Я думаю щось таке, що культурно-освітня діяльність та зйомки археологічної порнушки в парках це діаметрально різні речі)
особо ничего плохого, особенно будет весело, когда гос.служба с аналогичной аббревиатурой начнет задавать вопросы . Ведь тыкать эти фуфло ксивы будут при первом вопросе на каком основании копаете. Насчет законодательной базы- ранее на Н страницах детально разжевано все моменты, на основании которых можно легально вести поиск.
Чувство единства при помощи корочки? Что Вы говорите?) Есть множества групп с воцсетях, всяких меседжерах. Проводят слёты, постоянно общяются. И это без всяких ксив, прошу заметить. Так о чём вы говорите?
Ну що, чим я тебе так образив бідного, що ти аж в тему мене приписав? Кажи хоч тут, на форумі, в чому я аферист?
А з тими хто наклепи зводити на "ви" не збираюсь спілкуватись. Пошлеш-так само і підеш. Обгрунтуй свій меседж) "агітатор" і в саме цій гілці? Чи слабо?
Молодець, і як "викати" таким йолопам?) Яка може бути повага до людини, якщо : По-перше-поведінка 10річного малолітнього дурбелика. По-друге - відсутність аргументів до свого закиду неправдивої інформації. Тож йди лісом, олень.