...це тому, що ніхто не зациклюється наподробицях... зАраз мало-хто/ніхто не оперує поняттями "бризантність", "фугасність", теплота та швИдкість детонації, різниця вибуху корпусного зарЯду, або - безоболонкового - тощо... З.ЬІ. ...НАПРИКЛАД - боєкомплект кацапського танка т-72 (беручи ПОВНУ 39-снарядну укладку БК ВИКЛЮЧНО ЗАВАНТАЖЕНУ тільки снарядами ЗОФ26 (чого не бувАє а-пріорі) становить всього 100 (сто) кілограмів ЧИСТОГО гЄкса... ...тобто - вибух знАчно меньшоі кількості закидАє башту масою 9 тон на сотню метрів угору ???? ...чомусь ?...
На сотню метрів угору закидає башту не вибух снаряду,а детонація боєкомплекту танка.. Плюс стиснутий простір,вибухова хвиля йде туди де є вихід..
Борис. детонація БК - це І Є (одночасний) вибух снарядів що залишилися у танку на даний момент (і то - не всІх, як показала практика)... А Ви різницю в кілограмах відчуваєте ? по максимуму - 100 і 21000 (...це, наче у 210 РАЗІВ бІльше...) З.ЬІ. ...краще нагадайте, шо ми там про мІст тЕрли ?
Я ж і кажу що у вибухівці не дуже. Так що,пан Малюк пістун ? І знов так,СБУ заявило що у надводних дронах міститься 850 кг вибухівки,чого тоді міст не впав коли дрон попав у опору..? Питання..
...опору підірвати значно важче, аніж (просто) знЕсти прольоти мосту... (тим більше - з води, непідготовленими зарядами...)
Тоді те саме,ну майже,можна сказати і про фуру на мості.. Я хоч і не вибухотехнік,але трошки собі уявляю вибух 850кг гексогенену,якщо 100кг зносять у повітря на сотні метрів дев‘ятитонну башту танку.. Складно все з цими вибухами,особливо тоді,коли тобі не кажуть усіє правди..
...ото ж бо і воно... осьо цитатка (з прикИдками), опублікована - 12.04.2018 року !!! "...По мнению экспертов, самым уязвимым мост окажется для нападения не с моря, а с суши. Самым простым способом будет попытка взорвать на мосту грузовик, начиненный взрывчаткой. "Эти ребята могут прибыть на мост и попытаться его как-то взорвать, хотя это достаточно серьезное сооружение. Чтобы взорвать хотя бы один пролет, потребуется большое количество – от нескольких десятков до нескольких сотен килограммов – тротила", - сказал первый вице-президент Академии геополитических проблем РФ доктор военных наук Константин Сивков..." 21 тона ??! ссиль : https://news.obozrevatel.com/abroad/19-kilometrovaya-mishen-kak-mogut-vzorvat-kryimskij-most.htm
Та то ж кацап.. Не вірю жодному слову,бо якщо кацап відкриває свого рота,то тільки для того щоб збрехати..
...торІк 9 жовтня ми про все писАли : Борис - мені про 16 тон вибухівки (замаскованої під поліетилен) я - йому - про сотні кг амоніту/амоналу...
Місцеві гауляйтери на тимчасово захопленому українському півострові пропонують заборонити фото і відео зйомку на Кримському мосту Це коли українські воїни його знищать, щоб продовжувати вішати кацапам на вуха, що "панікі нєт", "всє атаки атбіти"? Реальна Війна
Окупанти затоплюють пороми, щоб захистити незаконний Керченський міст, — ГУР МО Росіяни планують затопити щонайменше шість плавзасобів вказаного типу з метою створення захисної смуги перед Керченським мостом. Періодичні успішні атаки СБУ по цій законній військовій цілі призвели до серйозних пошкоджень конструкції мосту, зокрема його автомобільного та залізничного полотен. Україна Online
Просто цікаво, які там глибини вздовж моста? з якої сторони топить будуть і які саме пароми? Судячи по їх діям, ці суки більше бояться атаки з води, чим з повітря.
скоріше з інтервалом наполовину притоплять і між ними сітка. Но є но! Один чи два таранять роблять прохід, а дальше Шугати з води а дати з повітря Варіантів .................................... і трошки
Підтримую. Не спец в цьому напрямку, але поміркую вслух, і думаю не я один так думає. Із вже реалізованого, найменший урон наніс поверхневий бабах, тобто грузовик, хоча скільки там було самого заряду, трохи цифра неточна, та-й повторити вкрай складно. Потім ракетки, хвайний підхід, найкраще якщо попасти в середину прольоту, але-ж половинка падає, а інша може вистояти, а може і не вистояти , лодочки також приємний варіант, вроховуючи, що вони працють по опорі, в них і заряду побільше, але я так розумію і збити/затримати їх легче. Тому залишається спробувати комбо-варіант, або якщо якийсь один, то масований. І тут ще питання по гідродинаміці, якщо в шторм (або ще чогось) відірве якоря в полузатоплених понтонах, і вітер чи течія їх здвинуть в потрібному напрямку, вони можуть трохи опори пошатнуть?
Нужны отвлекающие удары и приманки и бить комплексно - земля, вода, море....чем наглее и там где меньше ждут, удар тем он успешний......хорошо что ГУР и СБУ работают над вариантами....
кацапи створили штучні перешкоди на морі перед кримським мостом. Ймовірно, це підтоплені пороми, якими вони сподіваються захистити свою основну логістичну артерію на півдні.(с)
Будет повторная картинка Севастополь 1942 когда десятки тысяч брошенного населения и солдат стоят в воде и на берегу и смотрят на уплывающие корабли с начальством на борту.Русские своих не бросают а кидают.