Українець чи "націоналіст" ???

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем KAISERLEMBERG, 18 лип 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. kot-begemot

kot-begemot General-leutnant

Повідомлення:
    21.549
    Адреса:
    Украина
    Не переживайте, не выжили, бабушка в раннем возрасте сиротой осталась. Дед тоже.

1. Чорний берет танкового полка (Британія) Розмір: 60. Оригінал, гарний стан, вовна.
      400 грн.
    2. Чорний швейцарський берет ймовірна приналежність до прикордонної охорони (зустрічав такі з кокардами...
      90 грн.
    3. Берет краповий,закордонний,гарне б/в,без пошкоджень,розмір 55,під стяжку,мається вставка під кокарду...
      200 грн.
    4. берет Басків ,шерстяний,Франція.розм.58.берет чорного кольору ,без плям, є незначні пошкодження від...
      40 грн.
    5. Берет Армии Франции р. 56. Материал натуральная шерсть. Состояние идеальное. Цвет темно синий. Фран...
      800 грн.
  2. Секретарь горкома

Секретарь горкома Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.515
    Адреса:
    Десь біля майдану...
    ДеНик та kochevnik99 подобається це.
  3. Fred

Fred Feldwebel

Повідомлення:
    615
    Адреса:
    Україна, Фастів
    Frostrunner, Ви з написанням "С ув." та трикрапками вже все повирішували???? Тепер сюди прийшли??? Там, у Вас "Росава" так чадить, що такі загострення відбуваються???

killdoz, Andrew Harris, консерватор та ще 1-му подобається це.
  4. Fred

Fred Feldwebel

Повідомлення:
    615
    Адреса:
    Україна, Фастів
    На превеликий жаль все що стосується українськості постійно оцінюється з погляду на наступні подвійні стандарти (наведено нижче). Дуже багато людей реально бояться України та українців, бояться, що вони дійсно стануть одним народом.

Власне ось подвійні стандарти:

* Если русский любит Россию - он патриот. Если украинец любит Украину - он махровый бандеровский националист.
    * Если русский говорит «хохол» - он по доброму иронизирует над представителем братского народа. Если украинец говорит «москаль» - он выявляет этим свою националистическую, антироссийскую сущность.
    * Если русский митингует - он отстаивает свои интересы. Если украинец митингует - он отрабатывает американские деньги, выплаченные ему в антироссийских целях.
    * Если русский президент общается с американским президентом - он
    налаживает отношения между двумя странами. Если украинский президент общается с американским президентом - они оба плетут антироссийский заговор.
    * Если русский говорит на русском языке - он просто русский. Если украинец говорит на украинском языке - он Петлюра недобитый.
    * Если президент России декларирует пророссийские лозунги - это
    нормальный президент. Если президент Украины декларирует проукраинские лозунги - он проамериканский и антироссийский президент.
    * Если русское правительство не соглашается с украинским правительством - оно отстаивает национальные интересы. Если украинское правительство не соглашается с русским правительством - абарзели ваще.
    * Если русский говорит по-русски - это значит всего лишь то, что он говорит на родном языке. Если украинец говорит на родном языке - это значит, что он националист и русофоб.
    * Если русские протестуют против сноса памятника советскому солдату в Таллине - они протестуют против попыток пересмотреть итоги Второй мировой войны. Если украинцы хотят поставить памятник жертвам голодомора - они хотят злостным образом переписать нашу общую историю.
    * Если русские граждане митингуют в Крыму - они отстаивают свои интересы. Если в Киеве митингуют сторонники вступления Украины в НАТО - они отрабатывают американские деньги.
    * Если президент России отправляется на встречу с президентом США - он налаживает отношения между двумя странами. Если президент Украины едет в Вашингтон для встречи со своим американским коллегой - понятное дело, как говорится, к бабке ходить не надо: полетел на поклон, за инструкциями.
    * Если русский говорит: «Слава России!» - он настоящий патриот. Если украинец говорит: «Слава Украине!» - он бандеровец недобитый.

Взято тут: https://plus.google.com/101401758788146857707/posts/U33F4FZ9JEY

ilia__999, chejen, KAISERLEMBERG та 18 іншим подобається це.
  5. Артания

Артания Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    3.002
    Як на мене, спаравжній українець, то патріот, якщо хочете, він же й націоналіст!:smile_12: Кому як до вподоби.

KAISERLEMBERG та оберфельдфебель подобається це.
  6. оберфельдфебель

оберфельдфебель Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.025
    Адреса:
    Донбасс-Покращаный
    я пацталом.:D:smile_15:21. Таким-сяким порятунком від укусу бандерівця був тільки один варіант - укус чекіста. Люди, укушені чекістами, ставали стукачами. Уночі вони виходили в ліс і стукали по дереву морзянкою. Укушені бандерівцями стукачі просто умирали, і це давало підстави Православній Церкві(МП) їх відспівувати.

KAISERLEMBERG, killdoz, papa Muller та 6 іншим подобається це.
  7. kot-begemot

Повідомлення:
    21.549
    Адреса:
    Украина
    Были в нашей истории и "Роланд" И "Нахтигаль"-соловейко и СС"Галичина" и батько Махно с красными Крым штурмовал и что? Вены себе резать? Принять к сведению как исторический факт и не зацикливаться на делах прошлых. Задача стоит весьма конкретная-строительство самостоятельного государства, в котором граждане Украины, будь они хоть трижды маланцами были счастливы и с гордостью говорили-я с Украины. И остальные с уважением(а лучше с завистью) смотрели на обладателя украинского паспорта. И можете швырять в меня тапками. А пока в новостях собирают деньги на лечение смертельно больных детей, а презик покупает себе новый вертолет повышенной комфортности типа"Аугуста", мне такая Украина не нравится.

IgorSatok, KAISERLEMBERG, E.Sibert та 7 іншим подобається це.
  8. Fred

Fred Feldwebel

Повідомлення:
    615
    Адреса:
    Україна, Фастів
    А кому така Україна подобається??? Вцілому по Вашому посту згоден, але яким чином навести лад в державі і головне який вигляд вона (держава) матиме - це питання на які відповідей немає.

9. Teodor Pauli

Teodor Pauli Leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    49
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    106
    Повідомлення:
    1.290
    Адреса:
    Львів
    Ой лишенько!:eek: А якже ж ті "тріждималанци" будуть вимовляти "Я, укр-р-р-р-аїнець!"?
    Як подумаю - просто "жють".

ЗІ. "тріждималанци" - тра запам'ятати.:smile_6:

IgorSatok, KAISERLEMBERG, Oprishok та ще 1-му подобається це.
  10. vva

vva Stabsgefreiter

Повідомлення:
    333
    Адреса:
    Поля покращень
    Та ладно вам. З,явиться пропозиція про переіменування Україна в Всєя Галичина чи Полісся:smile_12:

11. kot-begemot

Повідомлення:
    21.549
    Адреса:
    Украина
    Наличие раков свидетельствует о том, что вода чистая. Так и наличие маланцев в державе говорит, что у государства все хорошо. Лет через 20-30 Украина начнет влиять на ценообразование продуктов питания на международных биржах. И начнется реэмиграция маланцев. Наше "село"-главная наша стратегия. Надо не Донбасс или Львов-арены строить, а элеваторы.. и деньги не красть , а вкладывать в аграрное производство, не забывая о том, что у нас есть передового, типа Южмаш. И пацанов наших, те которые амбициозные и голодные послать бы в лучшие ВУЗы за бугор, а по окончании поставить управленцами.

vva подобається це.
  12. Teodor Pauli

Teodor Pauli Leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    49
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    106
    Повідомлення:
    1.290
    Адреса:
    Львів
    Японцям, тайванцям і півд-корейцям якось не пофортунило з маланцями.

рональд та оберфельдфебель подобається це.
  13. kot-begemot

Повідомлення:
    21.549
    Адреса:
    Украина
    На всех не хватает:). Но бог с ними.И без низ вопросов много..

14. Andrew Harris

Andrew Harris Schütze

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    2.405
    Адреса:
    Vinneapolis
    Дякую! Хотів своїми словами сформулювати те ж, але забив, тому що було дуже багато писанини. І найцікавіше, все написане вище є реальністю, а не жартом.

KAISERLEMBERG, DarkElf, papa Muller та ще 1-му подобається це.
  15. Секретарь горкома

Секретарь горкома Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.515
    Адреса:
    Десь біля майдану...
    Ну фигня же! Зачем выдавать желаемое за действительное?

16. ДеНик

ДеНик Leutnant

Повідомлення:
    1.576
    Адреса:
    Планета Земля
    М-да. Сам жалею что ввязался в эту тему. Хамства в свой адрес выслушал достаточно, бреда тоже. Нового ничего не узнал. Вижу, впору создавать тему аналогичную "ПГМ". Бувайте здорові.

17. Andrew Harris

Andrew Harris Schütze

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    2.405
    Адреса:
    Vinneapolis
    Так-так, звичайно фігня. Я з вами повністю погоджуюсь. Тільки це фігня для вас, для ватніков, а для мене це реальність.

DarkElf та консерватор подобається це.
  18. Andrew Harris

Andrew Harris Schütze

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    2.405
    Адреса:
    Vinneapolis
    Прощавайте! Надіємось що ми вас більше ніколи не почуємо! :smile_12:

Reinhardt, KAISERLEMBERG, DarkElf та ще 1-му подобається це.
  19. pobeditel

pobeditel General-major

Повідомлення:
    5.592
    Адреса:
    Сады Семирамиды
    Сомнительный авторитет однако...

20. Andrew Harris

Andrew Harris Schütze

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    2.405
    Адреса:
    Vinneapolis
    Ну, все, ховайся хто може...

оберфельдфебель, DarkElf, killdoz та 2 іншим подобається це.
  21. 3aMeC

3aMeC Feldwebel

Повідомлення:
    894
    Адреса:
    Украина, Донбасс
    Пост №4
    Дмитрий Донцов - настоящий украинец?
    А как же слова Вячеслава Липинского, который так характеризовал Донцова: "Не то беда, что он - москаль... Он - украинец только для того, чтобы не дать создать Украину."

22. kot-begemot

Повідомлення:
    21.549
    Адреса:
    Украина
    Борисовна, Вы чего?

23. Oprishok

Oprishok General-leutnant Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    31
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    52
    Повідомлення:
    10.770
    Адреса:
    Bandershtat, Urzad Galiciya, Charnogiria,Jabie
    Він справжній українець, а для вас ось моя відповідь
    5pN_MhSfwnU.jpg

Reinhardt, Andrew Harris, Artyr та ще 1-му подобається це.
  24. 3aMeC

3aMeC Feldwebel

Повідомлення:
    894
    Адреса:
    Украина, Донбасс

Ну Вы странный. Я Вам факт привёл, который сказал украинский политический деятель. Что Донцов - москаль.
    А Вы опять мантру: Він справжній українець. Как это понимать?

25. Oprishok

Oprishok General-leutnant Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    31
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    52
    Повідомлення:
    10.770
    Адреса:
    Bandershtat, Urzad Galiciya, Charnogiria,Jabie
    "Дмитро Донцов належав до степового типу, поширеного на всьому півдні України, що також давало привід недругам випинати його російське походження, російські впливи і російську ментальність. Надзвичайно цікавим є його лист до Євгена Маланюка, написаний 19 вересня 1931 року. Дмитро Донцов згадував рідну Таврію. “Українця з мене зробили: Гоголь, Шевченко, Куліш і Стороженко, яких я знаю з того часу, як навчився читати, цебто від 6 років життя (батько мав їх в бібліотеці).

Родився я в Таврії, де і провів перші 17 літ життя, в країні, яку можна назвати нашою Америкою, етнографічною мішаниною з Українців, Поляків, Жидів, Болгарів, Німців, Греків, Турків і Росіян. Звідки російські впливи? Одинокі російські впливи могли б іти від товарищів-жидів в реальній школі. І я короткий час належав до гуртка самоосвіти, але хутко його покинув, бо одна колежанка мала паскудний гачкуватий ніс, а другий колєґа завжди цибулею пахнів. З дитинства (мав велику бібліотеку до розпорядження) кохався в літературі заграничній, яку – в рос(ійських) перекладах ковтав з “Истор(ического) Вєстника”, або з перекладів. Вже маючи 14 літ знав Гюго, Дікенса, Понсон де Терайля, Жаколіо, Ксав’є де Метра, автора “Вокамболя”, Ґете, Шілєра, Сервантеса, Мопасана. Родина теж була “таврійська”, цебто мішана, дід до кінця життя не навчився по-російськи, мати називалася Франціска (Франя), тітка – Поліна, їх вітчим був німець-колоніст, оповідала мати, що прабабка моя була італійка. Змалку пригадую як в тумані читала мати на голос – під страшний регіт присутніх – “Не в добрий час” Стороженка або Гоголя. Звідки говорить Д(орошен)ко про російські впливи у мене? Мав дядька майора (що бився в 1855 р. на Кавказі), який з традиціями “штоса” і “гусар на саблю опіраясь” – мав майже комплєт видатних французьких письменників, який я в цілости перечитав. Де тут російські впливи? В подвіррю мого батька, одну з кам’яниць винаймала у нього одна шкоцька родина (Віннінгів), він був, що копав артезянські колодці. Моєми приятелями дитинства були Гарри, Джім, Лізей, Кейт, Джен, в віці від 3-х до 14 літ. Звідки ж у мене якісь російські впливи?

Що я не був в 1908 р. тим, що тепер? Певно еволюція в мене була, але дві засадничі речі (від котрих решта – “приложиться”) були у мене завше: ворожість до російської суспільности, не тільки до царату, і підкреслення потреби боротьби, а не угоди з нею, ну і відповідний тон... (–) Чому Д(орошен)ко не назове Макіявеля, Муссоліні, Сореля, Ніцше?”

З Донцовим взагалі важко було дискутувати. Його свідчення, хоч і можуть бути визначальними, проте не заперечують глибокого знання і майже інтуїтивного відчуття російської культури, яка разом з ідеологічною риторикою не могла не нав’язуватися дитині з початкової школи. Але схильність Дмитра Донцова до самоосвіти, до порівнювання і співставляння дозволила йому переконатися в пародійності імперської культури ще змалку."
    http://www.sonyah.narod.ru/fame/dontsov.html

юквест подобається це.
Статус теми:
Закрита.