно буквы ЗАКОНА. Насчет разрешения (дозвіл) министерства-это как бы не для "спілкування", а для ведения деятельности ОО согласно закона. Насчет "конкурентов"-тут вообще смешно, т.к минимум уровень технического оснащения разный))) сомневаюсь что "конкуренты" таскают магнитометры и т.д таких не наблюдал))
Так вот те, кто мародерат солдат-это как раз не представители официального поиска ( увы, у официалов уроды тоже такие встречаются, но не в таком кол-ве). Мое скромное мнение, если интересно, вольный поиск должен быть. Моя организация сотрудничает с аматорами(любителями) приборного поиска довольно успешно-парни, если находят, передают нам солдат. надо просто быть человеком, а не корыстной скотиной и не заниматься мародерством, и конечно не толкать фуфло корки
Знаєш, про таких , як ти кажуть "горбатого ..." санітарів тобі треба і палату всім відому. Найшвидшого одужання. Не маю бажання спілкуватись надалі з недалекими.
А не вважаєте , що на мене звели наклеп? Чи може особа якось свої слова обгрунтувати, занісши мене і мій канал в дану гілку?
Готов с понедельника объяснить тебе при личной встрече,кто "недалекий" и кому нужна медицинская помощь.И так как давал клятву Гиппократа,я тебе ее окажу.БЕСПЛАТНО!
Ну все не совсем так.... Например у нас удостоверения пластик-это (изготовление)стоит денег,вступающий в ГО заполняет определенный перечень документов и расписывается в журналах по ТБ и так далее-это услуги курьерской службы-тоже деньги.Юридический адрес и/или офис организация так же арендует на членские взносы.
В данную тему твой видос запостил,так как ты нахваливал известный узкому кругу людей клюб.Здесь в теме о нем не один десяток раз объясняли,с какой целью создатели этого пивного кружкА стригут деньги с людей. Если до тебя не дошло с первого раза-твои личные проблемы.Дальнейшую полемику вести не вижу смысла.
Человеческая психология интересная штука. Самков на#бывает лохов. И не только с ксивами. Делает это в своей своеобразной клоунской манере - этакий шут, но на рэндж-ровере. Когда лохам пытаешься объяснить , что вас, лохи, имеют - лохи, почему-то активно встают на защиту того кто их кидает. Лоховская психология какая-то.