Маю вдома гарнюній Airmagnum, але трохи засмучує те, що в холодну погоду з нього не постріляєш(( Читав, що до нього підходить резервуар PCP від Walther Dominator практично без напильника. Цікавить, чи хтось займався таким апгрейдом і ще що доведеться міняти, крім пошуку резервуара.
Є гарні майстри, які зроблять резервуар з редуктором та абгрейд. Самостійно все робити буде дорожче . https://airgun.org.ua/forum/viewforum.php?f=21
Незнаю як в сучасних,в тих яких раніше резервуав вальтер домінатор треба було викручувати,і вкручувати в спец перехідник в насосі і накачувати,як на мене дуже не зручно,можливо в сучасних зроблено по іншому.... Як на мене дико незручно,та й для різьби кожен раз вкручувати викручувати не дужє добре.. Знайти б/у резервурар треба шукати можливо довго,я наприклад за багато років один разбзустрічав у продажу резервуар вальтер домінатор,а купляти новий якщо десь є то коштує як підбитий літак
Якщо є вільні кошти, то завжди легше купити готову гарну гвинтівку. Але бюджетні РСР не дотягнуть до апнутого Вальтера по кучності. Небагато заводських РСР з редуктором та якісним стволом продають за адекватні кошти .
Фішка у тому, що у мене не вальтер, а airmagnum від umarex-ів, тому і резервуар, і редуктор ще треба знайти.
Умарекс та Вальтер контруктивно схожі. Один на СО2, а інший на повітрі. Як написав вище, замовте резервуар на нього , глушник та невелику доводку зробіть. Або продавайте, та беріть готову РСР
В мене Домінатор прямоток без редуктора. Получится дуростріл ще той. Куля жсб 1.05г летить зі швидкістю 297 мс. А пробував 0.67 г то 360мс. На 200 кубовому резервуарі 30 пострілів.
Поговорив я з Генадієм. Резервуар і редуктор він зробити може, правда доведеться пиляти дірку в передній кришці, і кріпити її намертво. ну, або стріляти без неї. Все про все десь 5 000 ну і насос. Треба подумати. Може є сенс взяти для експериментів якогось дешманського китайця, а юмарекс лишити в стоці.