Я вам отвечу за себя...В реальном общении я говорю на мови собеседника...Причем перехожу автоматически...Но школа, армия и институт на русском дают о себе знать. Так шо, меня теперь расстрелять? Лично я не согласен...
Я тут народився і виріс...Друзі, з кими я крав яблука, а потім бігав до дівчат, вже давно в Америці...Я тут. І ніхто не має права мені вказувати, що і як я маю робити...Долб.....ів багато, а я один.
Створіть тему, на якій з рукі і там спілкуйтеся. Ми жевемо у вільній країні і на Райберті за створення тем в Курилці грошей не беруть.
Если вам кажется, что вас окружают одни кретины, то с полной вероятностью вы являетесь среди них главным, кретином
Вы вероятно специалист-эксперт по кретинизму? Поздравляю.....Возможно это наследственное....Как говорится-рыбак рыбака....
Латинка повинна бути зручною,простою, універсальною для користувачів а Ви про кацапів , нація, хренація.
Не люблю бросаться фразами,но возьмем период до 1941 года!До того времени,как Германия напала на СССР!Где был С.Бандера,и чем занимался? И я обращаюсь не к ватным источникам,а в музее Второй Мировой в Мюнхене имел возможность ознакомиться с документами!
Ну я в музее не был и по немецки не читаю. Если знаете чего,так скажите,что опять из Вас загадки и лозунги поперли. Вы не Ленин и мы не на Финлянском вокзале,напишите если знаете.
Камрад, ніхто і ніколи не може бути союзником. Гегемонів насамперед цікавлять іхні інтереси і амбіціі.
Питання не до Вас було, але поясню. Події ДСВ, багатьма людми зприймаються черезпризму совкового виховання та освіти. Я вважаю, що людям що жили тоді, було видніше. Якщо сприймати німців, як союзників УНР, а московських більшовиків, як ворогів, то період виходить що період з 1921 по 1991 були окупацією. Якщо для західної України період з 1921 по 1939 був періодом окупації Польщею, з її політикою пацифікації, а з 1939 по 1941 окупацією радянською, з розкуркуленням, колективізацією, репресіями, то Вермахт зустрічали з хлібом та сілью, як визволителів. І не тільки в Україні. Якось такось в двох словах.
Вся ситуация заключалась в том,что когда в 1939 году СССР совместно с Германией напал на Польшу,Степан Бандера,будучи гражданином Польши,увидел для себя возможность проявить себя патриотом Украины,т.к. иогда начали поступать сообщения (нелегальные) о жизни в СССР.Идея создания независимого государства Украина была в нем после прочтения трудов Грушевского.Однако С.Бандера категорически не соглашался с идеей автономии Украины в составе России. В виду того,что Нацисткая Германия напала на СССР,он увидел возможность воссоздания независимой Украины,начав путь с Галичины.Первоначально,немцы приветствовали такое(вот вам и колаборационизм!),и всячески поддерживали,но после появления вооруженных формирований на территории Галичины (ОУН-УПА) руководимых сторонниками Бандеры - деятельность Бандерв была под запретом.Тем более,что в 1944 году,когда некоторые формирования ОУН-УПА срвместно с партизанскими соединениями С.А.Ковпака - деятельность УПА была под полным запретом,а все руководители оказались вне закона! Хорошо,вопрос в том,что сейчас,в Европе,деятельность ОУН-УПА,их руководителей,а так же Степана Бандеры рассматривается как пособничество Германскому НвционалСоциализму.Почнму же тогда жизнь Степана Бандеры оборвалась задолго после окончания Второй Мировой Войны?Опять же - влияние двух на тот период времени СверхДержав : США и СССР.Назло СССР,США поддерживала деятельность и пропаганду Степана Бандеры! В итоге - имеем то что имеем!По версии Советоа,Бандера враг и вселенское зло! По мнению Запада,Бандера использовался как иголка для уколов СССР! В современной Украине,роль Бандеры возносится в роль канонизвции! P.S.Отписал все что тогда запомнил в музее,прошу не судить строго!)
Знаете,камрад,в Вашем утверждении полная логика!!!) Могу только скинуть только эту картинку!!!) Думаю что многие со мной согласятся!)
Вы ошибаетесь в терминологии. Коллаборациони́зм (фр. collaboration — «сотрудничество») — осознанное, добровольное и умышленное сотрудничество с врагом в его интересах и в ущерб своему государству[1]. 1 а кто был враг? 2 гражданином какого государства был Бандера? Если у него был польский паспорт,то официальные враги были и Германия и СССР.
"Нарешті знайшов час підняти тему можливого переходу української на латинку. " А Н.Х.Я ??? !!! Українська мова у рази розвиненіша і з більшими відтінками вимови ніж та ж англійська ... хто не вірить мені, то зверніть увагу як англомовні особи жестикулюють руками щоб доповнити таким чином свої слова ... Крім того, наш правопис простий і легкий, що не скажеш про той же ж польський ... І НАЙВАЖЛИВІШЕ - наша мова, це ПРАПОР НАШОЇ НАЦІЇ ... Міняти щось у мові - те саме що міняти якісь елементи у кольорах прапора ... то ось така Х..НЯ може вийти ...
"Проте є й чимало плюсів: - Економічні." Ну економічніше напевно дупу (опісля а-а) витирати голою рукою, таким чином туалетний папір економиш ... але ж того ніхто не робить, окрім волоцюг ... а ми ж не волоцюги ... "- Латинка - це модно, стильно та сучасно)." Сьогодні модньо робити наколки на тілі ... мине кілька років і будеш голову шкрябати що був модній і х...ю собі на сраці наколов ... Що б так і з латинкою не вийшло ... Стильно сьогодні в Україні ОМОСКАЛЕНИХ Українців називати "рускоговорящие" ... як нам тоді СТИЛЬНО потрібно буде омоскалених та латинопишущих назтвати ... ??? Невже - ЛАТИНЯКАМИ ... ??? СУЧАСО ... Усе сучасне - завтра стає застарілим ... НАЦІОНАЛЬНО - ІСТОРИЧНІ ЦІННОСТІ ні сучасними, ні застарілими бути не можуть ... ВОНИ ВІЧНІ !!! Я категорично проти переходу на латиницю !!! Якщо до омоскалених додати ще й полатинених, то про УКРАЇНУ можна буде взагалі забути ... !!! ...
"Чего-то не пойму с каких это пор западенцы открывают рты за всю Украину?" З тих пір, коли свиномоскальський поділ Українців на "западієнцов" і "східняків" було замінено поділом на Українців і москалів і тим москалям та омоскаленим зараз на Донбасі як Галичани, так і Наддніпрянці спільно, як єдиний нарід, москальські свинячі морди закривають прикладами "калашів" ... "Ребятки, если мы не уважаем современных москалей и подмоскальников," ... то гидуємо не тільки ними самими, а й кольором їхніх прапорів та звуками їхнього язіка ... "то это не значит, что мы уважаем бандеру и других ваших культовых персонажей" По-перше, "МІ" - єто кто ... ??? По-друге, слово "Бандера" пишеться з великої літери "Б" ... Степана можеш ти не поважати, але Українську Мову - ЗОБОВЯЗАНИЙ !!! По-третє, Бандеру як людину можеш і не поважати (твоя справа), але коли ти не поважаєш тієї ІДЕЇ за яку він боровся, то ти москаль, сєпар і колаборант !!! "Я уважаю многих русских писателей" Це кого ... Нестора Літописьця ... ??? ...
Я майже скучив за постами Кайзерлемберга. Ця фєєрія кольорів та шрифтів, десятки смайліків та світлини не в тему. Якщо життя тобі починає здаватися сірим та нудним, почитай Кайзерлемберга. PS: Ну не те, щоб "скучив"... Скоріше навпаки навіть.
"Переименование проспекта Ватутина в колаборациониста Бандеру" Перепрошую, Друже, але Ви не там поставили слово "колаборациониста" ... Правильно та грамотно має бути так ... "Переименование проспекта колаборациониста Ватутина в Бандеру", оскільки для України колаборантами є ті, хто служить під прапорами окупантів ... Ватутін служив під червоним прапором москалів - відповідно він москальський колаборант ... Не я придумав ... так кажуть норми МІЖНАРОДНОГО ПРАВА та ІСТОРИЧНІ ФАКТИ ... "Я против "канонизации" тех,кто учавствовал в так называемом освобождении Украины, служа кому либо,а не своему народу!" Я й кажу ... Ватутін служачи сталіну (кому либо) аж ніяк не служив Українському народу ... тим більше що замість ВИЗВОЛЕННЯ, Україні він приніс повторну ОКУПАЦІЮ ... ...