Українець чи "націоналіст" ???

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем KAISERLEMBERG, 18 лип 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. kochevnik99

kochevnik99 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    11
    Повідомлення:
    232
    Адреса:
    Киевская Русь
    Это у вас в Америках люди малограмотные-вместо книг комиксы расматривают-потому и верят в бетмена, человека-паука, человека-овощь. А у нас народ более прагматичный-живет, радуется, растит детей и внуков, делает людям добро на своем месте и не спешит с деревяным щитом прыгать на танки как капитан-америка. Мы из подобного возраста в 3-4 годика выходим, а у вас всю жизнь не получается. И кто кого должен жизни учить?

tigert подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. 1 грн.
    2. Продам кітель розміру M/R бонусом додам кашкет(розмір приблизно 56)
      500 грн.
    3. (в наявності 5 шт.)
      Тактична сорочка МР - ВС Великобританії Brit. Combat Shirt, "UBAC", MTP tarn, "Armour...
      1000 грн.
    4. сорочка Англія..67 % поліестер 33 % бавовна .нова . заміри: ширина по плечовому шву 56 см. півшир...
      200 грн.
    5. Сорочка s 55 оригінал, розмір м, б/у , стан відмінний.
      380 грн.
  3. Artyr

Artyr Hauptmann Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    2.083
    Адреса:
    Україна проти течії Стрипи
    А ви Шевченка хоч читали?? З ваших слів бачу що ні, прочитайте

Як умру, то поховайте
    Мене на могилі
    Серед степу широкого
    На Вкраїні милій,
    Щоб лани широкополі,
    І Дніпро, і кручі
    Було видно, було чути,
    Як реве ревучий.
    Як понесе з України
    У синєє море
    Кров ворожу... отойді я
    І лани і гори —
    Все покину, і полину
    До самого Бога
    Молитися... а до того
    Я не знаю Бога.
    Поховайте та вставайте,
    Кайдани порвіте
    І вражою злою кров'ю
    Волю окропіте.
    І мене в сем'ї великій,
    В сем'ї вольній, новій,
    Не забудьте пом'янути
    Незлим тихим словом.

IgorSatok, KAISERLEMBERG, Oprishok та 5 іншим подобається це.
  4. консерватор

консерватор General-leutnant

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    я не звинувачую, я жалкую за тим що в нас таких дуже багато, а от тих хто був дійсно патріот, читай націоналіст, зараз дуже мало. але. нація відроджується. і багато в чому цьому допомагають маяхатаскраю своїм наочним прикладом. тим що людям вже набридло бути бидлом, холопами, щоб ними понукали та пришлі зайди вказували як жити на своїй землі.

KAISERLEMBERG, Oprishok, Краснеккер та 2 іншим подобається це.
  5. Norman2

Norman2 General-major

Повідомлення:
    7.965
    Адреса:
    СотоНатовск
    овощь написав спеціально, але все одно приємно що дбаєте :)

6. kot-begemot

kot-begemot General-leutnant

Повідомлення:
    21.549
    Адреса:
    Украина
    Я так понял, что ответ Вас не интересует, Вы уже решили. А еще точнее, меня судьба детей сейчас волнует больше. Предки свое уже сделали, что смогли. И очень не хочется, чтобы нас всех снова загнали в стойло. Неважно какое, Польское или Российское..

KAISERLEMBERG подобається це.
  7. Andrew Harris

Andrew Harris Schütze

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    2.405
    Адреса:
    Vinneapolis
    Ситий по горло цим "добром". Практично кожен день з ним стикаюсь. А особливо багато "добра" пре, коли треба побігати по держ. інстанціях!

Результат відомий. Маємо можливість наразі його спостерігати.

Ну та хіба не ясно?! Звісно, "процвітаючі" Україна/Росія повинні вчити "загниваючі" Канаду/США життя! Це ж як 2х2!

KAISERLEMBERG, Oprishok, DarkElf та 5 іншим подобається це.
  8. Snitke

Snitke Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.040
    Адреса:
    киев, украина
    отчего же? было бы любопытно узнать, каким образом ваши Предки миновали вышеперечисленные вами горнила истребления.
    острый вопрс. солидарен.
    какие меры предпринимаете?

9. Norman2

Norman2 General-major

Повідомлення:
    7.965
    Адреса:
    СотоНатовск
    Обовязково скажіть про це реконструкторам, буде велике розчарування. Всі позакидають своє барахло і гайда дітей ростити

10. kochevnik99

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    11
    Повідомлення:
    232
    Адреса:
    Киевская Русь
    Ну и где здесь, уважаемый, призыв резать русских, евреев, кавказцев и др.? Где в этих стихах видно что он весь из себя "щирый Украинець", а остальные гав..но? Все что смогли вычитать у Тараса?

Snitke подобається це.
  11. Artyr

Artyr Hauptmann Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    2.083
    Адреса:
    Україна проти течії Стрипи

Як умру, то поховайте
    Мене на могилі
    Серед степу широкого
    На Вкраїні милій,
    Щоб лани широкополі,
    І Дніпро, і кручі
    Було видно, було чути,
    Як реве ревучий.
    Як понесе з України
    У синєє море
    Кров ворожу... отойді я
    І лани і гори —
    Все покину, і полину
    До самого Бога
    Молитися... а до того
    Я не знаю Бога.
    Поховайте та вставайте,
    Кайдани порвіте
    І вражою злою кров'ю
    Волю окропіте.
    І мене в сем'ї великій,
    В сем'ї вольній, новій,
    Не забудьте пом'янути
    Незлим тихим словом

У складі чого була Україна думаю пояснювати не треба

IgorSatok, KAISERLEMBERG, Oprishok та 3 іншим подобається це.
  12. kot-begemot

Повідомлення:
    21.549
    Адреса:
    Украина
    Вот так сразу и скажи. Действую в силу своих скромных возможностей, скажем так. Поддерживаю близкие контакты...с особо доверенными людьми двух депутатов ВС. Знаю их. Но обольщаться не стоит, этих парней интересует прагматичная конкретика.Но пока слово держат. На местном уровне....тоже слегка напрягаюсь, в силу скромных возможностей. Это все даже не игра в щахматы. Такое пересечение всего...

13. kot-begemot

Повідомлення:
    21.549
    Адреса:
    Украина
    А Гайдамак зацитировать?

14. kochevnik99

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    11
    Повідомлення:
    232
    Адреса:
    Киевская Русь
    За что вы так ненавидите Украину и Украинский народ? Не нравится-в путь. В Торонто вас ждут с распростертыми обьятьями. В забегаловках требуютя посудомойки, а в таксопарках нужны таксисты. Американская мечта в действии-только не ленитесь. А то все за клавой да за клавой.
    Поверте, в нашей стране больше возможностей-надо только оторвать свой зад от дивана и постараться что нибуть попробовать

15. vva

vva Stabsgefreiter

Повідомлення:
    333
    Адреса:
    Поля покращень
    Очень долго всякая безнациональная русскоговорящая нелюдь творила безпредел на Украине под видом русских. Много крови пролито и горя принесено. Не случайно это было,а целенаправленно,но ещё долго украинский народ будет хранить неприязнь к русскоговорящему начальнику. Те просчёты,которые простили бы украинцу,будут остро восприниматься от русского. Зачем русскому в Украине лезть во власть? Провоцировать,сталкивать? Или нет достойных среди украинцев? Как пример - свастика. Древнейший светлый символ нашей галактики,которому многие тысячи лет. Нарисуйте на спине этот символ или выйдите с флагом на улицу и вы увидите реакцию. Не власти,простых граждан. Насчёт черепов,носов,замеров,то всё проще. По внешнему виду нас не различить,хотя многие политики стараются доказать обратное. Мы не скрываем своей национальности. Я не знаю русского,который бы говорил,что он украинец и не знаю украинца,который бы сказал,что он русский. Вот такая у нас национальная гордость:confused:.

KAISERLEMBERG та MARYAN подобається це.
  16. Andrew Harris

Andrew Harris Schütze

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    2.405
    Адреса:
    Vinneapolis
    Ну, звичайно, як то комуняка не перекрутить/перефразує на свій лад/придумає слова, яких я не говорив?! До речі, а то мене вже дістає повторювати це по 100 разів - Україна існує тільки формально, невже так важко до цього самому допетрати?!

О, та я знову бачу телепата! Шо не ватнік, то тЄлЄпат! Завжди крізь монітор може побачити хто я, шо я, чим займаюсь і т.д.

KAISERLEMBERG, оберфельдфебель, MARYAN та ще 1-му подобається це.
  17. Andrew Harris

Andrew Harris Schütze

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    2.405
    Адреса:
    Vinneapolis
    P.S. Я думаю, не потрібно пояснювати від якої "червоної напасті з зірками на лобі" залишилось все це "добро" на бюрократичному рівні?!

KAISERLEMBERG, Oprishok, DarkElf та 2 іншим подобається це.
  18. Andreas Steiner

Andreas Steiner Oberfeldwebel

Повідомлення:
    769
    Адреса:
    Königsberg, OstPr.
    Первые секретари компартии Украины были вовсе не безнациональной нелюдью и творя или потворствуя безпределу русскими не прикидывались. Сейчас как я понимаю проблемы Украины от русскоговорящего белоруса на посту президента, надеюсь что следующим будет чистокровный украинец, меня вот только интересует один вопрос - если улучшения жизни не наступит то кого тогда винить станете?

kochevnik99 подобається це.
  19. Veter-59

Veter-59 General-major Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    7.061
    Адреса:
    Ukraine
    Такі .як Ваш *дядя степа*.і трапляються ті.хто ножа в спину встромить.на жаль.А взагалі політика від *перда 1*.до сьогодні веде до знищення.як такої держава *Україна*.Люблю свою Вкраїну з усієї сили.готовий накласти головою. за НЕНЬКУ рідну.Тут все моє.степи.ліси.річки.трішки моря.А на все інше мені начхати.я свій страх залишив на війні.На яку мене(зеленого шмаркача) заслали комуняцькі пі..ри.(1979-1981)а потім ще на ЧАЕС в 1987.Що я маю на сьогодні.4 осколочних+контузія+рак=ВЛАДУ НЕНАВИДЮ.ВСІМА ФІБРАМИ ДУШІ.Мені втрачати вже нема чого.Все прой...но.на жаль.Але.якщо заграють сурми.то де нахрен подінусь(козак повинен загинути білою смертю.в бою).З повагою Ваш Вітер-59.

IgorSatok, KAISERLEMBERG, ungvar та 3 іншим подобається це.
  20. ДеНик

ДеНик Leutnant

Повідомлення:
    1.576
    Адреса:
    Планета Земля
    В "вашей" стране честный труд вызывает или усмешку или удивлённые взгляды, на..ть ближнего считается доблестью, украсть незаметно - большой удачей. Кто умел работать, обладал знаниями, образованием и при этом достаточной волей для достижения целей, в массе своей уже покинули эту страну "возможностей"

21. tension69

tension69 Leutnant

Повідомлення:
    1.297
    Адреса:
    Sevastopol
    Та ні, який же це націоналіст, просто звичайний гречкосій.Ось хто націоналіст.Только одяг на ньому немецкая.Может бути видали таку на призовному пункті? Або він просто німецький націоналіст?

Images:

6e414165-0500-432d-8c18-602dcc28e7bb.jpg
  22. tension69

tension69 Leutnant

Повідомлення:
    1.297
    Адреса:
    Sevastopol
    Как говорится,можете быть свободны,как великий китайский народ.Да и тема не об этом.Скатертью дорога-честно,со знанием дела и на морально-волевых качествах мыть закордонные унитазы.Шенген вам в помощь

kochevnik99 подобається це.
  23. KUNDLER

KUNDLER General-major

Повідомлення:
    5.099
    Шановні панове патріоти та псевдонаціоналісти ! Досить "сотрясать пространство" - так казав відомий на сьогодні "пакращувач" Азаров . Одне питання , на яке ніхто й досі не дав відповіді - чому всі спроби патріотів та інших "достойних" , що до створення незалежної , демократичної , сильної УКРАЇНИ як держави і досі ні до чого не призвели , крім анонсування в новинах та чергових виборів-перевиборів ??? Здається мені що минули ті часи , коли сильні лідери могли організувати щось схоже на революцію . Тепер кожний "командир" хоче в решті решт стати олігархом , іздити на лімузині та "імєть все блага и всех". Всі відверто "бздять" або фанатично стрибають з мосту "во имя справедливости" . Щоб "сколихнути та не дати затухнути" потрібно створити хоч би одну маленьку автономію , народити та виховати справжнього Шухевича або Махна з його Гуляйполем .

24. sergeyussr

sergeyussr Oberleutnant

Повідомлення:
    2.153
    Адреса:
    Orange Respublic Ubundу
    В нашем варианте национализм борется с москалями.Т.е с белыми.И с русским языкрм.Жидов,муслимов и циган этот национализм не трогает.Так что,этот национализм,как движуха,существует,чтобы настоящий национализм не появился.Массовый.Для всех белых славян Украины.Существующий национализм напрвлен в прошлое и поет - москали нас гнобили.Хотя жиды гнобили и москалей и хохлов в то время.Так что,этот национализм готов вести по ложному пути.И он тне направлен в будущее.Украинские националисты в союзе с украинцем Сеней - это нонсенс.Имитация.Пародия.У нас нет нормального движения националистов.И лозунги деструктивные - круши ментов и москалей

vva подобається це.
  25. Volia

Volia Oberfeldwebel

Повідомлення:
    474
    Адреса:
    Ua.
  26. Teodor Pauli

Teodor Pauli Leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    49
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    106
    Повідомлення:
    1.290
    Адреса:
    Львів
    Видно якісь злоякісні виділення "того мисця" начисто вивітрили рештки глузду. Тому перед тим, як "вєщать" з "того мисця", подбайте про ОЗК з ГП-4-У і линвою, щоб могли витягти, коли що.

KAISERLEMBERG, Andrew Harris, консерватор та ще 1-му подобається це.
Статус теми:
Закрита.