Увага! Аферисти в пошуку!!!

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Andy_spg, 23 січ 2018.

1. Al_Tobacco

Al_Tobacco Feldwebel

Повідомлення:
    304
    Адреса:
    Центральна Україна
    Ну стосовно клубу,закритий він чи відкритий, то справа тих, хто туди вступив. Я там читав, що "парковий копар", а що, мародерствувати по війні, перевертаючи кістки, краще? Яким чином людей зібрати до купи, немає різниці, головне, що всі спілкуються, зустрічаються. У мене скромна група вайбер, і то я замовив для своїх шеврони, які мені обійшлись в копієчку, і бажаючі за ціну виробу можуть їх взяти, не хочуть, то їх справа. Зареєструвати ГО, потрібні гроші, то в принципі, якщо мені це цікаво, що заважає кинути пару копійок на "обще"?
    Ви якось болісно сприймаєте такі речі, відносьтесь до цього спокійніше, або ж обговорюйте на великих ресурсах, а то 10-20 чоловік постійно гадять на людей тай усе. Це все з боку має не хороший вигляд, якось і про свою репутацію думайте
    PS. Віталія, Віто МД, знаю особисто, він порядна і чесна людина, то ж нападки на нього якось недоречні....

2. Цікаві лоти

1. Плитоноска Warrior Assault Systems Covert Plate Carrier прихованого носіння Стан: нової Розмір: під...
      3600 грн.
    2. (в наявності 2 шт.)
      Бронеплиты. 2 штуки, новые. Облегчённые. Из СВМПЭ - полиэтилен. Размеры на фото. 25 на 30. Толщина 3...
      3100 грн.
    3. Бронеплита TYR Tactical суперлегкі Стан: відмінний Розмір: 260х340х16мм Large Вага 1шт: 2,03кг Клас:...
      3900 грн.
    4. Продам залишки різних подушок для шоломів. Все одним лотом за вашу ціну.
      82 грн.
    5. Съемные баллистические пакеты СВМПЭ для плитоноски, у которой есть внутри липучки для демпфера. П...
      2800 грн.
  3. рост1972

рост1972 Oberleutnant отпуск

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    1.796
    Адреса:
    Хмельницька область
    Э...ця гілка форуму для тих хто обкакунькує всілякі супер пупер організаціі-" рога+ копита"..а виходить.. що хто отримує задоволення від користуванням небезкоштовним посвідченням слова не дають..дискримінація повна!! Порушення прав людини!!))може на правах платноі гілки форума звернутись до керівнитства форуму щоб дали ім закриту ПЛАТНУ гілку для спілкування?))

LySS, corbie, Reinhard T.E. Heydrich та ще 1-му подобається це.
  4. Andy_spg

Andy_spg Oberfeldwebel

Повідомлення:
    388
    Адреса:
    Киев
    Насчет мародерства по войне, это в чей адрес сказано?
    Насчет регистрации ОО (ГО на укр.) что бы не платить деньги-надо иметь мозги, что бы почитать законы, а так же время для подачи доков в минюст на регистрацию;)

Вольф, shmayks та byr4yn подобається це.
  5. Al_Tobacco

Al_Tobacco Feldwebel

Повідомлення:
    304
    Адреса:
    Центральна Україна
    А що, зачепило??? Тобто вважати себе вищим за інших тут можна, здогадками та особистою думкою тролити інших - будь-ласка, а нас не зачепай, ми з іншого тіста (???!!!))))). Та ще натяки гей-мей-вей... за такі речі можна і відповісти, чи може у цього писаки як в тій пісні: живе сім*я - папа+папа+я???

6. Al_Tobacco

Al_Tobacco Feldwebel

Повідомлення:
    304
    Адреса:
    Центральна Україна
    Не треба намагатись образити когось, за його погляди, можливо, навіть помилки, це особистий вибір кожного
    Я не наамгався тут когось образити, а показав, що любого можна зачепити морально

Останнє редагування: 15 бер 2019
  7. рост1972

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    1.796
    Адреса:
    Хмельницька область
    Зробіть окрему гілку форуму назвіть - Громадські платні обьєднання камрадів ( поясніть що посвідчення нічого не дає,що..якщо не купите посвідчення нового члена в закритий клюб не приймуть) які проблеми? Багато є людей які готові платити гроші просто так..потрібно допомагати ім з грошима прощатись..

LySS, Вольф, daiker та 2 іншим подобається це.
  8. Andy_spg

Andy_spg Oberfeldwebel

Повідомлення:
    388
    Адреса:
    Киев
    Внимательно тему читали? Видно нет.
    Насчет зацепило-у моей организации с документами на поиск все отлично, есть дозвил МК, насчет мародерства-есть факты?тогда их в студию, обсудим всей честной компанией.
    Не надо пытаться нае..ать судьбу(точнее государство). Хотите вести поиск? Работайте в рамках законодательного поля. В нашем случае закон Украины о охране культурного наследия

LySS, Вольф, Condor Tactical та ще 1-му подобається це.
  9. Armes

Armes Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    61
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    110
    Повідомлення:
    4.756
    Адреса:
    Слобідська Україна
    Прям напомнило фильмец)

LySS, Pyro, Reinhard T.E. Heydrich та 2 іншим подобається це.
  10. рост1972

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    1.796
    Адреса:
    Хмельницька область
    Врядли руководство дерекция платных организаций несёт ответственность за члена клуба ( который купил ксиву) если член клуба замечен в мародёрстве..

11. рост1972

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    1.796
    Адреса:
    Хмельницька область
    Тут мухи и котлеты надо разделить..или продаём..или обьеденяем..

12. Витя Щукарь

Витя Щукарь Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    683
    Адреса:
    Украина
    Прекращаем оскорбления. Иначе будут баллы. Это касается ВСЕХ...

Vito MD, Al_Tobacco, Reinhard T.E. Heydrich та ще 1-му подобається це.
  13. рост1972

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    1.796
    Адреса:
    Хмельницька область
    Какие проблемы с ксивой? Новому члену организации по почте отправить бланк ксивы- сам распечатает бланк- заполнит свои данные и вклеит в корочку- и это все Бессплаатноо!

Andy_spg подобається це.
  14. Al_Tobacco

Al_Tobacco Feldwebel

Повідомлення:
    304
    Адреса:
    Центральна Україна
    Тобто Вас зачепило саме те, що це конкуренти по пошуку? Дарма, земля наша, не кабміну, не президента, що вона дає людині в межах розумного, то так повинно бути, а дозволи, ксіви, клуби, ГО, то просто для спілкування, комусь для невеликого бізнесу тай усе

Останнє редагування: 15 бер 2019
  15. Al_Tobacco

Al_Tobacco Feldwebel

Повідомлення:
    304
    Адреса:
    Центральна Україна
    Я не переходив на осіб. Не вказував на когось конкретно, а писав про те, що крім офіціалів багато копають війну, забирають знахідки, а останки закопують назад. От ті ММГ, то ж не "новодєли", то ж з землі і продається на багатьох ресурсах

16. Andy_spg

Andy_spg Oberfeldwebel

Повідомлення:
    388
    Адреса:
    Киев
    Вроде ж нормально нормально написал на тему зацепило, наверное не поняли, отвечу просто мне в принципе по..й, т.к занимаюсь поиском согласно буквы ЗАКОНА. Насчет разрешения (дозвіл) министерства-это как бы не для "спілкування", а для ведения деятельности ОО согласно закона.
    Насчет "конкурентов"-тут вообще смешно, т.к минимум уровень технического оснащения разный))) сомневаюсь что "конкуренты" таскают магнитометры и т.д таких не наблюдал))

LySS, Вольф, shmayks та 2 іншим подобається це.
  17. Andy_spg

Andy_spg Oberfeldwebel

Повідомлення:
    388
    Адреса:
    Киев
    Так вот те, кто мародерат солдат-это как раз не представители официального поиска ( увы, у официалов уроды тоже такие встречаются, но не в таком кол-ве).
    Мое скромное мнение, если интересно, вольный поиск должен быть. Моя организация сотрудничает с аматорами(любителями) приборного поиска довольно успешно-парни, если находят, передают нам солдат.
    надо просто быть человеком, а не корыстной скотиной и не заниматься мародерством, и конечно не толкать фуфло корки

LySS, Вольф, shmayks та 7 іншим подобається це.
  18. рост1972

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    1.796
    Адреса:
    Хмельницька область
    Рыться в костях..ради того чтоб продать пару гильз...гореть в аду этим копателям!

LySS, Vito MD, Al_Tobacco та ще 1-му подобається це.
  19. Vito MD

Vito MD Schütze

Повідомлення:
    0
    Адреса:
    Kyiv
    Знаєш, про таких , як ти кажуть "горбатого ..." санітарів тобі треба і палату всім відому.
    Найшвидшого одужання.
    Не маю бажання спілкуватись надалі з недалекими.

20. Vito MD

Vito MD Schütze

Повідомлення:
    0
    Адреса:
    Kyiv
    А не вважаєте , що на мене звели наклеп? Чи може особа якось свої слова обгрунтувати, занісши мене і мій канал в дану гілку?

21. Reinhard T.E. Heydrich

Reinhard T.E. Heydrich Oberleutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    1.905
    Адреса:
    Česká Republika
    Готов с понедельника объяснить тебе при личной встрече,кто "недалекий" и кому нужна медицинская помощь.И так как давал клятву Гиппократа,я тебе ее окажу.БЕСПЛАТНО!

LySS, руслан100, shmayks та 4 іншим подобається це.
  22. Ну все не совсем так....
    Например у нас удостоверения пластик-это (изготовление)стоит денег,вступающий в ГО заполняет определенный перечень документов и расписывается в журналах по ТБ и так далее-это услуги курьерской службы-тоже деньги.Юридический адрес и/или офис организация так же арендует на членские взносы.

23. Reinhard T.E. Heydrich

Reinhard T.E. Heydrich Oberleutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    1.905
    Адреса:
    Česká Republika
    В данную тему твой видос запостил,так как ты нахваливал известный узкому кругу людей клюб.Здесь в теме о нем не один десяток раз объясняли,с какой целью создатели этого пивного кружкА стригут деньги с людей.
    Если до тебя не дошло с первого раза-твои личные проблемы.Дальнейшую полемику вести не вижу смысла.

Condor Tactical та Romachick подобається це.
  24. Condor Tactical

Condor Tactical Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    757
    Адреса:
    Kiev
    Человеческая психология интересная штука.
    Самков на#бывает лохов. И не только с ксивами. Делает это в своей своеобразной клоунской манере - этакий шут, но на рэндж-ровере.
    Когда лохам пытаешься объяснить , что вас, лохи, имеют - лохи, почему-то активно встают на защиту того кто их кидает.
    Лоховская психология какая-то.

Богатыръ, LySS, Wodan-Gora та 5 іншим подобається це.
  25. Romachick

Romachick General-leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    10.305
    Адреса:
    Sumy.UA.
    Мне это больше секту напоминает,но как-то пох.,кто как хочет-так и ..."танцует".

LySS, shmayks, Reinhard T.E. Heydrich та ще 1-му подобається це.
  26. corbie

corbie General-major Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    7
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    14
    Повідомлення: